Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Reacties Zien Op Instagram?

Hoe kan ik mijn reacties zien op Instagram?

1.Controleer berichten die u leuk vond

  1. Start de Instagram-app en tik op de three-bar op de top. Ga naar Settings.
  2. Tik op Account > Posts You've liked.
  3. Hier vind je alle berichten die je leuk vond en waar je hopelijk op hebt gereageerd. Tik op het bericht waarop je mogelijk hebt gereageerd om je reactie te vinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, hoe reageer je op een reactie op instagram?

Zoek een gesprek met het bericht waarop u wilt reageren. Tik op het bericht, houd het vast en veeg het vervolgens naar rechts totdat het boven het tekstinvoervak ​​verschijnt. Typ uw antwoord. Het bericht waarop u reageert, wordt als bijlage bij uw bericht gevoegd wanneer u het verzendt. Vervolgens, kan geen reacties plaatsen op insta? Als je geen reactie kunt toevoegen, probeer dan eerst je app naar de nieuwste versie bij te werken. Als je Instagram-app is bijgewerkt, heeft de fout mogelijk een andere oorzaak. Houd rekening met het volgende: Je kunt maximaal 5 @-vermeldingen in één reactie plaatsen.

Hoe verwijder je een reactie?

Een commentaar verwijderen gaat in twee stappen. Eerst moet je met je muis over de opmerking gaan die je wilt verwijderen. Hierdoor verschijnt er een kleine "verwijder" link naast de opmerking. Als u op deze link klikt, verschijnt er een pop-upvenster waarin u wordt gevraagd uw beslissing om de opmerking te verwijderen te bevestigen. Zodra u dit bevestigt, wordt de opmerking definitief verwijderd. Dienovereenkomstig, waarom zie ik geen comments op instagram? Er kunnen een paar redenen zijn waarom je geen reacties ziet op Instagram. Een mogelijkheid is dat je de mensen die commentaar geven op de posts niet volgt. Een andere mogelijkheid is dat de mensen die je volgt hun opmerkingen op privé hebben ingesteld. Om te controleren of iemand zijn opmerkingen op privé heeft ingesteld, ga je naar hun profiel en zoek je naar het slotpictogram naast hun naam. Als u een slotje ziet, betekent dit dat hun opmerkingen privé zijn en dat u ze niet kunt zien.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Daarvan, hoe kan ik zien wat mijn vrienden liken op instagram?

Zien wat je vrienden aan het doen zijn op Instagram

Gelukkig is er een manier om alle likes en reacties te zien op een plek. Zo doe je dat: Klik op het hartje onder aan je scherm. Kies het tabblad 'volgend' en daar zie je alle activiteiten van de mensen die jij volgt.
Hoe kun je zien wie iemand als laatste is gaan volgen? Instagram heeft al lang een activiteitsfunctie waardoor het mogelijk was om te zien welke de meest recente accounts waren die deze persoon is gaan volgen. Dus het hebben van deze informatie was heel eenvoudig. Dankzij deze functie we kregen de mogelijkheid om de activiteit van onze vrienden op Instagram te zien.

Dit in overweging nemend, wat is een dm op insta?

De afkorting hiervan is 'DM' en wordt veelal gebruikt als men vraagt om een privéberichtje te sturen. De opmerking DM me op Instagram betekent dus niets meer dan: stuur me een privéberichtje of direct message op Instagram. Dus, hoe weet je of je instagram-account gehackt is? Allereerst: zo check je of je Instagram-account gehackt is

  • Open Instagram.
  • Tik rechts onderaan op je profiel.
  • Tik rechtsboven op het menu.
  • Tik onderaan op 'Instellingen'.
  • Tik op 'Beveiliging'.
  • Tik op 'Gegevens bekijken'.
  • Scrol naar beneden tot je bij 'Accountactiviteit' komt.

Je kunt ook vragen hoe weet je of iemand je geblokkeerd heeft op insta?

Methoden om te weten of ik geblokkeerd ben op Instagram

  1. Verschijnt niet in zoekopdrachten van gebruikers.
  2. Je kunt hem geen berichten sturen.
  3. Je kunt hun berichten niet zien.
  4. Je kunt hem niet taggen op foto's.
  5. Volgt je niet als vriend.
  6. Open een nieuw account op Instagram.
  7. Vind het op andere sociale netwerken.

Door Janella

Vergelijkbare artikelen

Wat is 1 ms? :: Kan geen artikelen lezen op Facebook?
Handige links