Huis > K > Kan Ik Vanaf Mijn Telefoon Printen?

Kan ik vanaf mijn telefoon printen?

Je kunt ook mobiel printen zonder cloud applicaties zoals Google Cloud Print of AirPrint. Zo hebben de meeste printer leveranciers eigen apps voor mobile printing. Deze apps kun je meestal gratis downloaden in de appstores.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat betekent printerstatus fout?

Als de printerstatus wordt weergegeven als 'Printer heeft foutstatus', is er mogelijk een probleem met de printer zelf. Controleer of de printer is ingeschakeld en is verbonden met uw pc via Wi-Fi of een kabel. Waarom fout bij afdrukken HP printer? Deze foutcode wijst op een probleem met de kabel die uw printer met jouw computer verbindt. Verwijder de kabel, start de printer opnieuw op en probeer de drivers te updaten via de instellingen van jouw printer. Sluit hierna de kabel opnieuw aan. Werkt de printer nog steeds niet, probeer dan een nieuwe kabel.

Wat betekent printer geblokkeerd?

Wanneer een printer "geblokkeerd" is, betekent dit dat de printer niet kan afdrukken. Dit kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, waaronder:
- De printer staat niet aan.
De printer is niet aangesloten op de computer.
De printer is niet op de juiste poort aangesloten.
Het papier in de printer is op.
- De printer zit vast.
De printer is niet als standaardprinter geselecteerd.
Het printerstuurprogramma is niet geïnstalleerd.
De printer is niet correct geconfigureerd. Hoe verbind je een HP printer met wifi? Het proces om een HP printer te verbinden met wifi zal variëren afhankelijk van het model HP printer dat u heeft. In het algemeen moet u er echter eerst voor zorgen dat uw router is ingeschakeld en een signaal uitzendt. Vervolgens moet u uw printer in de wifi-modus zetten door op de draadloze knop op het bedieningspaneel te drukken. Als de printer eenmaal in wifi-modus staat, moet u de naam van uw router kunnen zoeken en vinden in de lijst met beschikbare netwerken. Zodra u uw router hebt geselecteerd, moet u het wachtwoord voor uw wifi-netwerk invoeren. Nadat uw printer met succes is verbonden met uw wifi-netwerk, moet u draadloos kunnen afdrukken vanaf uw computer.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Mensen vragen ook: hoe kan ik mijn printer installeren zonder cd?

Bijna alle moderne printers kunnen op een computer worden aangesloten zonder installatieschijf. Sluit de printer gewoon op de computer aan via USB en wacht tot de stuurprogramma's automatisch zijn geïnstalleerd. Je hebt een internetverbinding nodig om de stuurprogramma's te installeren. Zorg dat de printer aan staat. Waarom geeft HP printer aan offline te zijn? 'Offline' geeft doorgaans aan dat de computer niet met de printer kan communiceren omdat deze is uitgeschakeld, de netwerkkabel niet is aangesloten of de printer is ingesteld op Printer offline gebruiken.

Dit in overweging nemend, wat als je printer offline is?

Uw printer wordt weergegeven als 'offline' als deze niet kan communiceren met uw pc. Bovendien, hoe kan ik mijn canon printer resetten? Canon printer resetten

  1. Houd de Stop/Cancel-knop vast.
  2. Druk nu ook op de knop voor kleurenkopie.
  3. Houd de knoppen 5 seconden vast.
  4. Laat nu eerst de knop voor de kleurenkopie los en daarna de Stop/Cancel-knop.
  5. De printer reset zichzelf en start opnieuw op.

Waarom drukt de printer geen tekst af?

Controleer, met de hand of met de software van de printer, of er nog voldoende inkt of toner in jouw Epson printer zit. Zo niet, zorg dan dat je jouw Epson cartridge of Epson toner vervangt. In ons artikel 'Printer en printkop reinigen: Epson' lees je hoe je jouw Epson inkjetprinter schoonmaakt.

Door Ruff

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind ik mijn draadloos printer op mijn netwerk? :: Hoe zet ik mijn printer op het netwerk?
Handige links