Huis > H > Hoe Open Ik Een Pkpass Bestand?

Hoe open ik een Pkpass bestand?

Als u de inhoud van een PKPASS-bestand wilt bekijken, kunt u de extensie ". pkpass" de naam ". zip" geven en vervolgens een zip-programma gebruiken om de bestanden uit te pakken. OPMERKING: een Android-app genaamd PassWallet kan ook PKPASS-bestanden openen en beheren.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, heeft samsung een wallet?

Met de komst van de Samsung Wallet zijn de liefhebbers van aanbiedingen niet meer afhankelijk van Apple's Passbook op een iPhone maar wordt het ook toegankelijk voor Android-gebruikers. Wat is de beste Wallet voor Android? Stocard is de ideale app voor alle koopjesjagers onder ons. Hierin sla je alle klantenkaarten en spaarkaarten op van je favoriete winkels.

Kan Apple Pay op Android?

Nee, Apple Pay kan niet worden gebruikt op Android. Apple Pay is een eigen systeem dat alleen kan worden gebruikt op Apple-apparaten. Dit in overweging nemend, hoe gebruik je android pay? Android Pay is een digitale portemonnee waarmee gebruikers betalingen kunnen doen met hun Android-toestellen. Om Android Pay te gebruiken, moet je eerst een digitale portemonnee instellen. Dit kunt u doen door de Android Pay app te downloaden uit de Google Play store. Zodra u uw digitale portemonnee hebt ingesteld, kunt u uw krediet- of debetkaarten eraan toevoegen. Om een betaling te doen, hoeft u alleen maar uw Android-toestel tegen een contactloze terminal te houden.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Wat is Passbook Pkpass?

Een PKPASS bestand is een bestand dat wordt gebruikt door Passbook, een iOS 6 app die wordt gebruikt voor het opslaan van boarding passes, coupons, loyaliteitskaarten, filmkaarten en andere passes. Het kan een door een leverancier verstrekte pas bevatten (eG, Starbucks, Delta Air Lines, enz.) Heeft Samsung Apple Pay? De iPhone beschikt over Apple Pay en de Samsung Galaxy S6 (Edge) uiteraard over Samsung Pay, maar er zijn nog ontzettend veel Android-toestellen over die ook over NFC beschikken en dus kunnen afrekenen.

Welke banken ondersteunen Samsung pay?

NameMobile View Digital Banks DutchOndersteunde valuta's
N26 YouMaandelijkse kosten € 9.90 Levering bankkaart Binnen 10 werkdagen Betaalmethoden Ondersteunde valuta's 11
bunq Easy Bank PersonalMaandelijkse kosten € 2.99 Levering bankkaart Binnen 10 dagen Betaalmethoden Ondersteunde valuta's 1919
Dienovereenkomstig, welke wallet voor tickets? Een ticket aan Google Pay toevoegen
  • Koop uw ticket via de app of website van een deelnemende luchtvaartmaatschappij, evenementlocatie of tickethandelaar.
  • Tik na het afrekenen op de knop G Pay Opslaan in Google Pay.

Wat kan je in Wallet zetten?

Met de Wallet-app kunt u toegangspassen, instapkaarten, bioscooptickets, coupons, klantenkaarten en meer toevoegen en gebruiken. U kunt bepaalde kaarten en tickets ook delen.

Door Joshua Streed

Vergelijkbare artikelen

Is Bitvavo een Wallet? :: Hoeveel netto IKB?
Handige links