Huis > H > Hoe Duur Is Ps Plus Voor 3 Maanden?

Hoe duur is PS Plus voor 3 maanden?

PlayStation Plus is een doorlopend abonnement waarbij elke drie maanden automatisch een bedrag van 24,99€ in rekening wordt gebracht. Vouw dit gedeelte uit voor meer informatie. Als je portemonnee niet genoeg tegoed heeft, worden de abonnementskosten automatisch via je standaardbetaalmethode betaald.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat kun je met een PlayStation Plus abonnement?

(Pocket-lint) - PlayStation Plus is de maandelijkse abonnementsdienst van Sony die vereist is om online te kunnen spelen op PlayStation 4- en PS5-consoles. Het geeft ook toegang tot gratis games elke maand, evenals grote kortingen op games die via de PlayStation Store zijn gekocht. Hoe werkt PlayStation abonnement? PlayStation Plus is een abonnementenservice van Sony dat jouw gratis PS Network account upgradet naar een betaald account. Wanneer je een gratis account hebt, mis je namelijk een heel scala aan voordelen op gebied van games, kortingen, online gamen, opslag, etc. Hiermee geef jij jouw game ervaring een flinke boost!

Heb je PlayStation Plus nodig om online te spelen?

Nee, je hebt PlayStation Plus niet nodig om online te spelen. Je hebt het echter wel nodig om online multiplayergames te spelen. Hoe lang is een PlayStation Plus kaart geldig? Een PlayStation Plus-kaart is een jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

Gerelateerde artikelen

Hoe duur is AutoCAD?

Hoeveel kost een AutoCAD-abonnement? De prijs voor een 3 jarig abonnement is 6.674. U kunt tokens kopen voor 24 uur als sommige van uw gebruikers het programma slechts af en toe gebruiken. Bezoek de website voor meer informatie.

Dienovereenkomstig, welke games zijn gratis met playstation 4?

Tot die tijd kunnen we de gratis games van maart nog claimen:

  • Ark: Survival Evolved | PS4.
  • Team Sonic Racing | PS4.
  • Ghostrunner | PS5.
  • Ghost of Tsushima: Legends | PS4 & PS5.
Vervolgens, kun je met playstation plus op meerdere accounts? Kan ik mijn PS Plus abonnement delen? Dat kan alleen met een gezinsaccount. De subaccounts kunnen gebruikmaken van je PS Plus abonnement als ze dit via de primaire console van het hoofdaccount doen.

Trouwens, wat kun je met een playstation store kaart?

Dit PSN tegoed kun je gebruiken voor alle aankopen in de PlayStation Store, dus ook voor in-game credit, zoals Fortnite V-Bucks, FIFA Points, GTA Shark Cards, Call of Duty Points en Apex Coins. Je kunt je PS tegoed ook gebruiken voor het kopen of verlengen van een PlayStation Plus-abonnement. Je kunt ook vragen kan je geld van je playstation afhalen? Na aanschaf van een abonnement via de PlayStation Store, heb je 14 dagen om restitutie aan te vragen. Het terugbetaalde bedrag is echter afhankelijk van de mate waarin je gebruik hebt gemaakt van de service.

Wat is het nummer van PlayStation?

PlayStation NL (@PlayStationNL) / Twitter. Play Has No Limits. Hulp nodig? Onze helpdesk staat voor je klaar via 020 709 5025.

Door Kenton Egland

Vergelijkbare artikelen

Hoe pas je je leeftijd aan op PS5? :: Waar PlayStation Plus kopen?
Handige links