Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Samsung Niet Meer Aan Gaat?

Wat moet je doen als je Samsung niet meer aan gaat?

Op de meeste Samsung devices gaat dit als volgt: je moet twee knoppen tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt te houden. Dit zijn: de aan/uit knop en volume omlaag (-) knop. Heeft de hard reset niet geholpen? Dan kan je de factory reset proberen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Dus, wat moet je doen als je telefoon niet meer reageert samsung?

Om de telefoon opnieuw op te starten bestaat er een knoppen combinatie die je kunt indrukken. Deze voer je uit door twee knoppen tegelijkertijd ingedrukt te houden, tot je toestel opnieuw opstart. Dit zijn: de aan/uit knop en volume omlaag(-) knop. Hoe reset je een Samsung Galaxy s6? Toestel resetten via recovery mode:

  1. Sluit je telefoon af en wacht een paar seconden.
  2. Houd de knoppen Volume Down en Power ingedrukt tot dat je het Android logo ziet.
  3. Wacht een paar seconden.
  4. Navigeer met de volumeknoppen naar Wipe data/factory reset en bevestig met de Power knop.

Wat moet je doen als je telefoon niks meer doet?

Als je telefoon niets meer doet, staat hij misschien uit, is de batterij leeg of is er een softwareprobleem.
Als je telefoon is uitgeschakeld, kun je proberen hem weer aan te zetten door de aan/uit-knop ingedrukt te houden. Als de telefoon niet aangaat, moet u mogelijk de batterij opladen.
Als de telefoon is ingeschakeld maar het scherm leeg is, kan er een softwareprobleem zijn. Probeer de telefoon opnieuw op te starten door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat de telefoon wordt uitgeschakeld en zet de telefoon vervolgens weer aan.
Als de telefoon is ingeschakeld en het scherm reageert, maar de telefoon niet goed werkt, is er mogelijk een softwareprobleem. Probeer de telefoon opnieuw op te starten of de fabrieksinstellingen te herstellen. Hoe krijg ik mijn telefoon weer aan? Als je telefoon is uitgeschakeld, moet je hem eerst weer aanzetten. Dit doe je door de aan/uit-knop ingedrukt te houden totdat de telefoon weer aangaat. Als je telefoon bevroren is of niet reageert, moet je misschien een harde reset uitvoeren. Houd hiervoor de aan/uit-knop en de volumeknop tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt of totdat de telefoon wordt uitgeschakeld.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Je kunt ook vragen wat moet ik doen als mijn samsung scherm zwart blijft?

Druk en houdt ingedrukt de [volume omlaag knop] + [aan/uit knop] voor 10 tot 30 seconden. Het toestel zal uitgaan en het opstart scherm weer laten zien. Wat gebeurt er als je je telefoon reset? Als je de fabrieksinstellingen terugzet, worden je gegevens van de telefoon gewist. Hoewel in je Google-account opgeslagen gegevens kunnen worden hersteld, worden alle apps en de bijbehorende gegevens verwijderd. Als je je gegevens wilt herstellen, moet je ervoor zorgen dat ze beschikbaar zijn in je Google-account.

Men kan zich ook afvragen: hoe reset je een samsung zonder wachtwoord?

Samsung resetten via het instellingen-menu

Heeft je Samsung een recente versie van Android (Nougat, Pie, Oreo, 10 of hoger)? Ga dan naar: Instellingen > Algemeen Beheer > Resetten > Fabrieksgegevens herstellen > Resetten.
Dienovereenkomstig, hoe samsung uitschakelen zonder scherm? Er is geen manier om een Samsung telefoon uit te schakelen zonder het scherm.

Dienovereenkomstig, hoe reset je een samsung galaxy s7?

Volg deze stappen om een Samsung Galaxy S7 te resetten:
1. Open de app Instellingen.
2. Tik op Back-up & reset.
3. Tik op Fabrieksgegevens resetten.
4. Tik op APPARAAT RESETTEN.
5. Voer uw pincode of wachtwoord in.
6. Tik op VERDER.
7. Tik op ALLES WISSEN.

Door Moore

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik mijn Samsung telefoon aan? :: Wat moet je doen als je telefoon scherm het niet doet Samsung?
Handige links