Huis > W > Welke App Voor Ring Deurbel?

Welke app voor Ring deurbel?

Ga op het mobiele apparaat naar de App Store (voor iOS-apparaten) of de Play Store (voor Android-apparaten). Zoek naar “Ring.” Download en installeer de Ring-app op je mobiele apparaat. Of ga naar ring.com/app op je mobiele apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Dienovereenkomstig, kan niet inloggen op ring-app?

Zorg ervoor dat je beschikt over het juiste wachtwoord en dat je het correct invoert. Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig. Controleer of het wachtwoord geen speciale tekens bevat. Controleer of het Ring-apparaat werkt op 5 GHz als je verbinding maakt met een 5GHz-netwerk. Dit in overweging nemend, kan ring op meerdere telefoons? Wil je meerdere apparaten (tablet, andere telefoon, enz.) gebruiken om je Ring-apparaten te bedienen? Download dan de Ring-app op andere apparaten en meld je aan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord dat je eerder hebt gebruikt voor de Ring-app.

Wat dit betreft, wat kost ring per maand?

Er zijn geen maandelijkse kosten voor het gebruik van Ring, maar er is wel een jaarlijks abonnement van 30 dollar. Dit abonnement geeft je toegang tot de app, waarmee je je account kunt beheren en je activiteitengeschiedenis kunt bekijken. Het abonnement omvat ook onbeperkte cloudopslag voor je video's en foto's. Men kan zich ook afvragen: kan ring ook zonder abonnement? Ring kan zonder abonnement, maar er zijn enkele nadelen. Zonder abonnement mis je een aantal van de beste functies van Ring, zoals 24/7 professionele bewaking, cellulaire back-up en onbeperkte video-opslag. Je moet ook betalen voor optionele uitbreidingen, zoals de Ring Chime Pro Wi-Fi extender.

Gerelateerde artikelen

Welke app opent ePub?

Welke ebook reader kan ik gebruiken? Het programma kan worden gebruikt om ebooks in verschillende bestandsformaten te beheren. De Adobe Digital Editions zijn voor Macintosh computers. Adobe's Digital Editions is de meest gebruikte software voor het openen en weergeven van eBooks op PC's en laptops. De reader heet de FBReader.

Trouwens, hoe installeer je een ring deurbel?

Zorg ervoor dat je telefoon en de Ring opgeladen zijn en volg deze stappen:

  1. Download de app en maak een account aan.
  2. Selecteer 'Set up device'.
  3. Kies 'Doorbells' en selecteer jouw deurbel.
  4. Doorloop de installatie stappen in de app.
Hoe werkt de Ring-app? Hoe werkt het? De deurbellen van Ring maken gebruik van wifi. Je koppelt de deurbel aan het wifi-netwerk in huis en downloadt de gratis Ring-app op je smartphone of tablet. Als iemand aanbelt of wanneer de bewegingsdetector beweging vaststelt, ontvang je een pushbericht.

Hoe reset je Ring deurbel?

Ring Video Doorbell (1ste generatie)

  1. Draai de veiligheidsschroeven los en verwijder de deurbel uit de beugel.
  2. Houd de oranje installatieknop aan de achterkant van het apparaat 10 seconden ingedrukt.
  3. Het lampje aan de voorkant van de deurbel knippert enkele minuten; wanneer het lampje uitgaat, is de reset voltooid.
Daarvan, waarom doet mijn ring het niet? Er zijn een paar redenen waarom uw ring niet werkt. Het kan zijn dat de batterij leeg is, dat de ring niet goed gekalibreerd is, of dat er een probleem is met de hardware of software van de ring. Als u alle stappen voor probleemoplossing hebt geprobeerd en uw ring werkt nog steeds niet, kunt u waarschijnlijk het beste contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf voor hulp.

Kan Ring app niet installeren?

Er zijn een paar redenen waarom u de Ring-app misschien niet kunt installeren:
Uw telefoon is mogelijk niet compatibel met de app. De Ring-app is alleen beschikbaar voor iOS- en Android-toestellen.
Mogelijk heb je niet genoeg opslagruimte op je apparaat om de app te installeren. De app vereist ten minste iOS 9.0 of Android 5.0 en neemt ongeveer 100 MB opslagruimte in beslag.
Mogelijk hebt u geen sterke internetverbinding om de app te downloaden. De app vereist minimaal 3G data of een Wi-Fi-verbinding om te downloaden.
Mogelijk is er een probleem met de Ring-servers waardoor u de app niet kunt downloaden. U kunt op de Ring-statuspagina kijken of er bekende problemen zijn.
Als u nog steeds problemen ondervindt bij het installeren van de Ring-app, kunt u contact opnemen met de klantenondersteuning van Ring voor verdere hulp.

Door Vogeley

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang gaat de batterij van Ring mee? :: Hoeveel cm is een cel in Excel?
Handige links