Huis > H > Hoe Kom Ik In Mijn Inbox Van Gmail?

Hoe kom ik in mijn inbox van Gmail?

Inloggen

  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Geef het e-mailadres van je Google-account of je telefoonnummer en je wachtwoord op. Klik op Een ander account gebruiken als er al gegevens zijn ingevuld en je moet inloggen op een ander account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Men kan zich ook afvragen: hoe mail koppelen aan gmail?

Je account toevoegen of verwijderen

  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto.
  3. Tik op Nog een account toevoegen.
  4. Kies het type account dat je wilt toevoegen.
  5. Volg de stappen op het scherm om je account toe te voegen.
En nog een vraag, hoe kan ik mijn mail checken? Een voorbeeld van je e-mails bekijken
  1. Ga op je computer naar Gmail .
  2. Klik rechtsboven op Instellingen. Alle instellingen bekijken.
  3. Selecteer bovenaan het tabblad Inbox.
  4. Vink het vakje aan bij Leesvenster inschakelen.
  5. Selecteer de modus voor het gesplitste venster:
  6. Klik onderaan op Wijzigingen opslaan.

Dienovereenkomstig, waar kan ik mijn account vinden?

Aangenomen dat u vraagt naar een computer account:
De meeste accounts zijn te vinden door naar het startmenu te gaan en op het "Configuratiescherm" te klikken. Eenmaal in het Configuratiescherm zoekt u naar een pictogram met de tekst "Gebruikersaccounts" en klikt u erop. Er verschijnt dan een lijst met alle gebruikersaccounts op de computer. Als u de account die u zoekt niet ziet, kunt u op de knop "Accounts beheren" klikken. Er verschijnt dan een venster met meer mogelijkheden om accounts te beheren. Dienovereenkomstig, waar zit je inbox? Aangenomen dat u vraagt waar de inbox zich bevindt op een computer:
De inbox bevindt zich meestal op dezelfde plaats als de outbox en de verzonden items. Dit is meestal een map in de e-mailclientsoftware (zoals Microsoft Outlook, Gmail, Yahoo Mail, enz.). Om de inbox te vinden, opent u de e-mailclient en zoekt u naar deze mappen. Ze kunnen gelabeld zijn als "Inbox", "Inkomend", of iets dergelijks.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe kom ik weer in mijn postvak?

Je kunt dit doen door de webversie van je email te openen en te zoeken naar deze mappen. Waarschijnlijk vind je ze daar gewoon. Welke email app gebruik je? In Gmail kun je (na een update) de mappen vinden door op de drie strepen te drukken linksboven in de app. Hoe koppel je e-mailadressen aan elkaar? Log in via de website en ga naar 'Instellingen'. Vervolgens kiest u de tab 'Emailadressen'. Hier vindt u het kopje 'E-mail aliassen'. Vul het e-mailadres wat u wilt koppelen in en bevestig via de mail die u op dit adres ontvangt.

Hoe maak je een tweede e-mailadres aan?

Dit werkt als volgt.

  1. Ga naar jouw Gmail.
  2. Klik rechtsboven op het tandwiel en kies voor Alle instellingen bekijken.
  3. Open het tabblad Accounts en import.
  4. Kies voor Nog een e-mailadres toevoegen.
  5. Vul een naam.
Kun je twee e-mailadressen hebben? Met Gmail kan je eenvoudig meerdere accounts en e-mailadressen koppelen via de ingebouwde functionaliteiten. Je hebt dus geen add-ons of betaalde plugins nodig.

Dienovereenkomstig, wat als je geen mails meer binnen krijgt?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Door Crandall

Vergelijkbare artikelen

Hoe e-mail terughalen in Outlook? :: Wat zijn de afmetingen van een A3?
Handige links