Huis > K > Kan Ik Mijn Whatsapp Berichten Overzetten?

Kan ik mijn WhatsApp berichten overzetten?

Open de WhatsApp op je Android. Ga naar 'Instellingen'. Kies voor 'Chats' en vervolgens voor 'Reservekopie'. Druk 'back-up maken naar Google Drive' en kies vervolgens het gewenste account.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Je kunt ook vragen kun je whatsapp op 2 telefoons gebruiken?

Je kunt geen WhatsApp-account hebben met twee telefoonnummers. Als je regelmatig je WhatsApp-account wisselt tussen verschillende apparaten, kun je op een gegeven moment je account niet meer opnieuw verifiëren. Wissel daarom dus niet te vaak tussen verschillende apparaten en nummers. Hoe zet ik mijn telefoon over? Via de Google Drive-app kun je jouw persoonlijke data overzetten.

  1. Download op je iPhone de app Google Drive.
  2. Open Google Drive en log in met je Google-account (of maak een account aan).
  3. Selecteer in de app welke dat je wilt meenemen naar je nieuwe telefoon.
  4. Start je Android-smartphone op en volg de installatiewizard.

Dienovereenkomstig, hoe maak je meer ruimte vrij op je iphone?

Er zijn een paar manieren om meer ruimte vrij te maken op je iPhone:
1. Ongebruikte apps verwijderen - U kunt apps die u niet meer gebruikt verwijderen door het app-pictogram ingedrukt te houden totdat het trilt en vervolgens op de x op de app te tikken.
2. Wis je caches - Zowel je webbrowser als individuele apps slaan vaak gegevens op in caches om dingen sneller te laden. Na verloop van tijd kunnen deze caches zich echter ophopen en ruimte in beslag nemen. U kunt de cache van uw webbrowser wissen door te gaan naar Instellingen -> Safari -> Geschiedenis en websitegegevens wissen. Voor individuele apps moet je in de instellingen van de app kijken of er een optie is om de cache te wissen.
3. Oude gesprekken verwijderen - Als je Berichten veel gebruikt, kunnen je gesprekken veel ruimte in beslag nemen. Je kunt oude gesprekken verwijderen door naar Instellingen -> Berichten -> Berichten bewaren te gaan en vervolgens een tijdsperiode te selecteren (bijvoorbeeld 30 dagen) waarna berichten automatisch worden verwijderd.
4. Verwijder ongebruikte bestanden - Als je bestanden op je iPhone hebt die je niet meer nodig hebt, kun je deze verwijderen om ruimte vrij te maken. Je kunt dit doen door naar de Bestanden-app te gaan en vervolgens de bestanden die je niet meer nodig hebt te verwijderen.
5. Gebruik iCloud - Als je een iCloud-account hebt, kun je die gebruiken om gegevens van je iPhone op te slaan, zodat ze geen ruimte innemen op je toestel. Ga hiervoor naar Instellingen -> iCloud -> iCloud Drive en kies vervolgens van welke apps je gegevens wilt opslaan in iCloud. Dus, hoe telefoon leegmaken voor verkoop? De beste manier om je telefoon leeg te maken voor de verkoop is het uitvoeren van een fabrieksreset. Hierdoor worden alle gegevens op uw apparaat gewist, inclusief alle persoonlijke bestanden, instellingen en applicaties. U moet een back-up van uw gegevens maken voordat u een fabrieksreset uitvoert, omdat deze niet kunnen worden hersteld nadat de reset is voltooid.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Dus, hoe kun je een iphone resetten zonder apple id?

iPhone fabrieksinstellingen zonder Apple ID of toegangscode

  1. Ga naar 'Instellingen'
  2. Klik op uw naam bovenin het scherm.
  3. Kies 'Wachtwoord en beveiliging' en selecteer vervolgens 'Wijzig wachtwoord'
  4. U moet nu uw toegangscode invoeren om uw wachtwoord bij te werken.
Waar vind ik Apps en gegevens op mijn iPhone? Een iCloud-reservekopie op uw apparaat terugzetten
  1. Schakel het apparaat in.
  2. Volg de configuratiestappen op het scherm tot u bij het scherm 'Apps en gegevens' komt.
  3. Log in bij iCloud met uw Apple ID.
  4. Kies een reservekopie.
  5. Wanneer u hierom wordt gevraagd, logt u in met uw Apple ID om uw apps en aankopen te herstellen.

Kan een simkaart in elke telefoon?

Een simkaart kan in elke smartphone

Alle smartphones maken gebruik van een simkaart. Ook een gewone mobiele telefoon werkt met een simkaart.
Dienovereenkomstig, kan ik mijn simkaart in een andere telefoon gebruiken? Ja, je kunt je simkaart gebruiken in een andere telefoon. Als je een GSM-telefoon hebt, kun je je simkaart gebruiken in een andere GSM-telefoon. Je zult echter niet alle functies van je telefoon kunnen gebruiken, zoals je contactpersonen of agenda. Als je een smartphone hebt, kun je je simkaart ook gebruiken in een andere smartphone.

Dienovereenkomstig, hoe kun je zien wat er op je simkaart staat iphone?

Als je wilt weten wat er op je SIM-kaart staat, ga je naar Instellingen > Telefoon > SIM-kaart. Je ziet dan de volgende informatie:

Door Seka Gabrysch

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik pictogrammen veranderen? :: Hoe zet je een Samsung over naar een iPhone?
Handige links