Huis > K > Kan Je Een Pdf-Bestand In Word Zetten?

Kan je een PDF-bestand in Word zetten?

Tijdens het werken aan je Word document, klik je op “Invoegen” > “Object”. In het objectdialoogvenster klik je op “Bestand gebruiken” en klik daarna op “Bladeren” om de PDF te vinden die je wilt invoegen. Klik op “Invoegen”.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat dit betreft, hoe kun je in een pdf-bestand typen?

Nieuwe tekst toevoegen

Selecteer Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen . Open een PDF en kies Gereedschappen > PDF bewerken > Tekst toevoegen. Sleep om de breedte van het tekstblok te definiëren die u wilt toevoegen.
Trouwens, hoe kan je een pdf bewerken? Hoe PDF-bestanden te bewerken:

  1. Open een bestand in Acrobat DC.
  2. Klik op “PDF bewerken” in het rechterdeelvenster.
  3. Gebruik de bewerkingstools van Acrobat: Voeg nieuwe tekst toe, bewerk tekst of werk de lettertypen bij met opties in de lijst met opmaakelementen.
  4. Sla je bewerkte PDF op:

Hoe kun je kopieren uit een PDF?

Er zijn een paar manieren om uit een PDF te kopiëren. Eén manier is om het gereedschap Selecteren te gebruiken, waarmee u tekst kunt markeren, en vervolgens het commando Kopiëren te gebruiken. Een andere manier is het gebruik van het gereedschap Momentopname, waarmee u een schermafdruk kunt maken van een deel van de PDF. Hoe zet je een bestand in Word? Er zijn een paar verschillende manieren om een bestand in een Word-document in te voegen. De eerste manier is om naar het tabblad "Invoegen" te gaan en dan op de knop "Object" te klikken. Van daaruit kunt u "Tekst uit bestand" selecteren en dan het bestand kiezen dat u wilt invoegen.
Een andere manier om een bestand in Word in te voegen is de "Drag and Drop" methode. Open het bestand dat u wilt invoegen en sleep het naar het Word-document.
Als u een link naar een bestand wilt invoegen in plaats van het eigenlijke bestand, kunt u naar het tabblad "Invoegen" gaan en op de knop "Hyperlink" klikken. Van daaruit kunt u bladeren naar het bestand waarnaar u wilt linken en de link invoegen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe kan ik een PDF-bestand bewerken gratis?

Probeer Adobe Acrobat Pro zeven dagen gratis uit in Windows of op een Mac. Bewerk PDF-tekst door een typfout te corrigeren, opmaak toe te voegen of inhoud te vervangen. Je kunt afbeeldingen (zoals JPG en PNG) verplaatsen, roteren, spiegelen en toevoegen en paginanummers of watermerken toevoegen. Hoe krijg je 1 pagina liggend in Word? Een deel van een document wijzigen in Liggend

  1. Selecteer de inhoud die u op een liggende pagina wilt.
  2. Ga naar Indeling en open het dialoogvenster Pagina-instelling.
  3. Selecteer Liggenden kies in het vak Toepassen de optie Geselecteerde tekst.

Waarom kan ik mijn Word-document niet als PDF opslaan?

Ga in het Word-document naar Bestand > Afdrukken en kies de optie Microsoft Print to PDF. Upload het document naar OneDrive, open het in de webversie van Word en klik vervolgens op Bestand > Opslaan als > Downloaden als PDF. Trouwens, hoe maak ik van een word-document een jpg bestand? Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u als een apart afbeeldingsbestand wilt opslaan en klik op Opslaan als afbeelding. Selecteer in de lijst Opslaan als de gewenste bestandsindeling. Typ in het vak bestandsnaam een nieuwe naam voor de afbeelding of accepteer de voorgestelde bestandsnaam.

Kan niet typen in PDF?

Als u problemen ondervindt met het invullen en indienen van formulieren, controleert u de volgende situaties: Zorg dat het invullen van formulieren is toegestaan door de beveiligingsinstellingen. (Zie Bestand > Eigenschappen > Beveiliging.) Zorg dat de pdf interactieve (invulbare) formuliervelden heeft.

Door Hannan Headman

Vergelijkbare artikelen

Hoe van PDF naar Word gratis? :: Hoe gratis PDF omzetten naar Word?
Handige links