Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Touchpad Niet Werkt?

Wat moet je doen als je touchpad niet werkt?

Als uw touchpad niet werkt, is dat mogelijk het gevolg van een ontbrekend of verouderd stuurprogramma. Het bijwerken of opnieuw installeren van uw touchpad-stuurprogramma's in Device Manager kan helpen het probleem op te lossen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Hoe kan ik terug Scrollen?

Horizontaal scrollen

  1. Op een smartphone of tablet gebruik je je vingers door van links naar rechts te swipen.
  2. Op een laptop gebruik je de touchpad met je vingers (of externe muis).
  3. Op een desktop computer kun je met de muis niet scrollen. Dan gebruik je de scrollbar die aanwezig is om van links naar rechts te bewegen.
Bovendien, hoe scrollen met 2 vingers? Scrollen met twee vingers
  1. Open het Activiteiten-overzicht en typ Muis & Touchpad.
  2. Klik op Muis en touchpad om het paneel te openen.
  3. In the Touchpad section, make sure the Touchpad switch is set to on.
  4. Switch the Two-finger Scrolling switch to on.

Daarvan, hoe zet je scroll lock uit?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag omdat de methode voor het uitschakelen van scroll lock verschilt afhankelijk van het apparaat dat u gebruikt. Op de meeste toetsenborden wordt scroll lock echter uitgeschakeld door op de scroll lock-toets te drukken (vaak aangeduid als "ScrLk"). Dus, kan niet meer scrollen op laptop? Er kunnen een paar verschillende redenen zijn waarom u niet meer kunt scrollen op uw laptop. Een mogelijkheid is dat het touchpad zelf kapot is en vervangen moet worden. Een andere mogelijkheid is dat de drivers voor het touchpad niet correct zijn geïnstalleerd of verouderd zijn, wat kan worden verholpen door de nieuwste drivers te downloaden en te installeren van de website van de fabrikant. Ten slotte is het ook mogelijk dat de instellingen voor het touchpad niet correct zijn geconfigureerd, wat meestal kan worden verholpen door naar de Instellingen-app te gaan en de touchpad-instellingen aan te passen.

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Men kan zich ook afvragen: hoe schakel je touchpad in?

Aan of uit via sneltoets

  1. Druk de Fn-toets in en houdt deze vast terwijl u de toets met het touchpad indrukt.
  2. Laat de toetsen los. Het touchpad is nu uitgeschakeld.
  3. Herhaal de handeling om het touchpad weer in te schakelen.
Daarvan, hoe touchpad inschakelen hp? In de linkerbovenhoek van je touchpad zie je een klein led-lampje. Afhankelijk van het model HP-laptop dat je bezit, kan dit lampje groen, oranje of blauw van kleur zijn. Wat veel mensen niet weten, is dat dit lampje tegelijkertijd de schakelaar is om je muispad mee aan- of uit te zetten.

Waarom kan ik niet slepen met mijn muis?

Methode 3: De linkermuisknop en Esc-toets gebruiken

Stap 2: Houd de linkermuisknop ingedrukt en druk op de Escape (Esc) toets eenmaal op uw toetsenbord. Stap 3: Laat nu de linkermuisknop los. U zou de functie voor slepen en neerzetten nu normaal moeten kunnen gebruiken.
Kan niet scrollen op smartphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet kunt scrollen op uw smartphone. Controleer eerst of uw vinger het scherm niet op meer dan één plaats aanraakt - dit kan het scrollen belemmeren. Als dat niet werkt, probeer dan je toestel opnieuw op te starten. Als het probleem aanhoudt, kan het een probleem zijn met het touchscreen zelf, in welk geval je het naar een vakman moet brengen voor reparatie.

Bovendien, hoe gebruik je een touchpad?

Er zijn vele manieren om een touchpad te gebruiken. De meest gebruikelijke manier is om met uw vinger op het touchpad te tikken of te klikken. U kunt ook met uw vinger omhoog en omlaag scrollen op het touchpad. Sommige touchpads ondersteunen ook multi-touch gebaren, zoals pinch-to-zoom.

Door Chryste

Vergelijkbare artikelen

Kan SD kaart niet formatteren is beveiligd? :: Hoe zet je Scrollen met touchpad aan?
Handige links