Huis > W > Waar Kan Ik Mijn Pdf-Bestanden Vinden?

Waar kan ik mijn PDF-bestanden vinden?

Als je een bestand hebt gedownload via de browser, is het onder 'downloads' te vinden. Het pdf-document wordt automatisch geopend met Google Drive. Hier vind je in de rechter bovenhoek de mogelijkheid om het document te doorzoeken of het bestand aan jouw Google Drive toe te voegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe PDF openen Windows 10?

Microsoft Edge is het standaardprogramma voor het openen van PDF-bestanden op Windows 10. U kunt het standaardprogramma voor het openen van PDF's wijzigen naar een programma dat hier beter voor geschikt is en een scala aan functies heeft, zoals Acrobat Reader DC of Acrobat DC. Waarom kan ik geen PDF-bestand openen? PDF-oplossingen

  • De pagina vernieuwen of opnieuw laden.
  • Een andere PDF weergeven.
  • Een andere PDF op uw harde schijf weergeven.
  • Een andere webbrowser gebruiken.
  • Overschakelen naar compatibiliteitsweergave (Internet Explorer)
  • Start uw computer opnieuw op en probeer de PDF opnieuw te openen.

Daarvan, waarom opent pdf in chrome?

Er zijn een paar redenen waarom PDF's in Chrome worden geopend in plaats van in een PDF-viewer. Eén reden kan zijn dat Chrome is ingesteld als de standaard PDF-viewer op uw computer. Om te controleren of dit het geval is, kunt u naar uw Chrome-instellingen gaan en onder het gedeelte "Geavanceerd" kijken of er een instelling is voor "PDF-documenten". Als PDF-documenten zijn ingesteld om te worden geopend in Chrome, kunt u de instelling wijzigen zodat ze worden geopend in een andere PDF-viewer, zoals Adobe Acrobat Reader.
Een andere reden waarom PDF's worden geopend in Chrome is als u een PDF probeert te openen die is opgeslagen op een website. Wanneer u een PDF van een website probeert te openen, downloadt uw browser eerst de PDF voordat deze wordt geopend. Als u Chrome hebt ingesteld als uw standaard PDF-viewer, wordt de PDF geopend in Chrome. Dienovereenkomstig, hoe kan ik mijn downloads zien? Om uw downloads te zien, opent u de map Downloads. Deze map bevindt zich meestal in de map "Mijn documenten" of "Mijn computer". Als u de map Downloads niet ziet, open dan de map Mijn documenten en zoek naar een map met de naam "Downloads".

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Waar vind ik mijn PDF-bestanden op iPhone?

Boeken (vanaf iOS 12)

  1. Open de pdf via bijvoorbeeld de apps Safari of Mail.
  2. Tik onder in beeld op het pictogram 'Delen' .
  3. Tik op Boeken of Bewaar pdf in Boeken.
  4. De app Boeken met daarin de pdf opent.
  5. Tik onder in de app op het tabblad Bibliotheek.
  6. Tik bovenaan op Verzamelingen > Pdf's.
  7. Alle opgeslagen pdf's staan hier.
Men kan zich ook afvragen: hoe open je pdf op samsung? Android-apparaten hebben niet standaard een pdf-viewer. Om pdf-bestanden te openen op een Android telefoon of tablet moet je een pdf-reader downloaden. In de Google Play Store kan je gratis een pdf-viewer downloaden.

Je kunt ook vragen hoe pdf standaard openen met adobe?

Klik op Acrobat Reader DC. Klik op Bewerken > Voorkeuren… > Algemeen. Klik onderaan op de knop Instellen als standaardversie van PDF-handler. Welke PDF reader voor Windows 10? Adobe Reader

  • de officiële software om PDF-bestanden te openen,
  • mogelijkheid om documenten digitaal te ondertekenen,
  • PDF-formulieren invullen,
  • notities maken binnen PDF-bestanden,
  • geschikt voor Windows, Mac en Linux,
  • ook mobiele apps beschikbaar voor Android, iPhone en iPad.

Trouwens, waarom kan ik een bestand niet openen?

Hebt u problemen met het openen van een bestand? Dit is waarschijnlijk omdat het bestand is opgeslagen in een bestandsindeling die niet wordt ondersteund door Word. Zoek uw apparaat en controleer de tabel om te zien of dit het geval is.

Door Hollah

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je beveiliging van PDF af? :: Wat kun je met PDF?
Handige links