Huis > W > Wat Moet Ik Doen Als Mijn Samsung Vastloopt?

Wat moet ik doen als mijn Samsung vastloopt?

Als het apparaat is vastgelopen en niet reageert, houd je de Power-knop en de knop Volume omlaag gelijktijdig gedurende meer dan 7 seconden ingedrukt om het apparaat opnieuw op te starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Wat moet je doen als je telefoon vastloopt?

Als je Smartphone 'bevriest' of vastloopt, kan het nodig zijn om alle apps te sluiten en het toestel opnieuw te starten. Probeer altijd eerst de uit/aan knop tien seconde ingedrukt te houden. Het toestel zal dan opnieuw opstarten. Mensen vragen ook: waarom crasht mijn samsung? De update veroorzaakt het vastlopen van verschillende apps. Samsung is hiervan op de hoogte. Het probleem kan gebeuren op sommige Samsung Galaxy-apparaten en wordt veroorzaakt door een probleem in Google Webview. Het probleem werd opgelost in de nieuwste applicatie-updates voor Android-systeem Webview en Google Chrome.

Hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar manieren om in de instellingen te komen. Eén manier is om te klikken op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Hierdoor verschijnt een menu met verschillende opties, waaronder instellingen. Een andere manier is te klikken op het tabblad instellingen bovenaan het scherm. Dit brengt u naar een pagina met verschillende instellingen. Wat moet je doen als je iPhone raar doet? Er zijn een paar verschillende dingen die je kunt doen als je iPhone raar doet. Probeer eerst je iPhone opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone te resetten. Om je iPhone te resetten, ga je naar Instellingen > Algemeen > Resetten > Alle instellingen resetten. Als dat niet werkt, probeer dan je iPhone te herstellen vanaf een back-up. Sluit hiervoor uw iPhone aan op uw computer en open iTunes. Klik vervolgens op het tabblad Samenvatting en klik op Herstellen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe krijg ik mijn Samsung weer aan?

Samsung

Tip 1: start opnieuw op

  1. Houd de standby knop en de volume omhoog knop tegelijk ingedrukt.
  2. Laat de knoppen na 10 seconden weer los.
  3. Zet het toestel weer aan door de standby knop ingedrukt te houden.
Bovendien, hoe reset je een samsung zonder code? Toestel resetten via recovery mode:
  1. Sluit je telefoon af en wacht een paar seconden.
  2. Houd de knoppen Volume Up, Power, en Home/Bixby ingedrukt tot dat je het Android logo ziet.
  3. Wacht een paar seconden.
  4. Navigeer met de volumeknoppen naar Wipe data/factory reset en bevestig met de Power knop.

Hoe zet je je telefoon helemaal uit?

Houd een van de volumeknoppen en de zijknop ingedrukt tot de schuifknop 'Zet uit' verschijnt. Versleep de schuifknop en wacht 30 seconden totdat het apparaat is uitgeschakeld. Dienovereenkomstig, wat betekent telefoon gecrasht? BELANGRIJK: Als je een telefoon terugzet op de fabrieksinstellingen, worden alle gegevens op de telefoon gewist. Alle gegevens die zijn opgeslagen in je Google-account, worden teruggezet, maar alle apps en de bijbehorende gegevens worden verwijderd.

Waarom start mijn telefoon uit zichzelf opnieuw op?

De bug zorgt ervoor dat de telefoon een paar keer per dag vanzelf opnieuw start. Soms loopt hij eerst vast, alvorens uit zichzelf te resetten. En in een enkel geval belandt de telefoon zelfs in een zogeheten bootloop: hij blijft zichzelf resetten, zonder dat je er verder nog iets mee kunt doen.

Door Nashbar

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als Google steeds uitvalt? :: Hoe kan ik mijn computer zelf opschonen?
Handige links