Huis > H > Hoe Woordenboek Wissen?

Hoe woordenboek wissen?

Het is ook mogelijk om een specifiek woord uit je persoonlijk woordenboek te verwijderen:

  1. Typ het woord dat je wil verwijderen in een bericht of chat.
  2. Lang druk op het woord.
  3. Op het nieuwe venster kies Verwijderen.
  4. Tik nu OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is het verschil tussen wissen en verwijderen van chats?

Verwijder een chatgesprek niet volledig. Het gesprek staat in de lijst. U kunt een gesprek permanent uit uw chatlijst verwijderen.

Bovendien, waar staat autoopmaak in word?

Ga naar Bestandsopties > >Controle. Selecteer AutoCorrectie-optiesen selecteer vervolgens het tabblad AutoOpmaak terwijl u typt. Automatische lijsten met opsommingstekens ofLijsten met automatische nummeringin- of uit. Selecteer OK. Waarom doet word geen spellingscontrole? Klik op het tabblad Bestand en klik vervolgens op Opties. Klik in het dialoogvenster Word-opties op Controle. Zorg ervoor dat het selectievakje Spelling controleren terwijl u typt is ingeschakeld in de sectie Tijdens het corrigeren van spelling en grammatica in Word.

Hoe rode lijnen in Word aanzetten?

Om rode lijnen in Word aan te zetten, doe je het volgende:
1. Ga naar het tabblad Bestand en klik vervolgens op Opties.
2. Klik op Proeflezen.
3. Klik onder Bij het corrigeren van spelling en grammatica in Word op het selectievakje Automatisch een symbool invoegen voor elke gemaakte correctie.
4. Klik onder Uitzonderingen voor op de knop Instellingen.
5. Klik in het dialoogvenster Automatisch corrigeren op het tabblad Automatisch opmaken bij het typen.
6. 6. Schakel onder Toepassen tijdens het typen het selectievakje Randen in. Hoe verwijder je geleerde woorden iPhone? Om geleerde woorden op uw iPhone te verwijderen, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Toetsenbord. Tik op Toetsenborden en vervolgens op Bewerken. Tik op het rode minteken naast het toetsenbord dat u wilt verwijderen en tik op Verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Waarom geschiedenis wissen?

Wis de lijst met bezochte websites in elke browser om uw privacy te beschermen of ruimte op uw apparaat vrij te maken. Wanneer u een browser sluit, kunt u ervoor kiezen om uw browsegeschiedenis te laten wissen.

Dus, hoe reset je je toetsenbord op iphone?

Toetsenbordwoordenboek herstellen

  1. Open 'Instellingen'
  2. Tik op 'Algemeen'
  3. Selecteer onderaan de optie 'Zet over of stel (apparaat) opnieuw in'
  4. Kies voor 'Stel opnieuw in'
  5. Tik vervolgens op de optie 'Herstel toetsenbordwoordenboek'
Hoe verwijder je toetsenbord geschiedenis iPhone? Stap 1Ga naar uw Instellingen app op je iPhone en kies het Algemeen optie. Stap 2Vind de Reset functie onderaan het scherm. Tik erop en ga naar de hoofdinterface Reset. Hier kunt u de Reset toetsenbordwoordenboek optie om de geschiedenis van uw iPhone-toetsenbord te verwijderen.

Je kunt ook vragen hoe zet ik autocorrectie uit in whatsapp iphone?

Autocorrectie uitschakelen in iOS

  1. Open 'Instellingen'
  2. Navigeer naar 'Algemeen'
  3. Tik op 'Toetsenbord'
  4. Schakel de optie 'Autocorrectie' uit.
Hoe zet je woordenboek aan op Samsung? Er zijn een paar verschillende manieren om het woordenboek op Samsung-apparaten in te schakelen. Eén manier is om naar het menu Instellingen te gaan en te zoeken naar de optie Taal en invoer. Binnen Taal en invoer zou er een optie voor Samsung-toetsenbord moeten zijn. Zodra je Samsung toetsenbord hebt geselecteerd, zou je een optie moeten zien om het woordenboek in te schakelen. Een andere manier om het woordenboek in te schakelen is door rechtstreeks naar de instellingen van het Samsung-toetsenbord te gaan. Open hiervoor het toetsenbord en tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek. Binnen de toetsenbordinstellingen zou er een optie moeten zijn om het woordenboek in te schakelen.

Hoe zet je autocorrectie uit op Nokia?

Om autocorrectie op een Nokia-telefoon uit te schakelen, gaat u naar het menu Instellingen en selecteert u de optie "Taal en invoer". Selecteer daar de optie "Toetsenbord en invoermethoden" en zoek de instelling voor autocorrectie. Schakel de autocorrectie-instelling uit om deze uit te schakelen.

Door Cynth

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn sms-berichten? :: Hoe kan je een app bericht verwijderen?
Handige links