Huis > H > Hoe Kan Ik Iets Opnemen Met Mijn Telefoon?

Hoe kan ik iets opnemen met mijn telefoon?

Een opname starten vanuit een gesprek

  1. Open de app Telefoon .
  2. Bel iemand of wacht tot je wordt gebeld.
  3. Tik op het scherm van het actieve gesprek op Opnemen. om je gesprek op te nemen.
  4. Tik op Opname stoppen. om de opname te stoppen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Hoe maak je een screenshot zonder Print Screen?

Screenshots maken met Windows+Shift+S

Het vensterknipsel laat je een venster van eender welk formaat selecteren. De optie volledig scherm neemt een screenshot zoals dat zou gebeuren bij het gebruik van de Printscreen-toets. Zelf een regio selecteren is enorm handig.
Bovendien, hoe maak je een screenshot van 1 scherm? U kunt dit eenvoudig voorkomen: om een Print Screen van één scherm te maken houdt u 'Alt' ingedrukt terwijl u op de optie 'Print Screen' op uw toetsenbord drukt.

Dienovereenkomstig, hoe maak ik print screen laptop?

Er zijn een paar manieren om een printscreen te maken op een laptop. De meest gebruikelijke manier is om op de "PrtScn" knop op het toetsenbord te drukken. Dit maakt een screenshot van het hele scherm en slaat het op het klembord op. U kunt de schermafbeelding dan in een beeldbewerkingsprogramma plakken en opslaan als een afbeeldingsbestand.
Een andere manier om een screenshot te maken op een laptop is door de toetsencombinatie "Alt + PrtScn" te gebruiken. Dit maakt een screenshot van het actieve venster en slaat het op het klembord op. U kunt de schermafbeelding dan in een beeldbewerkingsprogramma plakken en opslaan als een afbeeldingsbestand.
Als u een screenshot wilt maken van een specifiek deel van het scherm, kunt u de toetscombinatie "Windows + Shift + S" gebruiken. Dit zal het Knipselgereedschap oproepen, dat u kunt gebruiken om het gebied van het scherm te selecteren waarvan u een screenshot wilt maken. Het screenshot wordt opgeslagen op het klembord, en u kunt het vervolgens in een beeldbewerkingsprogramma plakken en opslaan als een afbeeldingsbestand. Wat is Schermrecorder Samsung? Screen recorder Samsung is een hulpmiddel waarmee u uw scherm op een Samsung-apparaat kunt opnemen. Dit kan handig zijn voor het maken van tutorials, het opnemen van gameplay, of het vastleggen van iets dat u wilt onthouden of delen met anderen. Om screen recorder Samsung te gebruiken, moet u een Samsung toestel hebben met Android 4.4 of hoger. U moet ook de Screen Recorder Samsung app downloaden uit de Google Play Store. Zodra u de app hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u deze starten en beginnen met het opnemen van uw scherm.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Vervolgens, hoe maak je een schermopname samsung a52?

Om een schermafbeelding te maken, druk je tegelijkertijd op de Aan/Uit- en de Volume Omlaag-knoppen. Hoe zet je Screen Recorder aan? Native schermopname in Android Q

  1. Ga naar Instellingen > Systeem > Geavanceerd > Ontwikkelaarsopties;
  2. Ga naar Functievlaggen;
  3. Zoek de optie settings_screenrecord_long_press en schakel deze in;
  4. Om nu een schermopname te maken, houdt de aan/uit knop lang ingedrukt;
  5. Druk lang op de optie 'screenshot maken';

Hoe maak je schermopname iPhone 13?

Een schermafbeelding maken

  1. Voer een van de volgende stappen uit: Op een iPhone met Face ID: Druk tegelijkertijd op de zijknop en de volume-omhoogknop en laat deze vervolgens los.
  2. Tik op de schermafbeelding linksonderin en tik op 'Gereed'.
  3. Kies 'Bewaar in Foto's', 'Bewaar in Bestanden' of 'Verwijder schermafbeelding'.
Je kunt ook vragen hoe schermopname iphone 13? Er zijn een paar manieren om dit te doen. Eén manier is om de ingebouwde schermopname tool te gebruiken. Hiervoor moet je het Control Center openen. U kunt dit doen door naar beneden te vegen vanuit de rechterbovenhoek van het scherm. Zodra het Control Center is geopend, tikt u op de knop "Screen Record". Er verschijnt een aftelling en de opname begint. Om de opname te stoppen, tikt u op de rode statusbalk bovenaan het scherm en vervolgens op "Stop". De opname wordt opgeslagen in uw camerarol.
Een andere manier om het scherm van je iPhone vast te leggen is door QuickTime Player te gebruiken. Daarvoor moet je je iPhone met een Lightning-kabel op je computer aansluiten. Zodra hij is aangesloten, open je QuickTime Player en klik je op "Bestand" en vervolgens op "Nieuwe filmopname". Klik vervolgens op de pijl naast de knop "Opnemen" en selecteer je iPhone in de lijst met apparaten. De opname begint zodra je op de opnameknop klikt. Om de opname te stoppen, klik je op de stopknop in het QuickTime Player-venster.

Kun je een livestream terugkijken?

Nee, je kunt een livestream niet terugkijken. Een live stream is een live uitzending die in real-time plaatsvindt. Zodra de uitzending voorbij is, is het niet mogelijk om deze terug te kijken.

Door Hewes

Vergelijkbare artikelen

Wat is de resolutie van mijn scherm? :: Kan ik mijn scherm opnemen?
Handige links