Huis > H > Hoe Kun Je Bestand Kleiner Maken?

Hoe kun je bestand kleiner maken?

U kunt het bestand comprimeren, of zippen, in Windows. Hierbij wordt het bestand kleiner, maar behoudt het de oorspronkelijke kwaliteit van uw presentatie. U kunt ook de mediabestanden in de presentatie comprimeren, zodat ze kleiner worden en eenvoudiger kunnen worden verzonden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Hoe kan ik een gescand document verkleinen?

Adobe Acrobat DC is als PDF-programma the industry standard. Wie dit pakket gebruikt, heeft (een niet-gratis maar wel) de eenvoudigste toepassing in handen om PDF-bestanden te verkleinen. Kort gesteld komt het neer op "Bestand > Opslaan als > Kleinere PDF". Waarom is een PDF-bestand zo groot? Wanneer uw PDF-bestand enkele onnodige pagina's bevat, zal het formaat ervan zeker groter zijn. Het verwijderen van die ongewenste pagina's is dus ook een efficiƫnte manier om de PDF-grootte te verkleinen. EasePDF biedt de tool " PDF verwijderen ", die u ook kan helpen om het probleemloos te doen.

Trouwens, kun je pdf kleiner maken?

Ja, u kunt een PDF kleiner maken door het bestand te comprimeren. Dit kan op een aantal manieren, waaronder het verkleinen van het bestand, het verwijderen van onnodige gegevens en het comprimeren van de gegevens binnen het bestand. Dienovereenkomstig, hoe kan ik een jpg bestand kleiner maken? Als u een JPEG-bestand kleiner wilt maken, kunt u dat op een paar manieren doen. Een daarvan is om gewoon de bestandsgrootte te verkleinen, wat ook de kwaliteit van de afbeelding vermindert. U kunt dit in de meeste beeldbewerkingssoftware doen door naar Bestand > Opslaan als te gaan en dan een lagere kwaliteitsinstelling te kiezen, zoals 60% of 70%.
Een andere manier om een JPEG-bestand kleiner te maken is de afmetingen van het beeld te verkleinen. Dit vermindert ook de kwaliteit, maar in mindere mate dan het verkleinen van het bestand. U kunt dit doen door in de meeste beeldbewerkingsprogramma's naar Afbeelding > Afbeeldingsgrootte te gaan.
Tot slot kunt u het JPEG-bestand ook comprimeren om het kleiner te maken. Dit vermindert de kwaliteit of de afmetingen van de afbeelding niet, maar het kan de bestandsgrootte kleiner maken. U kunt dit doen door naar Bestand > Opslaan als te gaan en dan een JPEG-compressie-instelling te kiezen, zoals "Gemiddeld" of "Hoog".

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Men kan zich ook afvragen: hoe kan ik een mp4 bestand kleiner maken?

Een van de eenvoudigste en meest eenvoudige manieren om MP4-bestanden te verkleinen, is door het te converteren naar een formaat dat kleiner is. MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere. Hoe kan ik een video bestand kleiner maken? Om een videobestand te comprimeren, heb je gespecialiseerde software nodig, zoals iMovie voor Mac of de Windows Video Editor. Daarnaast zou je je video in een gecomprimeerd zipbestand kunnen versturen, maar dat betekent wel dat je ontvanger het bestand moet downloaden.

Men kan zich ook afvragen: wat wil zeggen comprimeren?

Comprimeren is het verkleinen van een bestand, bijvoorbeeld een afbeelding, zodat deze minder ruimte inneemt. Hoe kun je foto's verkleinen? Foto's verkleinen in Windows met Paint

  1. Ga naar Start. of het blokjesscherm en typ in: paint.
  2. Klik op Paint.
  3. Open de foto met Bestand - Openen.
  4. Klik op Formaat wijzigen.
  5. Vul nieuwe percentages in bij Horizontaal en Verticaal, bijvoorbeeld 50%.
  6. Niet goed?
  7. Als de maat goed is klik je op Bestand - Opslaan als.

Hoe kan ik een groot bestand mailen?

Hoe verstuur ik grote bestanden via e-mail? Je kunt grote bestanden verzenden via e-mail door een deelbare link naar een bestand of map in Dropbox te maken. In Dropbox zelf kun je over een bestand of map bewegen en deze via e-mail verzenden door op Delen te klikken als die optie verschijnt.

Door Mohsen Dymke

Vergelijkbare artikelen

Hoe groot is een gemiddeld PDF-bestand? :: Hoe voeg je verschillende PDF-bestanden samen?
Handige links