Huis > K > Kan Zip-Bestand Niet Openen Mac?

Kan zip-bestand niet openen Mac?

zip-bestand niet kunt openen, controleer je of de Mac genoeg ruimte heeft voor het uitgepakte onderdeel. Als je het . zip-bestand van iemand anders hebt ontvangen, is er mogelijk een probleem met het bestand. Vraag de afzender het bestand opnieuw in te pakken en te versturen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Dienovereenkomstig, kan rar bestand niet openen?

Soms komt het voor dat je RAR-bestanden download die beschadigd zijn. Je krijgt dan een foutmelding. Dat heeft meestal te maken met de nieuwsserver die je gebruikt. Als je een slechte nieuwsserver hebt, kan je oude bestanden niet goed downloaden waardoor de RAR-bestanden beschadig zijn. Hoe RAR-bestanden uitpakken Windows 10? Open RAR-bestanden in Windows 10

Open de locatie van uw . rar-bestand en klik er met de rechtermuisknop op. Zoek naar een contextueel menu met de tekst "7-Zip". Beweeg je muis eroverheen en kies uitpakken van bestanden.

Waarom kan ik een zip bestand niet uitpakken?

Er kunnen een paar redenen zijn waarom u een zipbestand niet kunt uitpakken. Eén reden kan zijn dat het bestand corrupt is en geen geldig zip-bestand is. Een andere reden kan zijn dat het bestand is beveiligd met een wachtwoord en u het wachtwoord niet hebt. Tot slot kan het bestand gecodeerd zijn en heeft u niet de juiste codeersleutel. Hoe uitpakken op Mac? Er zijn een paar verschillende manieren waarop u bestanden op uw Mac-computer kunt uitpakken. Eén manier is het gebruik van de ingebouwde Archive Utility. Dubbelklik hiervoor op het bestand dat u wilt uitpakken en het hulpprogramma begint automatisch met het uitpakken van de bestanden.
Een andere manier om bestanden uit te pakken is het gebruik van software van derden, zoals The Unarchiver. Deze app is gratis te downloaden en te gebruiken, en u kunt er een groot aantal verschillende bestandsformaten mee uitpakken.
Tot slot kun je ook de Terminal gebruiken om bestanden uit te pakken. Als u vertrouwd bent met het gebruik van de opdrachtregel, kan dit een snelle en eenvoudige manier zijn om bestanden uit te pakken. Navigeer hiervoor naar de map met het bestand dat u wilt uitpakken en typ het volgende commando:
tar -zxvf filename.tar.gz
Dit haalt de bestanden uit het archief en plaatst ze in de huidige map.

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dus, hoe maak je een zip bestand op mac?

Klik met de rechtermuisknop op de selectie of klik met de linkermuisknop terwijl je Ctrl ingedrukt houdt of klik op het tandwieletje bovenaan het Finder-venster en kies "Comprimeer bestanden". Je zip-bestand verschijnt nu automatisch in dezelfde map met als naam "Archief. Is Winzip gratis? U kunt Winzip gratis van het web downloaden. In versies van Windows ná XP kunt u ook . zip-bestanden in- en uitpakken zonder gebruik van het programma Winzip.

Dus, hoe kan ik 7z bestanden uitpakken?

Methode 2

  1. Klik met de rechtermuisknop op het 7z-bestand en wijs WinZip aan om het onderliggende menu weer te geven.
  2. Klik op Uitpakken naar... en kies de locatie waarop u het bestand wilt opslaan.
  3. Klik op Uitpakken. Hiermee wordt de inhoud van het 7z-bestand geopend.
Wat dit betreft, hoe kan ik een zip bestand openen op mijn iphone? Zipbestanden openen op een iPhone of iPod touch
  1. Open de Bestanden-app en zoek het zipbestand of -archief dat u wilt decomprimeren.
  2. Tik op het zipbestand of -archief.
  3. Er wordt een map aangemaakt met daarin de bestanden.
  4. Tik om de map te openen.

Je kunt ook vragen wat is unzippen?

Unzip met Android

Daarmee kun je zipbestanden direct na het downloaden openen.

Door Patin Ruacho

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Windows verkenner openen? :: Hoe uitpakken op Mac?
Handige links