Huis > K > Kan Het Uitpakken Niet Voltooien?

Kan het uitpakken niet voltooien?

Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat je wilt zippen (of druk erop en houd vast) en selecteer Kopiƫren naar > Gecomprimeerde (gezipte) map. Open Verkenner en zoek de gezipte map. Als je de volledige map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken en volg de instructies.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dienovereenkomstig, kan zip bestand niet openen?

ZIP bestand uitpakken op een Android toestel

Android tablets en smartphones hebben geen ingebouwde functie voor het uitpakken van gezipte bestanden. Je kunt hiervoor een app installeren, zoals ZArchiver.
Waarom is een PDF bestand zo groot?
Wanneer uw PDF-bestand enkele onnodige pagina's bevat, zal het formaat ervan zeker groter zijn. Het verwijderen van die ongewenste pagina's is dus ook een efficiƫnte manier om de PDF-grootte te verkleinen. EasePDF biedt de tool " PDF verwijderen ", die u ook kan helpen om het probleemloos te doen.

Hoe kan ik een PDF bestand vertalen?

Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand te vertalen:
1. Gebruik een PDF-vertaalprogramma zoals PDF Translator van Nitro. Met dit hulpmiddel kunt u specifieke tekst in een PDF selecteren en deze in een andere taal vertalen.
2. Gebruik een online vertaaldienst zoals Google Translate. Upload uw PDF-bestand naar de site en kies de gewenste taal. De dienst zal dan de PDF voor u vertalen.
3. Gebruik Adobe Acrobat. Adobe Acrobat heeft een ingebouwde vertaalfunctie die PDF's in meerdere talen kan vertalen. Open gewoon uw PDF in Adobe Acrobat en klik op het tabblad "Extra". Klik dan op "Document vertalen" en selecteer de gewenste taal. Hoe kan ik een JPG bestand kleiner maken? Er zijn een paar manieren om een JPG-bestand kleiner te maken:
1. Gebruik een online bestandscompressie tool zoals Smallpdf.com of compressor.io.
2. Download een programma voor bestandscompressie zoals WinRAR of 7-Zip.
3. Gebruik een fotobewerkingsprogramma zoals Adobe Photoshop of GIMP en sla het bestand op als JPG met een lagere kwaliteitsinstelling.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Daarvan, hoe kan ik een rar bestand openen?

Methode 2
  1. Klik met de rechtermuisknop op het RAR-bestand en wijs WinZip aan om het onderliggende menu weer te geven.
  2. Klik op Uitpakken naar... en kies de locatie waarop u het bestand wilt opslaan.
  3. Klik op Uitpakken. Hiermee wordt de inhoud van het RAR-bestand geopend.
Hoe kun je een map versturen per mail?
Stap 1: Zoek de map die u in een e-mailbericht op uw computer wilt toevoegen. Stap 2: Klik met de rechtermuisknop op de map en klik vervolgens op het Stuur naar > Comprimeer (gezipte) map in het rechtsklikmenu. Stap 3: Geef het nieuwe gecomprimeerde zip-bestand een nieuwe naam.

Hoe zet ik een wachtwoord op een zip bestand?

Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat je wil versleutelen. Kies 7-Zip en vervolgens Toevoegen aan archief... Page 2 Page 3 Controleer volgende instellingen: o Archief formaat: zip. o Codeermethode: AES-256. o Geef een wachtwoord in en bevestig dit. o Klik op OK.
Bovendien, hoe maak ik een gif bestand kleiner? Om een gif-bestand kleiner te maken, zijn er een paar dingen die je kunt doen. Een daarvan is het aantal kleuren dat het gif-bestand gebruikt te verminderen. Een andere is de framerate of fps verminderen. En tenslotte kunt u ook de afmetingen van het bestand verkleinen. Laten we elk van deze methoden nader bekijken:
1. Het aantal kleuren verminderen:
Gif-bestanden gebruiken meestal een beperkt kleurenpalet van maximaal 256 kleuren. Door het aantal gebruikte kleuren te verminderen, kunt u automatisch de bestandsgrootte verminderen. Een manier om dit te doen is een gif-editor of grafische ontwerpsoftware te gebruiken om handmatig de kleuren te selecteren die u in het bestand wilt behouden.
2. De framesnelheid verminderen:
De framerate, of fps, is het aantal frames of beelden dat per seconde wordt weergegeven. Door de framesnelheid te verlagen, kunt u ook de bestandsgrootte verminderen. Een manier om dit te doen is om een lagere fps te selecteren wanneer u het gif-bestand maakt of bewerkt.
3. De afmetingen verkleinen:
De afmetingen van een gif-bestand verwijzen naar de breedte en de hoogte van het bestand. Door een of beide waarden te verkleinen, kunt u de bestandsgrootte verminderen. Een manier om dit te doen is om een kleinere breedte en/of hoogte te selecteren wanneer u het gif-bestand maakt of bewerkt.

Hoe kan ik een afbeelding verkleinen?

Er zijn een aantal manieren om een afbeelding te verkleinen. De meest gebruikelijke manier is het gebruik van een beeldbewerkingsprogramma, zoals Photoshop, GIMP of Paint.net. Deze programma's hebben gereedschappen waarmee u de afmetingen van een afbeelding kunt wijzigen in pixels, percentages of inches. Je kunt ook een gratis online beeldbewerker gebruiken, zoals Pixlr.

Door Witkin Scheidel

Vergelijkbare artikelen

Wat is beter AMD Ryzen 7 of Intel Core i7? :: Welke 2 soorten compressies bestaan er?
Handige links