Huis > H > Hoe Kom Ik Van De Reclame Op Mijn Computer Af?

Hoe kom ik van de reclame op mijn computer af?

Ongewenste programma's verwijderen (Windows, Mac)

  1. Open Chrome.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik op Geavanceerd Resetten en opruimen. Computer opruimen.
  4. Klik op Zoeken.
  5. Klik op Verwijderen als je wordt gevraagd om ongewenste software te verwijderen. Misschien wordt je gevraagd je computer opnieuw op te starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Bovendien, hoe zet je popups aan op macbook?

In Mac Safari

  1. Ga naar de voorkeuren van uw Safari (Command + ,) of via "Safari > Voorkeuren";
  2. Klik bovenin op ''Websites'';
  3. Klik links op ''Pop-upvensters'';
  4. Geef bij het leerplatform ''Sta toe'' aan.
Hoe kom ik bij Safari voorkeuren? Gebruik in de app Safari op de Mac het voorkeurenpaneel 'Algemeen' om onder andere op te geven welke pagina moet worden weergegeven wanneer je een nieuw venster of tabblad opent en hoe downloads moeten worden verwerkt. Om deze voorkeuren te wijzigen, kies je 'Safari' > 'Voorkeuren' en klik je op 'Algemeen'.

Hoe sta ik pop-ups toe iPhone?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag, omdat het kan verschillen afhankelijk van het specifieke iPhone-model en de versie van het besturingssysteem dat u gebruikt. In het algemeen kunt u echter pop-ups op uw iPhone toestaan door naar de app Instellingen te gaan, op Safari te tikken en vervolgens de knop Pop-ups blokkeren op UIT te zetten. Hoe kan je de adblocker uitschakelen? De adblocker kan worden uitgeschakeld door naar het instellingenmenu te gaan en de optie "uitschakelen" te selecteren. Hierdoor wordt de adblocker uitgeschakeld en kunnen advertenties op de website worden weergegeven.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kan ik AdBlock in Google Chrome uitzetten?

Schakel AdBlock of Adblock Plus uit.

Dat doe je zo: Chrome – haal het vinkje weg in het vakje 'Ingeschakeld' rechts van AdBlock of Adblock Plus. Firefox – klik op Uitschakelen rechts van de adblocker. Edge – klik op het blauwe schuifje in het menu van de adblocker.
Wat dit betreft, hoe kan ik pop up blokkering opheffen? Je standaardinstellingen voor pop-ups en omleidingen wijzigen

  1. Open Chrome. op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
  3. Klik op Privacy en beveiliging. Site-instellingen.
  4. Klik op Pop-ups en omleidingen.
  5. Kies de gewenste optie als standaardinstelling.

Wat is een pop up melding bij WhatsApp?

Het weergeven van pop-upmeldingen op Android 9 en ouder. Deze functie geeft de meldingen weer in het midden van je scherm. Lichtkleur voor meldingen op ondersteunde telefoons. Het gebruik van meldingen met een hoge prioriteit op Android 5 en nieuwer. Wat is meldings LED op WhatsApp? Als u uw LED-licht aanpast om u meldingen te tonen terwijl een Whatsapp bericht binnenkomt, begint het te knipperen om u te vertellen dat u een Whatsapp bericht, waarmee je kunt realiseren dat je een Whatsapp bericht wacht zonder uw telefoon te controleren.

Wat is voorvertoning WhatsApp?

Sommige apps, zoals WhatsApp en Berichten, tonen een zogenoemde 'heads up'-melding bij binnenkomende berichten. Dit is een voorvertoning waarin (een gedeelte) van de inhoud te zien is. Het is vanaf nu mogelijk om deze meldingen een lage prioriteit mee te geven, waardoor de animatie niet langer getoond wordt.

Door Hrutkay Potchen

Vergelijkbare artikelen

Is het verstandig om pop ups altijd te blokkeren? :: Wat doen popups?
Handige links