Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Youtube Account Verwijderen?

Hoe kan ik mijn YouTube account verwijderen?

Ga naar de Account voorkeuren pagina van Google. Je moet hier inloggen met je YouTube account gegevens. Vervolgens krijg je een overzicht met alle actieve Google producten, waaronder het YouTube account. Klik nu bij YouTube op “Verwijderen”, waarbij ook een prullenbak icoon staat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Mensen vragen ook: waar vind ik mijn pinterest account?

Alle pins die je bewaart, borden die je maakt en pins die je probeert, vind je op je profiel. Op je profiel zie je je profielfoto, naam, biografie en eventueel je locatie. Je kunt deze gegevens op elk moment bewerken . Dienovereenkomstig, hoe maak je een pin op pinterest? Pins vanaf het web toevoegen met de Pinterest-app

  1. Open de Pinterest-app op je apparaat en log in op je Pinterest-account.
  2. Tik op je profielfoto in de rechteronderhoek om je profiel te openen.
  3. Veeg langzaam omlaag tot de zoekbalk verschijnt.
  4. Tik op het pluspictogram naast het filterpictogram.
  5. Kies Pin.

En nog een vraag, is pinterest veranderd?

Pinterest is niet veranderd. Is Pinterest veilig voor kinderen? Ja, Pinterest is een veilige website voor kinderen. De site heeft een strikt beleid tegen pornografische en gewelddadige inhoud, en alle door gebruikers geüploade afbeeldingen worden door een team van moderatoren gescreend voordat ze openbaar worden gemaakt. Bovendien biedt Pinterest een aantal veiligheidsfuncties die ouders kunnen gebruiken om hun kinderen te beschermen, zoals de mogelijkheid om specifieke gebruikers te blokkeren en beledigende inhoud te melden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Mensen vragen ook: wat betekent uitgaande klik op pinterest?

Link kliks (nu: uitgaande klikken)

De plek waar jij controle over hebt. 'Daar waar het gebeurt'. En dat kun je dus bijhouden door middel van een check op 'uitgaande klikken'. Niet te verwarren met 'klikken op Pins', want dat zijn de gegevens over het aantal keer dat de Pin wordt aangeklikt en de Pin groter wordt.
Wat dit betreft, wat kan je allemaal met pinterest? Op Pinterest staan voornamelijk afbeeldingen en in mindere mate video's, bewaard door anderen. Dit materiaal gebruikt men om eigen borden te vullen. Maar ook is het mogelijk een plaatje of video van het internet op te slaan en toe te voegen aan een van de eigen borden.

Dit in overweging nemend, kan je chatten op pinterest?

Via de chat-functie in Pinterest kunnen gebruikers zowel tekst als afbeeldingen versturen. Daarnaast biedt de applicatie ook ondersteuning voor groepsgesprekken zodat je met meerdere mensen tegelijkertijd een gesprek kunt voeren over een 'Pin'. Dit in overweging nemend, waarom adverteren op pinterest? Een aantal redenen waarom dit zo interessant kan zijn voor jouw merk of organisatie: Betere branding van jouw product of dienst. Gericht adverteren op interesses van je doelgroep. Vergroten van de naamsbekendheid.

Mensen vragen ook: waarom pinterest advertising?

De voordelen van Pinterest adverteren

De meeste 'pinners' vinden content van merken en bedrijf juist waardevol. Een gesponsorde pin valt veel minder op dan op andere social mediakanalen. Dit maakt de kans groter dat gebruikers doorklikken naar je website.

Door Hesta Kurtyka

Vergelijkbare artikelen

Wat is een bord op Pinterest? :: Kun je zien als iemand op je Pinterest kijkt?
Handige links