Huis > W > Waarom Kan Ik Geen Powerpoint Openen?

Waarom kan ik geen PowerPoint openen?

Open Windows Verkenner (Open Start in Windows en typ Verkenner.) Zoek op de computer het probleembestand op. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en selecteer Eigenschappen. In het dialoogvenster Eigenschappen, zoekt u een knop Blokkering opheffen rechtsonder.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, hoe powerpoint openen zonder powerpoint?

Als u een Microsoft-account (hotmail.com, outlook.com, live.com, msn.com) of een werk- of schoolaccount van Microsoft 365 hebt, kunt u een presentatie gratis bekijken en bewerken in een webbrowser. Sla het bestand op in OneDrive of Dropbox en gebruik webversie van PowerPoint om het te openen. Wat is een PPTX bestand?

BestandstypeExtensie
PowerPoint Presentatie.pptx
Microsoft Office PowerPoint-presentatie met ingeschakelde macro's.pptm
PowerPoint 97-2003-presentatie.PPT
PDF-documentindeling.pdf

Waar vind ik PowerPoint?

Om PowerPoint te vinden, gaat u naar het menu Start en zoekt u naar PowerPoint. PowerPoint zal worden vermeld als een voorgesteld programma. Of ga naar de Verkenner en navigeer naar de map Microsoft Office. PowerPoint bevindt zich in de map Microsoft Office. Kan PPS niet openen in Windows 10? Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken:
1. Het PPS-bestand kan corrupt zijn.
2. Het bestand wordt misschien in een incompatibel programma geopend.
3. Er kan een probleem zijn met de bestandsassociaties in Windows 10.
Om het eerste probleem op te lossen, probeert u het PPS-bestand in een ander programma te openen. Als dat niet werkt, probeer dan een nieuwe kopie van het bestand te downloaden.
Om het tweede probleem op te lossen, kunt u de bestandsassociaties in Windows 10 wijzigen. Open hiervoor het Configuratiescherm en ga naar "Standaardprogramma's". Klik op "Uw standaardprogramma's instellen" en zoek dan het programma dat u wilt gebruiken om PPS-bestanden te openen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, is er misschien een probleem met uw PPS-bestand. In dat geval kunt u proberen het te openen in een tekstverwerker zoals Notepad++ en kijken of u op die manier het probleem kunt vinden.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dienovereenkomstig, waarom kan ik mijn powerpoint niet opslaan?

Open de presentatie. Selecteer in het menu Bestand Opslaan als, selecteer een locatie om het bestand op te slaan en selecteer vervolgens Meer opties. Selecteer in PowerPoint 2007 de Microsoft Office-knop, selecteer Opslaan als en selecteer vervolgens Andere indelingen. Dus, hoe kan je powerpoint gratis downloaden? Er zijn twee manieren om een gratis versie van Microsoft PowerPoint te krijgen:

  1. Office 365 downloaden: krijg het volledige pakket met apps een hele maand gratis.
  2. De gratis browsergebaseerde versie van Office 365 gebruiken: Microsoft Office biedt alle apps inclusief 5 GB cloudopslag via OneDrive gratis online aan.

Bovendien, hoe laat je een powerpoint automatisch afspelen?

Dia's automatisch af laten spelen / PowerPoint loop

  1. Open je tabblad diavoorstelling en klik op diavoorstelling instellen;
  2. Vink deze optie aan: herhalen tot op ESC wordt gedrukt;
  3. Ga vervolgens naar het tabblad overgangen en haal het vinkje weg bij muisklik en zet deze bij na (invoeren seconden) aan.
Hoe moet ik een PowerPoint presentatie maken? Een presentatie maken
  1. Open PowerPoint.
  2. Selecteer nieuw in het linkerdeelvenster.
  3. Selecteer een optie: Als u een nieuwe presentatie wilt maken, selecteert u Lege presentatie. Als u een voorbereid ontwerp wilt gebruiken, selecteert u een van de sjablonen.

Kan een PPSX bestand niet openen?

Eenmaal opgeslagen kunnen PPSX-bestanden niet worden bewerkt en kunnen ze alleen worden bekeken. Daarom zijn ze handig voor het verzenden van afgewerkte presentaties aan gebruikers die geen commerciƫle versie van PowerPoint bezitten, omdat het PPSX-bestand kan worden bekeken met het gratis PowerPoint Viewer-programma.

Door Brendon

Vergelijkbare artikelen

Wat is een flap operatie? :: Hoe open je PPTX bestand?
Handige links