Huis > I > Is Playstation Plus Voor Alle Accounts?

Is PlayStation Plus voor alle accounts?

Iedereen die gebruikmaakt van je primaire PS4™-systeem kan van de voordelen van jouw PlayStation®Plus-abonnement genieten. Je kunt vooruitbestelde content of content die je hebt aangeschaft op (PlayStation App) automatisch downloaden naar je PS4™-systeem.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe maak je een PlayStation Plus account?

Ga naar de website van PlayStation Network. Selecteer uw land/taal met het vervolgkeuzemenu onderaan de pagina. Beweeg rechtsboven op de pagina met uw muis over Mijn account en klik op Aanmelden. Selecteer op de aanmeldpagina Maak een nieuwe account aan. Dienovereenkomstig, hoe krijg je ps plus op meerdere accounts? Kan ik mijn PS Plus abonnement delen? Dat kan alleen met een gezinsaccount. De subaccounts kunnen gebruikmaken van je PS Plus abonnement als ze dit via de primaire console van het hoofdaccount doen.

Trouwens, wat kun je met een playstation plus kaart?

Een PlayStation Plus-kaart geeft je toegang tot exclusieve verkopen en kortingen in de PlayStation Store en een selectie gratis games per maand. Je krijgt ook toegang tot online multiplayer op PS4, zodat je online met je vrienden kunt gamen. Daarvan, hoe werkt een playstation plus kaart? Playstation Plus kaarten zijn een soort abonnement waarmee gamers toegang krijgen tot online content op hun Playstation 4 console. Dit kan multiplayer gaming, gratis games en exclusieve kortingen omvatten. Playstation Plus kaarten kunnen worden gekocht voor 1, 3 of 12 maanden per keer.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Kan je PS4 games delen met vrienden?

Gedownloade games kunnen op die primaire console door iedereen worden gespeeld, niet alleen via de account waarmee de game is gekocht. Logt de eigenaar van het betreffende Playstation-account echter in op de console van een ander, kunnen eerder gekochte games op die PS4 alleen met die account worden gespeeld. Hoe koop je PS Plus zonder creditcard? PlayStationStore

Je kunt de volgende betaalmethoden gebruiken om aankopen te doen in de PlayStation Store en je portemonnee op te waarderen:

  1. American Express.
  2. Visa.
  3. MasterCard.
  4. PayPal.
  5. Paysafecard.
  6. Ideal.

Hoe moet je PS4 account koppelen?

Selecteer (Inschrijven voor PlayStation®Network) onder (PlayStation®Network). 2. Selecteer [Gebruik een bestaande account] op het weergegeven scherm. Volg de instructies op het scherm om de handeling te voltooien. Daarvan, hoe deel je je ps4 account? Met je PSN-account kies je ervoor een primaire PS4 te kiezen, deze PS4 is gelinkt aan je account en er kan maar één primaire PS4 bestaan die met jouw account geassocieerd is. Op je PS4 kun je vervolgens meerdere accounts aanmelden en ook meerdere accounts primair maken met die PS4, dit is geen enkel probleem.

Hoe maak je PS account Primair?

Een primaire PS4-console activeren

  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Activeren als je primaire PlayStation 4.
  2. Selecteer Activeren.

Door Zarah

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een PS5 account Primair? :: Is PS Plus Maandelijks opzegbaar?
Handige links