Huis > K > Kan Ik Vanaf Mijn Mobiel Printen?

Kan ik vanaf mijn mobiel printen?

5. Mobile of Tablet printing via een app. Je kunt ook mobiel printen zonder cloud applicaties zoals Google Cloud Print of AirPrint. Zo hebben de meeste printer leveranciers eigen apps voor mobile printing.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe HP printer verbinden met gsm?

Installeer de HP Smart app op de telefoon of tablet en stel de verbinding van de printer met het draadloze netwerk in. Vervolgens kunt u afdruktaken vanaf het mobiele Android-apparaat verzenden wanneer het apparaat is verbonden met hetzelfde draadloze netwerk als de printer. Trouwens, waarom ziet mijn telefoon de printer niet? Controleer de verbindingsstatus van de printer: Controleer of de draadloze communicatie is ingeschakeld en of de printer is verbonden met hetzelfde netwerk als uw computer of mobiele apparaat. Als uw printer een lampje heeft naast het pictogram of de knop Draadloos , controleer dan of dit lampje brandt.

Trouwens, kun je printen vanaf je iphone?

Ja, je kunt printen vanaf je iPhone. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen. Eén manier is om de ingebouwde AirPrint functie te gebruiken. Hiermee kunt u draadloos afdrukken naar compatibele printers. Een andere manier is om een print-app te downloaden, zoals HP ePrint of PrintCentral, waarmee u naar elke printer kunt printen. En nog een vraag, hoe verbind ik hp printer met iphone? In de veronderstelling dat u vanaf uw iPhone naar uw HP-printer wilt printen:
1. Download en installeer de HP Smart app uit de App Store.
2. Open de app en tik op het printerpictogram in de linkerbenedenhoek.
3. Selecteer uw printer in de lijst. Als uw printer niet in de lijst staat, tikt u op het pictogram "+" in de rechterbovenhoek en volgt u de instructies op het scherm om uw printer toe te voegen.
4. Zodra uw printer is geselecteerd, tikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek en selecteert u "HP Smart Printing Tools gebruiken.".
5. Tik op "Afdrukken" en selecteer het bestand dat u wilt afdrukken.
6. Selecteer het aantal kopieën en eventuele andere afdrukopties die u wenst.
7. 7. Tik op "Afdrukken" in de rechterbovenhoek.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe verbind je een HP printer met wifi?

De printer verbinden met het draadloze netwerk (printers met aanraakscherm)

  1. Plaats de printer in de buurt van de wifirouter.
  2. Open het menu Instellingen, Netwerk, of Draadloze instellingen en selecteer Wizard draadloze installatie.
  3. Selecteer de naam van uw draadloze netwerk en voer vervolgens het wachtwoord in.
Vervolgens, welke app voor hp printer? Met de HP Smart-app voor computers en mobiele apparaten kunt u afdrukken, scannen, printerproblemen oplossen en een printer installeren in een draadloos netwerk.

Wat dit betreft, waarom kan ik mijn printer niet vinden?

Zoek op de website van de fabrikant van de printer of er een nieuwe driver beschikbaar is. Kunt u de driver niet vinden? Neem contact op met de fabrikant en vraag of er een driver beschikbaar is en waar u die kunt downloaden. Installeer de driver en herstart de computer. Bovendien, waar kun je printen als je geen printer hebt? Gebruik dan je mobiel als scanner! Maak een foto en haal deze door een speciale app zoals deze. Als je écht absoluut een keer iets moet printen, iets waar je niet onderuit kunt, zet het dan op een USB stick en print het bij de bibliotheek, op school, bij vrienden of in een lokale copyshop.

Daarvan, hoe print ik een mail vanaf mijn iphone?

Je kunt ook e-mails, documenten en foto's printen vanaf je iPhone. Open het bestand dat je wilt printen, selecteer 'delen' en dan 'printen'. Als je een e-mail wilt printen tik je op het pijltje onderaan het scherm (dus alsof je gaat antwoorden op de mail).

Door Fernanda

Vergelijkbare artikelen

Wat is het verschil tussen wifi en Wifi Direct? :: Hoe verbind ik mijn Canon printer met mijn laptop?
Handige links