Huis > H > Hoe Krijg Ik Viaplay App Op Mijn Philips Smart Tv?

Hoe krijg ik Viaplay app op mijn Philips Smart TV?

Philips

Viaplay activeren op je smart-tv

  1. Sluit je Android-tv aan op de breedbandpoort of een draadloos netwerk.
  2. Druk op Home op de afstandsbediening.
  3. Download de Viaplay-app in de Google Play Store of selecteer de Viaplay-app in het beginscherm.
  4. Meld je aan in de Viaplay-app met de code.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Heeft Philips tv airplay?

Philips heeft bekendgemaakt dat de Apple TV-app, inclusief Apple TV+ (Apples videoservice voor abonnees), vanaf nu beschikbaar is op zijn Android televisies in Europa. Wanneer je in het bezit bent van een compatibel Android toestel krijg je via de Smart TV-startpagina toegang tot Apple TV+, de Apple TV-kanalen en meer. Welke apps heeft saphi? Via Saphi krijg je toegang tot de bestaande Smart tv-apps die samengevoegd zijn met alle belangrijke tv-functies. Andere applicaties zoals YouTube, Netflix of Amazon Prime Video zijn met Saphi ook te gebruiken. Dankzij Miracast kun je foto's van je tablet of telefoon op het beeldscherm van je tv bekijken.

Je kunt ook vragen hoe krijg ik de netflix app op mijn samsung tv?

Er zijn een paar manieren om de Netflix-app op uw Samsung-tv te krijgen. Een manier is om naar de Samsung app store te gaan en te zoeken naar Netflix. Zodra u de Netflix-app hebt gevonden, kunt u deze downloaden en installeren op uw tv. Een andere manier is om naar de Netflix-website te gaan en de Samsung TV app-link te gebruiken om de app te downloaden. Hoe kom ik in mijn Netflix account? Er zijn een paar manieren om in uw Netflix-account te komen. De eenvoudigste manier is om gewoon naar Netflix.com te gaan en uw e-mailadres en wachtwoord in te voeren in de inlogvelden. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u op de link "Wachtwoord vergeten" klikken en de instructies volgen om het opnieuw in te stellen.
Als u problemen hebt met inloggen, kunt u ook proberen in te loggen met uw Facebook-account. Klik gewoon op de knop "Inloggen met Facebook" en voer uw Facebook-gegevens in. Zodra u bent ingelogd, hebt u toegang tot uw Netflix-account.
Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Netflix voor hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe activeer je een apparaat op Netflix?

Inloggen met een telefoon of tablet

  1. Open de Netflix-app en kies Inloggen.
  2. Kies Inloggen vanaf web voordat je je e-mailadres of wachtwoord van Netflix invoert.
  3. Richt de camera van je telefoon of tablet op de QR-code die op je tv wordt weergegeven.
  4. Tik op de banner die verschijnt.
Waarom kan ik de Netflix app niet downloaden? Apparaten die een oudere Android-versie bevatten of niet Play Protect-gecertificeerd zijn, kunnen Netflix niet downloaden uit de Play Store. Je kunt misschien een vereenvoudigde app-versie rechtstreeks vanaf Netflix installeren als je deze niet uit de Play Store kunt downloaden.

En nog een vraag, kun je films downloaden van netflix op je laptop?

TV serie of film downloaden op Netflix

Open het menu in de linkerbovenhoek en klik op Mijn downloads. Klik op Zoek een downloadbare titel. Selecteer je favoriete film of serie. Druk op de neerwaartse pijl om te downloaden.
Dienovereenkomstig, hoeveel apparaten netflix downloaden? Met onze abonnementen kun je zowel content streamen als gedownloade titels opslaan op één, twee of vier apparaten tegelijk. Als je een abonnement hebt voor één of twee schermen, kun je je abonnement upgraden op netflix.com/changeplan, zodat je titels op meer apparaten kunt downloaden.

Hoe krijg ik Google Play Store op mijn tv?

Google TVapp

De Google TV-app downloaden

  1. Open de Google Play Store-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek naar Google Play Films of Google TV.
  3. Tik op Updaten of Installeren.

Door Iila Haugabook

Vergelijkbare artikelen

Kan geen apps downloaden Philips tv? :: Waarom doet Netflix het niet op mijn Philips tv?
Handige links