Huis > H > Heeft Iphone Fm Radio?

Heeft iPhone FM radio?

De iPhone heeft helemaal geen antenne of chip voor FM-ontvangst meer. Dit was lange tijd wel het geval, maar sinds de iPhone 7 is de traditionele radio ontvangen technisch onmogelijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Kan je radio luisteren op je telefoon?

De volgende mobiele telefoons hebben een FM-ontvanger en een ingebouwde radio app. Het enige wat je er voor nodig hebt is een headset of geluids versterker die als antenne dient. Als jou telefoon geen FM-ontvanger heeft heb je helaas altijd jouw mobile netwerk nodig of WIFI om radio te kunnen beluisteren. Hoe kan ik radio luisteren? Er zijn verschillende manieren om radio te luisteren zonder analoog signaal:

  • Via de televisie. Wie digitale televisie heeft, kan ook op tv naar de radio luisteren.
  • Met een FM-antenne. Ziggo-klanten kunnen een gratis antennekabel bestellen.
  • Met een digitale radio-ontvanger.
  • Een nieuwe digitale radio kopen.
  • Via Internet.

Wat kost Radio op Iphone?

De kosten van radio op de iPhone hangen af van het type radiodienst dat u wilt gebruiken. Als u de ingebouwde radiofunctie op uw iPhone wilt gebruiken, zijn er geen kosten aan verbonden. Als u echter een app zoals Pandora of iHeartRadio wilt gebruiken, kan er een maandelijks abonnementsgeld zijn. En nog een vraag, wat is de beste app om radio te luisteren? De beste app om naar radio te luisteren is ongetwijfeld de app die het beste bij uw behoeften past. Als we echter een specifieke app moesten aanbevelen, zouden we aanraden om TuneIn Radio te gebruiken. Deze app geeft je toegang tot een breed scala aan radiostations van over de hele wereld, en is gemakkelijk te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Zal FM verdwijnen?

En hoewel de vergunningen op de FM-frequenties dit jaar aflopen, kregen vier van de best beluisterde commerciële Nederlandse radiozenders - Qmusic, Radio 538, Radio 10 en Sky Radio - begin dit jaar toestemming van de overheid om in elk geval nog tot 2025 uit te zenden op FM. Wat dit betreft, waar vind ik radio 1? NPO Radio 1: frequenties en online luisteren

  1. Almere. 98.9.
  2. Amersfoort. 98.9.
  3. Amsterdam. 98.9.
  4. Apeldoorn. 98.4.
  5. Arnhem. 98.9.
  6. Assen. 91.8.
  7. Breda. 98.9.
  8. Den Haag. 98.9.

Wat is de frequentie van Radio 1?

RegioFrequentie
Utrecht96.8 MHz
Noord-Holland96.5 MHz, 96.8 MHz en 97.1 MHz
Zuid-Holland96.5 MHz, 96.8 MHz en 97.1 MHz
Zeeland99.8 MHz
Je kunt ook vragen kan ik nog analoog radio luisteren? Na bijna zes decennia zit het tijdperk van analoge radio er dus op. De kabel verdwijnt als een van de drie manieren die je vandaag hebt om naar radio te luisteren – resteren nog: radio luisteren via de ether en via het internet. Met DAB+ luister je naar radio via de ether.

Hoe kan je offline radio luisteren?

Voor het ontvangen van muziek via de radio, heeft je telefoon een FM-ontvanger nodig én een headset die als antenne dient. Op deze manier kun je alleen radio luisteren via oortjes. Het geluid ontvang je daarmee via de radiofrequentie, niet via internet.

Door Gerson Pimenta

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik radio op mijn iPhone? :: Hoe kan ik mijn DAB+ ontvangst verbeteren?
Handige links