Huis > H > Hoe Doe Ik Een Ping?

Hoe doe ik een ping?

Hoe gebruik je het ping commando?

  1. Gebruik de zoekfunctie om je commando prompt te vinden – typ “cmd” in het zoekvenster en open de app.
  2. In het nieuwe venster typ je “ping”, gevolgd door een domeinnaam of een IP-adres,bijvoorbeeld: Bv. ping example.com. Bv. ping 18.18.18.250.
  3. Windows zal je test stopzetten na de 4e poging.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom is mijn ping zo hoog?

Uw draadloze verbinding kan de oorzaak zijn van de hoge ping die u ervaart. U kunt een snelheidscontrole doen met uw computer bekabeld en draadloos. De draadloze verbinding is waarschijnlijk een probleem als de ping lager is wanneer u verbonden bent.

Men kan zich ook afvragen: wat is het nut van pingen?

Ping meet de tijd die het kost om vanaf jouw locatie een server te bereiken, dus hoe snel data tussen jou en de server wordt uitgewisseld. Zeker als je gamet een belangrijk punt, want als je ping-snelheid laag is, kan het gebeuren dat jouw spel achterloopt op dat van de andere gamers met wie je samen speelt. Hoe pingen in Windows 10? In Windows 10:

  1. Klik met de rechter muisknop op de Start-knop ( links onder aan op de taakbalk in Windows 10 )
  2. Kies de menukeuze: Uitvoeren.
  3. Typ in: CMD en druk op de enter-toets.
  4. Typ in ping , druk daarna op de enter-toets en U krijgt alle opties van het Ping-commando.

Daarvan, wat is een snelle ping?

Een snelle ping is een ping die snel antwoord geeft. Een snelle ping is meestal minder dan 100 milliseconden. Wat is een goed resultaat speedtest? Een goed snelheidstestresultaat is een resultaat dat nauwkeurig de werkelijke snelheden weergeeft die de gebruiker ervaart. Er zijn een aantal factoren die de nauwkeurigheid van een snelheidstest kunnen beïnvloeden, waaronder het type internetverbinding, de server waarop de test wordt uitgevoerd en de locatie van de gebruiker.

Gerelateerde artikelen

Hoe hoog moet je ping zijn?

Hoe lager de ping, hoe beter.

Wat is pingen router?

Ping is een diagnostisch instrument waarmee een gebruiker kan controleren of een bepaald IP-adres bestaat en verzoeken kan accepteren . Een ping test helpt de communicatie op te sporen tussen de computer en de router of elk ander apparaat verbonden met het netwerk. Hoe werkt een traceroute? Traceroute is een command-line-interface die via de prompt kan worden gestart. Het geeft de gebruiker informatie over de route van datapakketten in het netwerk. Voor dit doeleinde stelt het programma vast via welke router- en internetknooppunten de verzonden pakketten uiteindelijk bij de host van bestemming aankomen.

Wat is mijn huidige ip-adres?

Zo vind je jouw IP-adres in Windows 11

Klik op 'Start', vervolgens 'Instellingen', “Netwerk en internet', 'Wifi'. Selecteer het netwerk waarmee je bent verbonden. Klik op 'Eigenschappen'. Scrol helemaal omlaag in het venster, je IP-adres wordt weergegeven naast 'IPv4-adres'.
Wat is pingen op je mobiel? Berichten werden via dataverkeer of Wifi verzonden via mobiel internet. Het verzonden bericht verscheen direct op het scherm van het ontvangende toestel, dat als waarschuwingstoon een kenmerkend 'PING'-geluid voortbrengt. De benaming 'pingen' komt hiervandaan.

Dienovereenkomstig, wat is latentie pc?

Latentie is de hoeveelheid tijd, gemeten in milliseconden (ms), tussen een computer die een ping-signaal naar een server verzendt en het ontvangen van een reactiesignaal.

Door Ellinger

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel jitter is goed? :: Waarom heb ik een hoge ping?
Handige links