Huis > H > Hoe Pdf-Bestand Invullen Iphone?

Hoe PDF-bestand invullen iPhone?

Je kunt pdf-formulieren in Google Drive invullen op je iPhone of iPad.

  1. Open de Google Drive-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik op de pdf die je wilt invullen.
  3. Tik onderaan op Formulier invullen.
  4. Geef je gegevens op in het pdf-formulier.
  5. Tik rechtsboven op Opslaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Bovendien, hoe kan je een pdf-bestand invullen?

Hoe kan ik een PDF-formulier invullen en ondertekenen:

Open een PDF-document in Acrobat DC. Klik op de tool “Invullen en ondertekenen” in het rechterdeelvenster. Vul het formulier in: Vul het formulier in door op een tekstveld te klikken en te typen of een tekstvak toe te voegen.
Men kan zich ook afvragen: waarom kan ik een pdf-formulier niet invullen? Als u problemen ondervindt met het invullen en indienen van formulieren, controleert u de volgende situaties: Zorg dat het invullen van formulieren is toegestaan door de beveiligingsinstellingen. (Zie Bestand > Eigenschappen > Beveiliging.) Zorg dat de pdf interactieve (invulbare) formuliervelden heeft.

Hoe vul je een formulier in op je mobiel?

Aangenomen dat u tips wilt voor het invullen van formulieren op een mobiel apparaat:
1. Gebruik je duim - Dit lijkt misschien een no brainer, maar gebruik je duim om velden op een formulier in te vullen in plaats van je wijsvinger. Het is veel gemakkelijker om kleine velden met je duim te richten.
2. Gebruik autovulfuncties - Veel browsers bieden nu autovulfuncties die u tijd kunnen besparen bij het invullen van formulieren. Google Chrome kan bijvoorbeeld uw adres- en betalingsgegevens opslaan, die vervolgens kunnen worden gebruikt om formulieren op websites in te vullen.
3. Gebruik een stylus - Als je moeite hebt om je duim of wijsvinger te gebruiken om velden op een formulier in te vullen, probeer dan een stylus te gebruiken. Dit kan vooral handig zijn als u formulieren moet invullen die veel precisie vereisen, zoals creditcardgegevens.
4. Gebruik een mobiel toetsenbord - Als u het moeilijk vindt om formulieren in te vullen met het schermtoetsenbord, probeer dan een fysiek toetsenbord te gebruiken dat verbinding maakt met uw mobiele apparaat. Dit kan een Bluetooth-toetsenbord of een USB-toetsenbord zijn. Hoe PDF formulier invullen op iPad? Er zijn een paar verschillende manieren om PDF-formulieren in te vullen op een iPad. Eén manier is om de ingebouwde Apple Books-app te gebruiken. Open het PDF-formulier in Apple Books en tik vervolgens op het pictogram van het annotatiegereedschap (het ziet eruit als een potlood). Gebruik uw vinger of een stylus om het formulier in te vullen. Als u klaar bent, tikt u op het pictogram Delen (het ziet eruit als een vierkantje met een pijltje naar boven) en kiest u E-mail om het ingevulde formulier naar uzelf of iemand anders te sturen.
Een andere manier om PDF-formulieren op een iPad in te vullen is met de app PDF Expert. Open het PDF-formulier in PDF Expert en tik vervolgens op het gereedschap Formulier invullen (het ziet eruit als een potlood). Gebruik uw vinger of een stylus om het formulier in te vullen. Als u klaar bent, tikt u op het pictogram Delen (het ziet eruit als een vierkant met een pijl die omhoog wijst) en kiest u E-mail om het ingevulde formulier naar uzelf of iemand anders te sturen.
Tot slot kunt u de Adobe Acrobat Reader app gebruiken om PDF-formulieren op een iPad in te vullen. Open het PDF-formulier in Adobe Acrobat Reader en tik vervolgens op de Fill & Sign tool (het ziet eruit als een potlood). Gebruik uw vinger of een stylus om het formulier in te vullen. Als u klaar bent, tikt u op het pictogram Delen (het ziet eruit als een vierkant met een pijl die omhoog wijst) en kiest u Email om het ingevulde formulier naar uzelf of iemand anders te sturen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Hoe Word document invullen op iPhone?

Je kunt Microsoft Office-documenten bewerken met je iPhone-versie van Word. Je hebt een Office 365-account nodig om documenten met Word te kunnen bewerken. Als je geen Office 365-account hebt, dan kan je Word-documenten bewerken met Pages. Op iPhone kunt je tekstdocumenten ook bewerken met Google Docs. Dienovereenkomstig, hoe verstuur ik een pdf in een mail? Zo verstuur je een PDF per mail

  1. Open een >> Microsoft Office bestand.
  2. Klik op de >> Office Knop.
  3. Kies voor >> Verzenden.
  4. Kies voor >> Als PDF-bijlage bij een e-mailbericht verzenden.
  5. Melding in Windows.
  6. Het bestand wordt als PDF in een e-mail gezet.
  7. Voeg de gegevens van de geadresseerde toe aan de mail.

Dienovereenkomstig, hoe voeg ik een pdf-bestand in een word document?

WordPDF toeWord

Een PDF toevoegen aan een Office-bestand

  1. Klik op Invoegen > Object in de groep Tekst.
  2. Klik op Bestand gebruiken > Bladeren.
Hoe moet ik een formulier downloaden? Een kopie van een bestand downloaden
  1. Open het startscherm van Google Documenten, Spreadsheets, Presentaties of Formulieren op je computer.
  2. Open een document, spreadsheet of presentatie.
  3. Klik bovenaan op Bestand. Downloaden.
  4. Kies een bestandstype. Het bestand wordt naar je computer gedownload.

Kan PLF niet verzenden?

Wie op reis gaat, zal voortaan alleen nog online een zogenoemd Passenger Locator Form (PLF) kunnen invullen, want op 1 oktober wordt de papieren versie van het formulier afgeschaft. Te onpraktisch en een te hoge werklast voor de administratie, is te horen op het kabinet van Volksgezondheid.

Door Woolson

Vergelijkbare artikelen

Kan pdf bestand niet laden? :: Waarom kan ik sommige PDF-bestanden niet openen?
Handige links