Huis > K > Kan De S21 Ultra Tegen Water?

Kan de S21 Ultra tegen water?

Dus: is de Galaxy S21 waterdicht? Net als bij veel andere Samsung topmodellen luidt het antwoord: neen. Maar de toestellen hebben wel degelijk een IP68-certificatie. Dat wil zeggen dat ze een half uur op anderhalve meter diepte kunnen liggen, zonder kapot te gaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Heb je voor laser Ultra een 3D bril nodig?

Zelfs als de film in Laser ULTRA 3D wordt vertoond, kunnen passieve 3D-brillen worden gebruikt. U hoeft geen nieuwe 3D-bril te kopen voor uw filmbezoek als u thuis al een passieve 3D-bril hebt.

Dus, wat zit er in de doos s21 ultra?

De Galaxy S21 wordt geleverd met een USB Type-C datakabel

Een USB Type-C datakabel om de smartphone aan te sluiten op de oplader is inbegrepen in de verpakking.
Dienovereenkomstig, welke samsung moet ik kiezen? Als jij op zoek bent naar de beste Samsung telefoon van 2022 dan is de Samsung Galaxy S22 momenteel je beste keuze. De Samsung Galaxy S22 is het nieuwste vlaggenschip van Samsung en is voor de meeste mensen op dit moment de beste keuze.

Daarvan, wat kun je allemaal met samsung s21?

De Samsung S21 is een high-end smartphone die veel mogelijkheden en functionaliteit biedt. Hij heeft een groot scherm, een krachtige processor en veel opslagruimte. Het heeft ook een goede camera en kan geweldige foto's en video's maken. Wat kan een Samsung S21 Plus? De Samsung S21 Plus is een high-end smartphone die veel kan. Hij heeft een groot scherm, een krachtige processor en veel opslagruimte. Hij kan ook geweldige foto's en video's maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je je telefoon beschermen tegen hackers?

Deze tips helpen u uw telefoon veilig te houden. Let op wat de app vraagt. Als je mijn telefoon of apparaat wilt vinden, stel het dan in. Leg je wachtwoorden in een kluis. Twee-staps-verificatie is nodig voor apps. Het is een goed idee om voorzichtig te zijn met openbare wi-fi netwerken.

En nog een vraag, kan samsung galaxy s21 onder water?

Samsung heeft bij de Galaxy S21-serie aankondiging bekend gemaakt dat het toestel waterdicht is. Hiermee moet het toestel het een half uur onder water houden. Iemand heeft zijn aquarium gevuld en de proef op de som genomen, en dat in een mooie livestream. Mensen vragen ook: is de samsung s22 waterdicht? Eigenlijk komt het erop neer dat de S22 stof bestendig en waterdicht is. De smartphone kan tot en met 1,5 meter diep voor 30 minuten overleven. Echter wordt er niet aangeraden om de telefoon in aanraking te laten komen met zout water. Het zoute water droogt namelijk na een tijd op waardoor je telefoon vol met zout zit.

Mensen vragen ook: welke samsung kan onder water?

Toptoestellen (S, Note en Z series)

Vanaf de Samsung Galaxy S7 hebben alle toestellen uit de Samsung Galaxy S-serie van Samsung een IP68-certificering. Dit betekent dus dat al deze smartphones 30 minuten overleven op maximaal 1,5 meter diepte. Deze certificering geldt voor alle varianten.
Welke USB kabel voor Samsung S21? Er zijn een paar verschillende soorten USB-kabels die compatibel zijn met de Samsung S21. Het meest voorkomende type is de USB-A naar USB-C kabel, die wordt gebruikt om de telefoon aan te sluiten op een computer of ander USB-apparaat. Andere soorten kabels zijn de USB-C naar Micro USB kabel, die wordt gebruikt om de telefoon aan te sluiten op een oplader of ander Micro USB apparaat, en de USB-C naar Lightning kabel, die wordt gebruikt om de telefoon aan te sluiten op een Apple apparaat.

Dienovereenkomstig, welke kabel voor samsung s21?

De kabel voor de Samsung S21 moet een USB-C kabel zijn.

Door Benisch Ilasin

Vergelijkbare artikelen

Kan je S21 draadloos opladen? :: Kan Samsung gsm niet uitschakelen?
Handige links