Huis > W > Wat Is Een Pptx Bestand?

Wat is een PPTX bestand?

BestandstypeExtensie
PowerPoint Presentatie.pptx
Microsoft Office PowerPoint-presentatie met ingeschakelde macro's.pptm
PowerPoint 97-2003-presentatie.PPT
PDF-documentindeling.pdf

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Kan PPS niet openen in Windows 10?

Oplossing. Gebruik een bureaubladversie van PowerPoint (op Windows of macOS) om het bestand te openen. U kunt ook PowerPoint voor het web of een mobiele versie van PowerPoint gebruiken om presentaties te bekijken. Zie een presentatie bekijken zonder PowerPoint voor meer informatie. Trouwens, kan je powerpoint gratis gebruiken? Op alle mobiele apparaten die 10,1 inch of kleiner zijn kun je dus Word, Excel en Powerpoint gratis gebruiken - ongeacht of ze Windows, Android of iOS draaien. Dit gratis gebruik houdt in dat je (bijna) onbeperkt documenten, spreadsheets en presentaties kunt openen, bewerken en opslaan.

Hoe kom ik aan gratis Office?

Er zijn een paar manieren om gratis Office te krijgen. Eén manier is om je aan te melden voor een gratis proefversie van Office 365. Dit geeft u toegang tot alle functies van Office voor een beperkte tijd. Een andere manier is om de Office Online apps te gebruiken, dat zijn gratis versies van Word, Excel en PowerPoint die u in uw webbrowser kunt gebruiken. Ten slotte kunt u zich, als u een Microsoft-account hebt, aanmelden voor het Office Insider-programma om vroegtijdig toegang te krijgen tot nieuwe functies en updates voor Office. En nog een vraag, welke office is gratis? Deze vraag is moeilijk te beantwoorden zonder meer context. Vraagt u welk kantoor onbezet is? Of welk kantoor beschikbaar is voor gebruik? Of welk kantoor beschikbaar is voor verhuur?

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Wat dit betreft, hoe maak ik een diavoorstelling in powerpoint?

Wanneer PowerPoint is geopend, klik je op 'Bestand' links in het hoofdmenu, en klik je daarna op 'Nieuw' onder 'Bestand'. Selecteer vervolgens 'Lege presentatie' waarmee er een nieuwe diavoorstelling voor je wordt geopend waar je afbeeldingen in kunt openen. Sla je PowerPoint meteen op. Hoe maak ik een PowerPoint-presentatie in Windows 10? Een presentatie maken

  1. Open PowerPoint.
  2. Selecteer nieuw in het linkerdeelvenster.
  3. Selecteer een optie: Als u een nieuwe presentatie wilt maken, selecteert u Lege presentatie. Als u een voorbereid ontwerp wilt gebruiken, selecteert u een van de sjablonen.

Wat heb je nodig voor een PowerPoint-presentatie?

Benodigdheden presentatie

Check voorafgaand aan uw presentatie of uw PowerPoint, Prezi of Keynote op USB-stick werkt met behulp van een presenter met ingebouwde laserpointer om naar de volgende dia te gaan. Check ook of er een lezenaar en microfoon aanwezig is.
Wat moet er allemaal in een presentatie staan? Uit welke onderdelen bestaat een presentatie?

  • wie je bent.
  • wat je gaat vertellen.
  • hoe je je verhaal opbouwt.
  • hoeveel tijd de presentatie in beslag neemt.
  • wanneer het publiek vragen kan stellen.

Hoe eindig je een presentatie?

Een goede tip om je presentatie effectief af te sluiten, is om je presentatie te eindigen met: “Nog één ding…”, gevolgd door een inspirerend, schokkend, mooi of geweldig feitje, nieuwtje of statement. Deze tip zou je ook de Steve Jobs van de afsluiters kunnen noemen.

Door Ellon Sandy

Vergelijkbare artikelen

Waarom is PowerPoint belangrijk? :: Wat is PPT materiaal?
Handige links