Huis > W > Waar Vind Ik Poi Bestanden?

Waar vind ik POI bestanden?

Selecteer Uiterlijk in het menu Instellingen. Selecteer Toon POI-lijsten op kaart. Je ziet een overzicht van alle POI-lijsten die op je VIA zijn opgeslagen. Selecteer de POI-lijst die je altijd op de kaart wilt zien.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe zet ik POI op TomTom?

Een POI-lijst van de community importeren

  1. Meld je in een webbrowser aan bij je TomTom-account.
  2. Selecteer POI-bestanden in het menu Mijn plaatsen.
  3. Selecteer Importeer POI-bestand en blader naar je .
  4. Controleer of je op je GO bent aangemeld bij MyDrive.
  5. Selecteer Mijn plaatsen in het Hoofdmenu.
Wat is een OV2 bestand? OV2 is een bestandsextensie die gewoonlijk wordt geassocieerd met TomTom Points Of Interest Database -bestanden. TomTom Points Of Interest Database specificatie is gemaakt door TomTom. Bestanden met de extensie OV2 kunnen worden gebruikt door programma's die worden gedistribueerd voor het platform Mac OS, Windows.

Hoe krijg ik mijn TomTom weer aan de praat?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen om te proberen je TomTom weer aan de praat te krijgen. Controleer eerst of het apparaat goed is opgeladen. Als het apparaat niet wordt opgeladen, moet je misschien de batterij vervangen. Controleer vervolgens of de TomTom goed is aangesloten op de computer. Als de TomTom geen verbinding maakt met de computer, moet je mogelijk de software opnieuw installeren. Als de TomTom nog steeds niet werkt, moet je contact opnemen met de klantenservice. Wat is POI op navigatie? POI staat voor Point of Interest. Het is een specifieke locatie die nuttig of interessant kan zijn voor een gebruiker. POI's kunnen op verschillende manieren worden gecategoriseerd, zoals op type bedrijf, geografische locatie of type voorziening.

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Men kan zich ook afvragen: hoe tomtom synchroniseren?

Zorg ervoor dat je een werkende internetverbinding hebt op je telefoon en dat Bluetooth is ingeschakeld. Zorg dat je TomTom Touch en je smartphone met elkaar zijn gekoppeld. Zorg dat je TomTom Touch en je smartphone zich dicht bij elkaar bevinden. Tik op je TomTom Touch op de knop om het scherm te activeren. Dit in overweging nemend, wat te doen met een oude tomtom? Heb jij een oud navigatiesysteem thuis? Dan heb je geluk! Als je jouw oude navigatie inruilt bij TomTom ontvang je tot € 70,- cashback op geselecteerde TomTom Go modellen. Een cashback is een actie vanuit TomTom waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Je kunt ook vragen hoe gps resetten?

Soms is een eenvoudige 'reboot' verrassend effectief. Even opnieuw opstarten waardoor gps weer opnieuw verbinding gaat maken kan soms wonderen doen; Locatiebepaling uit- en aanzetten: zonder je smartphone helemaal opnieuw op te starten, kun je ook kiezen om gps even uit en weer aan te zetten. Waar kan ik mijn TomTom laten repareren? TomTom reparatiemogelijkheden

  • Bij Tom Tom zelf.
  • Je Tom Tom apparaat laten herstellen bij de repairshop om de hoek.
  • Navigatierepair.nl.
  • Spark Electronics.
  • De winkel of winkelketen waar je je Tom Tom hebt gekocht.

Bovendien, wat betekent poi op een kassabon?

U kunt het POI (terminalnummer) van uw betaalautomaat linksboven op de transactiebon terugvinden. Bij sommige velden in het menu van de betaalautomaat is het nodig/mogelijk om een naam (APN, WIFI- wachtwoord en/of betalingskenmerk) in te voeren.

Door Ida Tronnes

Vergelijkbare artikelen

Wat is POI bij navigatie? :: Welke fases zijn er bij de overgang?
Handige links