Huis > H > Hoe Zet Je Scrollen Met Touchpad Aan?

Hoe zet je Scrollen met touchpad aan?

Scrollen met een touchpad

  1. Leg twee vingers op het touchpad.
  2. Beweeg de twee vingers omhoog om naar beneden te scrollen.
  3. Beweeg de twee vingers omlaag om omhoog te scrollen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan touchpad niet inschakelen?

Ga naar de start knop.

Daarvan, hoe cursor deblokkeren?

Ga via de startknop naar > configuratiescherm > hardware & geluiden > muis. Dan kom je daar bij de eigenschappen van de muis terecht waar je de vergrendeling in en uit kan schakelen. De sneltoetsen om de touchpad aan te zetten zijn vaak de FN knop en de F7 of F9. Wat u moet doen is simpel. Hoe touchpad inschakelen HP? In de linkerbovenhoek van je touchpad zie je een klein led-lampje. Afhankelijk van het model HP-laptop dat je bezit, kan dit lampje groen, oranje of blauw van kleur zijn. Wat veel mensen niet weten, is dat dit lampje tegelijkertijd de schakelaar is om je muispad mee aan- of uit te zetten.

Kan niet met 2 vingers Scrollen?

Er kunnen enkele redenen zijn waarom u niet met twee vingers op uw touchpad kunt scrollen. Controleer eerst of uw touchpad driver up-to-date is. Als dat zo is, probeer dan de gevoeligheid van uw touchpad aan te passen. U kunt dit doen door naar de instellingen van uw touchpad te gaan. Als geen van deze oplossingen werkt, moet u misschien uw touchpad vervangen. Hoe kan ik terug Scrollen? Er zijn een paar manieren om terug te scrollen. De meest gebruikelijke manier is om de schuifbalk aan de rechterkant van het scherm te gebruiken. U kunt ook de pijltoetsen omhoog en omlaag op uw toetsenbord gebruiken. Als u een trackpad gebruikt, kunt u twee vingers gebruiken om terug te scrollen.

Gerelateerde artikelen

Hoe werkt touchpad HP?

U kunt het touchpad gebruiken om de aanwijzer te verplaatsen door uw vinger over het oppervlak te laten glijden. De knoppen op het touchpad zijn dezelfde als de knoppen op de externe muis.

Hoe kan je met 2 vingers scrollen?

Scrollen met twee vingers

  1. Open het Activiteiten-overzicht en typ Muis & Touchpad.
  2. Klik op Muis en touchpad om het paneel te openen.
  3. In the Touchpad section, make sure the Touchpad switch is set to on.
  4. Switch the Two-finger Scrolling switch to on.
Waarom kan ik niet slepen met mijn muis? Methode 3: De linkermuisknop en Esc-toets gebruiken

Stap 2: Houd de linkermuisknop ingedrukt en druk op de Escape (Esc) toets eenmaal op uw toetsenbord. Stap 3: Laat nu de linkermuisknop los. U zou de functie voor slepen en neerzetten nu normaal moeten kunnen gebruiken.

En nog een vraag, hoe reset je een muis?

Stel de muisinstellingen terug naar standaard in Windows 11/10

  1. Open de Windows Instellingen.
  2. Klik op de optie Apparaten om de respectievelijke instellingen te openen.
  3. Selecteer Muis in de lijst met opties.
  4. Klik op Aanvullende instellingen.
  5. Klik op het tabblad Aanwijzers op Gebruik standaard en sla de wijziging op.
Hoe werkt touchpad HP? Een touchpad is een aanwijsapparaat dat wordt gebruikt om een cursor op een computer te besturen. Het is een plat oppervlak dat zich meestal voor het toetsenbord bevindt. De gebruiker kan zijn vinger over het touchpad bewegen om de cursor te verplaatsen.

Hoe rechts klikken op laptop?

Er zijn een paar manieren om rechts te klikken op een laptop, afhankelijk van het type touchpad of muis dat wordt gebruikt.
Als de laptop een touchpad heeft met fysieke knoppen, is er meestal een speciale rechtsklikknop. Door simpelweg op deze knop te drukken met de cursor boven het gewenste item, kunt u met de rechtermuisknop klikken.
Als het touchpad geen fysieke knoppen heeft, zijn er meestal twee manieren om met de rechtermuisknop te klikken. De eerste is door de linkerklikknop ingedrukt te houden en vervolgens met een vinger op het touchpad te tikken. De tweede is het inschakelen van een tap-to-right-click instelling in het instellingenmenu van het touchpad. Met deze instelling kunt u met twee vingers op het touchpad tikken om rechts te klikken.
Ten slotte, als een externe muis wordt gebruikt, kan de rechtermuisknop op de muis gewoon worden ingedrukt.

Door Coral

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je touchpad niet werkt? :: Hoe kun je typen in Excel?
Handige links