Huis > I > Is Ps Plus Maandelijks Opzegbaar?

Is PS Plus Maandelijks opzegbaar?

Wanneer kan ik een PlayStation Store-abonnement opzeggen? Actieve abonnementen kunnen worden opgezegd tot de verlengingsdatum van het abonnement door de instelling voor automatisch verlengen uit te schakelen. Je vindt de verlengingsdatum voor al je abonnementen in het gedeelte Abonnementsbeheer van Accountbeheer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is Tinder Gold Maandelijks opzegbaar?

Open de app op uw telefoon en tik op uw profielicoon om naar de instellingen te gaan. Er is een Manage Payment Account. U kunt de stappen volgen bij Abonnement opzeggen.

Wat kost een PlayStation Plus abonnement?

PlayStation Plus Essential, Extra en Premium kosten respectievelijk 8,99, 13,99 en 16,99 euro per maand. Het Essential-abonnement is gelijk aan het huidige Plus-abonnement. Afnemers krijgen bij PlayStation Plus Extra daarnaast toegang tot een bibliotheek van 400 recente games. Hoe verwijder je een account op de PlayStation 4? Wij vinden het jammer dat u weggaat, maar u kunt uw account verwijderen door deze stappen te volgen:

  1. Meld u aan bij uw Sony-account.
  2. Klik op [My Account Details] (Mijn accountgegevens).
  3. Scrol helemaal naar beneden en selecteer [Remove account] (Account verwijderen).

Wat betekent auto Renew uitschakelen?

Automatisch verlengen uitschakelen betekent dat uw abonnement aan het eind van de looptijd niet automatisch wordt verlengd. U moet uw abonnement handmatig verlengen als u de dienst wilt blijven gebruiken. Bovendien, kun je met playstation plus op meerdere accounts? Ja, met PlayStation Plus heb je toegang tot meerdere accounts. Je kunt een nieuwe account aanmaken of een bestaande account aan je PlayStation Plus-account koppelen. Als je dit hebt gedaan, kun je met je PlayStation Plus-account toegang krijgen tot de gegevens van je gekoppelde account.

Gerelateerde artikelen

Kan je Viaplay maandelijks opzeggen?

Mijn Account op Viaplay.nl kunt u gebruiken om uw Viaplay abonnement op te zeggen. Wanneer uw Viaplay pakket wordt opgezegd, ontvangt u een e-mail.

Wat is een aanmeldings ID?

Elk account heeft een unieke aanmeldings-ID, die overeenkomt met een geldig e-mailadres dat wordt gebruikt om in te loggen bij PSN. E-mail is de belangrijkste manier van communiceren tussen PlayStation en spelers. Hoe koop je PS Plus met portemonnee? Ga naar Instellingen > Gebruikers en accounts. Selecteer Account > Betaling en abonnementen > Bedrag toevoegen. Selecteer je account, het bedrag dat je wilt toevoegen en je betaalmethode.

Welke PlayStation abonnementen zijn er?

Sony heeft drie vormen van abonnementsdienst PlayStation Plus gepresenteerd. Het abonnement komt in drie varianten: Essential, Extra en Premium, die 8,99, 13,99 en 16,99 euro kosten. Met het Extra-pakket kunnen spelers 400 PS4- en PS5-games downloaden. De nieuwe abonnementen zijn vanaf juni te gebruiken, zegt Sony. Heb je PlayStation Plus nodig om online te spelen? Voor de meeste online multiplayer-games op PS4 en PS5 is een PlayStation Plus-abonnement vereist. Maar er zijn een paar games, zoals Call of Duty: Warzone, Fortnite en Apex Legends, waarvoor je geen abonnement nodig hebt. Ga naar de PlayStation Store om te zien of PlayStation Plus vereist is voor online spelen.

Heb je PS Plus nodig voor de PS5?

Voor de meeste PS4- en PS5-games heb je een PlayStation Plus-abonnement nodig om online multiplayer te kunnen spelen. Voor sommige games is geen abonnement vereist. Ga naar de PlayStation™Store om te zien of PlayStation Plus vereist is voor online spelen.

Door Kimmie

Vergelijkbare artikelen

Is PlayStation Plus voor alle accounts? :: Hoe duur is PlayStation?
Handige links