Huis > W > Waar Playstation Plus Kopen?

Waar PlayStation Plus kopen?

WinkelCijferPrijs
Gameshop Twente7.4€ 54.00
Game Mania8.2€ 59.98
Bol.com8.4€ 59.99
MediaMarkt6.9€ 59.99

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Hoe koop je PS Plus met je portemonnee?

Selecteer je account, het bedrag dat je wilt toevoegen en je betaalmethode.

  1. Ga naar Instellingen > Accountbeheer > Accountgegevens > Portemonnee > Bedrag toevoegen.
  2. Selecteer een betaalmethode en bedrag om je portemonnee mee op te waarderen.
Wat dit betreft, hoe koop je playstation plus abonnement? De PlayStation Plus Card is een digitale kaart waarmee je direct een PlayStation Plus-abonnement kunt kopen of verlengen zonder PlayStation tegoed. Je krijgt van ons een PlayStation Plus kaart met een code die je inwisselt in de PlayStation Store. Na het inwisselen wordt automatisch je PS Plus-abonnement geactiveerd.

Hoe koop je PS Plus zonder creditcard?

Er zijn een paar manieren om PS Plus te kopen zonder creditcard. Eén manier is het kopen van een PS Plus-abonnementskaart in een winkel. Deze kaart kan in de PlayStation Store worden ingewisseld om PS Plus aan je account toe te voegen. Een andere manier is om een PlayStation Network Card in te wisselen. Deze kaarten kun je bij verschillende winkels kopen en in de PlayStation Store inwisselen om geld aan je account toe te voegen. Zodra je geld aan je account hebt toegevoegd, kun je een PS Plus-abonnement aanschaffen. Hoe duur is PlayStation Plus voor een maand? PlayStation Plus kost $10 per maand, of $60 per jaar.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Vervolgens, hoe duur is playstation plus voor een jaar?

Het Extra-abonnement kost 13,99 euro per maand of 100 euro per jaar. Er komt ook een PS Plus Premium-abonnement beschikbaar voor 16,99 euro per maand of 119,99 per jaar. Kan je met een normale PlayStation kaart PlayStation Plus kopen? Voor Playstation plus kun je gewoon een regulier PSN-account gebruiken. Iedereen die een Playstation heeft moet dit account aanmaken. Bij het aanschaffen van Playstation plus krijg je een code.

Kan je PS Plus kopen met iDEAL?

PSN Opwaarderen met iDEAL

Geen creditcard? Geen zorgen, het is tegenwoordig mogelijk om via iDEAL betalingen te doen in de PlayStation Store. Dit kun je doen door in te loggen op je PSN account en te gaan naar 'Opwaarderen'. Vervolgens kies je voor de optie iDEAL betaling.
Trouwens, hoe krijg je je geld terug op ps4? Restitutie aanvragen

Als je restitutie wilt aanvragen, vul je ons contactformulier in en selecteer je "PS Store en restituties" in het menu. Je moet het volgende bij de hand hebben: Je online-id voor PSN. Je aanmeldings-id (e-mailadres)

Hoe kan ik met iDEAL betalen op PS4?

Geen creditcard? Geen zorgen, het is tegenwoordig mogelijk om via iDEAL betalingen te doen in de PlayStation Store. Dit kun je doen door in te loggen op je PSN account en te gaan naar 'Opwaarderen'. Vervolgens kies je voor de optie iDEAL betaling.

Door Andee

Vergelijkbare artikelen

Hoe duur is PS Plus voor 3 maanden? :: Hoe deel je PlayStation Plus op PS4?
Handige links