Huis > W > Waarom Is Het Niet Handig Om Voornaam En Achternaam In 1 Cel Te Zetten?

Waarom is het niet handig om voornaam en achternaam in 1 cel te zetten?

Door als scheidingsteken te kiezen voor spatie kun je de tekstuele inhoud van een cel zo spreiden over kolommen. Je ziet het: de voornamen staan keurig in de eerste kolom, maar de achternamen staan verspreid over 3 kolommen. Lang leve de tussenvoegsels. Sorteren op achternaam wordt zo moeilijk.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe namen combineren?

Wil je namen combineren voor baby naam? De naamgenerator maakt van twee namen een lijst met leuke babynamen. De naamgenerator gebruikt een combinatie van letters van de ingevulde namen. Met deze lettercombinaties vind je alle mogelijke babynamen. Welke optie hoef je niet handmatig uit te voeren Excel? Klik op het tabblad Bestand op Opties. en klik vervolgens op Excel opties. Klik opGeavanceerd en schakel onder Bewerkingsoptieshet selectievakje Automatisch een decimaalteken invoegen in.

Mensen vragen ook: hoe voeg ik 2 kolommen samen in excel?

Als u twee kolommen in Excel wilt samenvoegen, kunt u de functie CONCAT gebruiken. Deze functie voegt de twee kolommen samen en geeft één waarde terug. Trouwens, hoe deel van tekst uit cel halen excel? Er zijn een paar manieren om tekst uit een cel in Excel te extraheren. Eén manier is om de functies LINKS(), RECHTS() of MIDDEN() te gebruiken. Een andere manier is om de functies FIND() of SEARCH() te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Vervolgens, hoe haal je dubbele namen uit excel?

Dubbele waarden verwijderen

  1. Selecteer het cellenbereik met de dubbele waarden die u wilt verwijderen.
  2. Klik op Gegevens > Dubbele waarden verwijderen en schakel onder Kolommen de selectievakjes van de kolommen die u wilt verwijderen, in of uit.
  3. Klik op OK.
Je kunt ook vragen welke formule gebruiken in excel? Excel

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=A2+A3Telt de waarden in de cellen A1 en A2 op=A2+A3
=A2-A3Trekt de waarde in cel A2 af van de waarde in A1=A2-A3

Dit in overweging nemend, hoe splits je een kolom in word?

Cellen splitsen

Klik in een cel of selecteer meerdere cellen die u wilt splitsen. Klik onder Hulpmiddelen voor tabellen op het tabblad Indeling in de groep Samenvoegen op Cellen splitsen. Geef het aantal kolommen of rijen op waarin u de geselecteerde cellen wilt splitsen.
Bovendien, hoe maak je een tabel horizontaal in word? Er zijn een paar manieren om een tabel horizontaal te maken in Microsoft Word. Eén manier is om de hele tabel te selecteren, vervolgens naar het tabblad Tabelgereedschappen > Lay-out te gaan en op de knop voor "Omzetten in tekst" te klikken. Hierdoor wordt de tabel omgezet in tekstvakken die horizontaal op de pagina kunnen worden geplaatst.
Een andere manier om een horizontale tabel te maken is de functie "Tabel invoegen". Teken eerst een horizontale lijn waar de tabel moet komen. Klik dan op de knop "Tabel invoegen" en selecteer het aantal kolommen en rijen dat je nodig hebt. De tabel verschijnt automatisch horizontaal op de pagina.

Hoe maak je een tabel kleiner in Word?

Er zijn een paar manieren om een tabel kleiner te maken in Word. Eén manier is om het lettertype te verkleinen. Een andere manier is het aanpassen van de kolombreedtes. En tenslotte kun je de ruimte tussen de kolommen aanpassen.

Door Derte Hepner

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel cm is een cel in Excel? :: Hoe zet ik meerdere rijen vast in Excel?
Handige links