Huis > W > Waarom Krijg Ik Geen Mail Meer Op Mijn Telefoon?

Waarom krijg ik geen mail meer op mijn telefoon?

Je kunt het volgende doen: Controleer of je de gebruikersnaam en het wachtwoord correct hebt opgegeven. Als je authenticatie in twee stappen gebruikt, moet je misschien inloggen met een app-wachtwoord in plaats van je gewone wachtwoord. Als je nog steeds niet kunt inloggen, volg je deze stappen voor probleemoplossing.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Wat dit betreft, kan geen verbinding maken met exchange server?

Ga naar het menu Extra en selecteer Accounts. Selecteer het account in het linkerdeelvenster van het dialoogvenster Accounts. Klik op Geavanceerd en klik vervolgens op het tabblad Server. Schakel onder Microsoft Exchange en Adreslijstservice het selectievakje SSL gebruiken om een verbinding te maken in. Wat is de nieuwste versie van Outlook?

Microsoft Office Outlook
OntwikkelaarMicrosoft
Recentste versie1809 (Build 10827.20181) (16 oktober 2018)
StatusActief
BesturingssysteemMicrosoft Windows en Mac OS X

Mensen vragen ook: hoe kan je updaten?

De meest gebruikelijke manier om uw software bij te werken is met het ingebouwde updateprogramma dat bij de software wordt geleverd. Deze zal meestal automatisch controleren op updates en u vragen deze te installeren wanneer ze beschikbaar zijn. En nog een vraag, hoe kan ik outlook 2007 updaten? Er zijn een paar manieren om Outlook 2007 bij te werken. Eén manier is om naar de Microsoft website te gaan en de laatste versie van Outlook te downloaden. Een andere manier is om de Microsoft Update service te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe opnieuw inloggen outlook?

Ga naar de pagina Aanmelden bij Outlook.com en selecteer Aanmelden. Voer uw e-mailadres of telefoonnummer in en selecteer Volgende. Schakel op de pagina Wachtwoord invoeren het selectievakje Aangemeld blijven uit. Voer uw wachtwoord in en selecteer Aanmelden. Dienovereenkomstig, hoe krijg ik outlook weer online? Ga als volgt te werk:

  1. Klik op Verzenden/Ontvangen. Als Outlook is ingesteld op Offline werken, is deze knop gemarkeerd.
  2. Klik op Offline werken om weer online te gaan werken. Als er weer verbinding is met de server, heeft de knop Offline werken een effen achtergrond:

Kun je definitief verwijderde mail terughalen?

Wanneer u per ongeluk een e-mailbericht verwijdert uit uw -e-mail, kunt u dergelijke items herstellen als ze nog steeds in de map Verwijderde Items of Ongewenste e-mail staan. In sommige gevallen kunt u zelfs items herstellen nadat de map Verwijderde Items is leeggemaakt. Hoe krijg ik mijn oude mail terug? Zet zo verwijderde mails terug in het mailprogramma Mail:

  1. Open het programma Mail van Windows 10.
  2. Klik eventueel onder 'Accounts' op het mailaccount waarvan u de verwijderde berichten wilt terugzien.
  3. Klik onder 'Mappen' op Meer.
  4. Klik in het uitklapmenu op Prullenbak.
  5. Zoek de mail op.
  6. Sleep de mail terug naar Postvak IN.

Hoe krijg ik mijn oude e-mailadres terug?

Het beste antwoord

Nee, bij vrijwel alle providers als Hotmail/Outlook, Gmail, Yahoo etc. worden e-mailaccounts die meer dan een jaar niet gebruikt worden verwijderd, inclusief alle mail. Weer activeren is niet mogelijk.

Door Kriss

Vergelijkbare artikelen

Kan installatie van update niet voltooien? :: Kan ik Netflix zonder abonnement van tv?
Handige links