Huis > K > Kun Je Podcast Offline Luisteren?

Kun je podcast offline luisteren?

Als je een podcast wilt luisteren dan kun je daarvoor de standaard app op je smartphone gebruiken. Het maakt niet uit of je via Android of Iphone luistert. Op elke smartphone staat een standaard app. Maar je kunt natuurlijk ook de podcast app van jouw keuze downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je met een Chromebook ook offline werken?

Zelfs als je niet verbonden bent met het internet, kun je nog steeds veel dingen doen met je Chromebook. Sommige offline apps en diensten werken niet in de gastmodus.

Wat is een podcast voorbeeld?

Een podcast is een soort radioprogramma op het internet. Het is een geluidsbestand wat op elk gewenst moment beluisterd kan worden. Het is Radio On Demand. Veel podcasts zijn te beluisteren via SoundCloud, Apple Podcast en via Spotify. Waar kan ik podcasts downloaden? Voor Android is er bijvoorbeeld Spotify of Podcast Addict. iOs heeft een eigen podcastapp (Podcasts), maar ook daar kan je Spotify of tientallen andere apps installeren.

Bovendien, hoe luister ik een podcast in de auto?

Er zijn een paar manieren om in de auto naar een podcast te luisteren. Eén manier is om je telefoon via Bluetooth of een aux-kabel op je autoradio aan te sluiten. Vervolgens open je de podcast-app op je telefoon en begin je de aflevering af te spelen. Een andere manier is om de aflevering op je telefoon of computer te downloaden voordat je in de auto stapt. Dan kun je hem afspelen vanaf je telefoon via je autoradio of hem overzetten naar een draagbare mediaspeler, zoals een iPod, en hem zo afspelen. Dus, welke podcast app voor iphone? Er zijn veel podcast-apps voor iPhone, en de beste voor jou hangt af van je behoeften en voorkeuren. Enkele populaire podcast-apps zijn Apple Podcasts, Overcast, Pocket Casts en Castro. Elke app heeft zijn eigen unieke functies en interface, dus het is de moeite waard om de tijd te nemen om een paar verschillende opties te verkennen voordat je er een kiest. Uiteindelijk is de beste podcast-app voor jou degene die het makkelijk en leuk maakt om je favoriete podcasts te vinden en te beluisteren.

Gerelateerde artikelen

Kan je nog radio luisteren via de kabel?

Je kunt nog steeds naar radio luisteren via internet en op de radio, maar kabel hoort daar niet bij. Je kunt naar radio luisteren via de ether.

Hoe maak je een eigen podcast?

Wij hebben de belangrijkste punten voor je samengevat in een korte gids: hoe begin je jouw eigen podcast.

  1. Concept creëren en onderwerp bepalen.
  2. Zorg voor goede apparatuur.
  3. Voor herkenbaarheid voorzien van een cover en intro.
  4. Maak de eerste testopname.
  5. Kies een platform om je podcast te publishen.
  6. Start de microfoon en go!
Wat is Podcast addict? Podcast Addict allows you to manage Podcast, Radio, Audiobook, Live stream, YouTube, SoundCloud channels and RSS News feeds from a single app. Please contact me in case you have any issue/question. The app is free and unrestricted. It displays a small ad banner at the bottom of the screen.

Wat zijn de meest populaire podcasts?

Top 25 podcasts in Nederland van 2021:

  • Geuze en Gorgels.
  • Man man man, de podcast.
  • Zelfspodcast.
  • Broers met Sam en Rijk.
  • EFFE RELATIVEREN de podcast.
  • NRC Vandaag.
  • De Universiteit van Nederland Podcast.
  • Moordcast.
Je kunt ook vragen hoe vind je goede podcast? Op Android werkt het vrijwel hetzelfde: ga eerst naar de Google Play Store en download de Google Podcasts-app. Als je na een tijdje behoefte hebt aan een meer gespecialiseerde podcast-app, kijk dan bij de veelgeprezen Pocket Casts.

Wat is een leuke podcast voor vrouwen?

Dit zijn 6 inspirerende en leuke podcasts voor vrouwen:

  • Workjuice podcast. In deze podcast van WorkJuice spreken hosts Tessa Ham en Sharon van der Werf.
  • Damn Honey. Fijne gesprekken die vol herkenbare momenten zitten.
  • Tettalk. Jazeker, een podcast over borsten!
  • Datevermaak.
  • De Avocado Generatie Podcast.
  • With Whit.

Door Merci

Vergelijkbare artikelen

Wat is een podcast voorbeeld? :: Wat is een leuke podcast?
Handige links