Huis > H > Hoe Uitpakken Op Mac?

Hoe uitpakken op Mac?

Een gecomprimeerd onderdeel openen (uitpakken): Klik dubbel op het zip-bestand. Het uitgepakte onderdeel verschijnt in de dezelfde map als het . zip-bestand. Desgewenst kun je het .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik RAR-bestanden uitpakken?

Klik op het rar-bestand met je rechtermuisknop om het te openen.

En nog een vraag, wat is winrar bestand?

WinRAR is de Windows versie van het RAR-archiveerprogramma - een krachtig programma dat archieven kan maken, beheren en controleren. Er zijn verscheidene versies van WinRAR voor diverse besturingssystemen. Momenteel zijn beschikbaar: Windows, Linux, FreeBSD en macOS. Hoe pak je RAR bestanden uit? In WinRAR is het ook mogelijk om bestanden te selecteren m.b.v. de spatiebalk of de Insert-toets. Als de bestanden geselecteerd zijn, klik op de knop "Uitpakken in" aan de bovenkant van het WinRAR-venster of gebruik de toetsencombintie "Alt+E", geef de doelmap aan en klik op OK.

Hoe pak je een bestand uit?

Om een bestand uit te pakken, moet je eerst een zip-bestand hebben. Als u geen zip-bestand hebt, kunt u er een maken met een programma voor bestandscompressie. Heb je eenmaal een zip-bestand, dan kun je een decompressieprogramma gebruiken om het bestand uit te pakken. Hoe duur is WinZip? WinZip is een shareware programma, wat betekent dat je het gedurende een bepaalde periode gratis kunt proberen. Daarna moet je betalen voor een licentie om het te kunnen blijven gebruiken. Een single-user licentie voor WinZip kost $29.95.

Gerelateerde artikelen

Hoe RAR-bestanden uitpakken Windows 10?

Klik op de locatie van het rar-bestand dat je wilt openen. Er is een contextueel menu dat zegt 7-Zip. Als u bestanden wilt uitpakken, beweegt u uw muis erover.

Mensen vragen ook: is 7-zip gratis?

Het gratis programma 7-Zip kan met beide formaten overweg én heeft een eigen formaat: 7z. Het een prima alternatief voor de ingebakken zip-software van Windows. Hoe kom ik van WinZip af? U kunt WinZip Driver Updater ook via het programmamenu verwijderen: Start > Alle programma's > WinZip > WinZip Driver Updater > Verwijder WinZip Driver Updater.

Wat is Unzippen?

Unzip met Android

Daarmee kun je zipbestanden direct na het downloaden openen.
Wat dit betreft, hoe moet je winzip gebruiken? Maak een zip bestand met WinZip

  • Open WinZip.
  • Zoek en selecteer in het deelvenster Bestanden om vanaf uw PC, netwerk of cloud services, zip bestanden te maken.
  • Klik op Toevoegen aan zip.
  • Klik in het deelvenster Acties op Opslaan als.
  • Kies om uw zip bestand op te slaan een lokale, netwerk- of cloud-locatie.

Wat is een WinRAR archief?

WinRAR is een shareware-archiveringsprogramma voor Windows. Via algoritmen worden gecomprimeerde archieven gemaakt. De bestandsgroottes van deze archieven zijn vaak aanzienlijk kleiner dan de originele bestanden.

Door Booker Somrak

Vergelijkbare artikelen

Kan zip-bestand niet openen Mac? :: Kan RAR bestand niet openen als archief?
Handige links