Huis > H > Hoe Maak Ik Een Backup Van Mijn Outlook Mail?

Hoe maak ik een backup van mijn Outlook Mail?

Een back-up van uw e-mail maken

  1. Selecteer Bestand > Openen en exporteren > Importeren/exporteren.
  2. Selecteer Exporteren naar bestand en selecteer Volgende.
  3. Selecteer Outlook-gegevensbestand (.
  4. Selecteer de e-mailmap waarvan u een back-up wilt maken en selecteer Volgende.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Welk type account is Telenet?

Je Telenet e-mailadres kan je gebruiken voor verschillende e-mailprogramma's. Om je Telenet e-mailadres in te stellen voor je e-mailprogramma, kan je kiezen tussen 2 protocollen: IMAP en POP 3. Wij raden je IMAP aan omdat IMAP je e-mails bewaart op de server. Men kan zich ook afvragen: welk mailprogramma gebruikt ziggo? Ziggo Mail is de online webmail van Ziggo. Zo kun je altijd en overal bij je e-mail.

Welke Poort uitgaande mail Ziggo?

De standaardpoort voor uitgaande mail op Ziggo is 25. Hoe stel ik mijn Ziggo mail in? Er zijn een paar verschillende manieren om uw Ziggo mail in te stellen, afhankelijk van het type mailprogramma dat u gebruikt.
Als u een desktop e-mailprogramma zoals Microsoft Outlook, Thunderbird of Apple Mail gebruikt, moet u uw account instellen met het IMAP-protocol. Hiervoor moet u de volgende instellingen in uw e-mailprogramma invoeren:
IMAP server: imap.ziggo.nl
IMAP poort: 993
IMAP SSL: Ja
IMAP gebruikersnaam: Je volledige Ziggo e-mailadres
IMAP wachtwoord: Je Ziggo e-mail wachtwoord
Als je een webmail client gebruikt zoals Gmail, Yahoo, of Outlook.com, kun je je Ziggo mail instellen door het toe te voegen als een IMAP account. Hiervoor moet u de volgende instellingen invoeren in uw webmailclient:
IMAP server: imap.ziggo.nl
IMAP poort: 993
IMAP SSL: Ja
IMAP gebruikersnaam: Je volledige Ziggo e-mailadres
IMAP wachtwoord: Je Ziggo e-mail wachtwoord
Als je een mobiel apparaat zoals een iPhone, iPad of Android telefoon gebruikt, kun je je Ziggo mail instellen door deze toe te voegen als IMAP account. Hiervoor moet u de volgende instellingen invoeren op uw mobiele apparaat:
IMAP server: imap.ziggo.nl
IMAP poort: 993
IMAP SSL: Ja
IMAP gebruikersnaam: Je volledige Ziggo e-mailadres
IMAP wachtwoord: Je Ziggo e-mail wachtwoord

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan de mailserver niet vinden?

Oorzaak: Uw internetprovider of netwerk heeft een firewall die verbindingen met de server voor uitgaande e-mail (SMTP) van uw e-mailservice blokkeert. Oplossing: Kijk of uw internetprovider of netwerkbeheerder een alternatieve SMTP-server biedt die u voor uw POP- of IMAP-account kunt gebruiken. Waar vind ik instellingen in Outlook? POP-toegang inschakelen in Outlook.com

  1. Selecteer Instellingen. > Alle Outlook-instellingen weergeven > e-mail >e-mail synchroniseren.
  2. Onder POP en IMAP, selecteer Ja onder Laat apparaten en apps gebruik maken van POP.
  3. Kies Opslaan.

Daarvan, wat is server inkomende post gmail?

De inkomende server (POP3) is pop.gmail.com (met SSL-beveiliging, poort 995). De uitgaande server (SMTP) is smtp.gmail.com (met SSL-beveiliging, poort 465). Wat is de beste mailbox? Protonmail

Protonmail is de veiligste keuze voor een e-mailprogramma. Het is ontwikkeld in Zwitserland en valt onder de strenge privacywetten van dat land. Je kunt de beveiliging zelfs nog extra opschroeven in de instellingen.

Hoe werken met IMAP?

IMAP is de afkorting voor "Internet Message Access Protocol." Dit protocol biedt de mogelijkheid om e-mailberichten direct op de e-mailserver te beheren. Je kunt ook eigen mappen op de e-mailserver aanmaken en berichten daarheen verplaatsen.

Door Walli

Vergelijkbare artikelen

Waarom is IMAP beter dan POP3? :: Hoe sta ik pop-ups toe iPhone?
Handige links