Huis > W > Waarom Kan Ik Niet Meer Scrollen?

Waarom kan ik niet meer scrollen?

Open het Configuratiescherm (zie Waar is het Configuratiescherm? ). Selecteer Hardware en geluiden > Muis > klik op het tabblad Apparaatinstellingen > Instellingen . Vink Inschakelen onder Scrollen aan. De Scrolling-functie zou nu geactiveerd moeten zijn.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom kan ik niet helemaal naar beneden scrollen?

Probeer het eens met andere beeldscherminstellingen, ook je cache leegmaken kan helpen. Ook nog even via mijn Samsung S5 geprobeerd, geen problemen ontdekt. Waar vind ik weergave in Excel? Een aangepaste weergave toepassen

  1. Ga naar Weergave > werkmapweergaven >aangepaste weergaven.
  2. Klik in het vak Weergaven op de naam van de weergave die u wilt toepassen en klik op Weergeven.

Wat is de rij en wat is de kolom?

De rij is een horizontale lijn van gegevens in een tabel, terwijl de kolom een verticale lijn van gegevens is. Het snijpunt van een rij en een kolom wordt een cel genoemd. Dienovereenkomstig, wat is een rij en kolom in excel? Een rij is een horizontale groep cellen in een werkblad, en een kolom is een verticale groep cellen. Cellen in dezelfde rij hebben altijd dezelfde waarde in de meest linkse cel. Cellen in dezelfde kolom hebben altijd dezelfde waarde in de bovenste cel.

Gerelateerde artikelen

Kan DMG bestand niet openen Mac?

Er is geen manier om DMG bestanden te openen in Windows omdat ze geformatteerd zijn voor Macs. Je hebt hier een ander programma voor nodig. Als u een programma wilt installeren vanuit een DMG-bestand, zult u het Windows-installatiebestand moeten downloaden.

Daarvan, hoe kan je cellen samenvoegen?

Cellen samenvoegen

  1. Klik op de eerste cel en druk op Shift terwijl u op de laatste cel in het bereik klikt dat u wilt samenvoegen. Belangrijk: Zorg ervoor dat slechts één van de cellen in het bereik gegevens heeft.
  2. Klik op Start > Samenvoegen en centreren.
Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel? Samenvoegen
  1. Selecteer de cellen die u wilt samenvoegen. Doe dit door te klikken op de eerste cel, in ons voorbeeld is dat cel E3.
  2. Zorg dat in het Lint het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken.
  3. Klik in de groep 'Uitlijning' op Samenvoegen en centreren. Het kan zijn dat u alleen het pictogram ziet.

Je kunt ook vragen hoe kun je twee rijen samenvoegen?

Voeg rijen met gegevens samen tot één rij met formule 2

  1. Selecteer een lege cel en voer de formule in = CONCATENATE (TRANSPONEREN (A1: A10 & "")), en markeer TRANSPONEREN (A1: A10 & "") in de formule.
  2. pers F9 toets om het markeringsgedeelte van de formule om te zetten in waarden.
Daarvan, hoe voorwaardelijke opmaak doortrekken? De methode die ik hiervoor gebruik is een macro. Ik maak een macro die de conditional formatting regels inleest van de cellen in de range die ik selecteer. Vervolgens leest de macro de waarden van de cellen in die range en past de conditional formatting toe op de cellen met dezelfde waarden.

Daarvan, waarom werkt voorwaardelijke opmaak niet?

De reden waarom conditioneel opmaken niet werkt, is omdat de opmaakregels alleen gelden voor de actieve cel. Als je een actieve cel hebt met de waarde "A1", zal de opmaakregel alleen van toepassing zijn op de actieve cel. Als de waarde in de actieve cel wordt gewijzigd in "A2", zal de opmaakregel niet meer van toepassing zijn.

Door Manara Simmerman

Vergelijkbare artikelen

Hoe Excel uitklappen? :: Hoe werkt transponeren in Excel?
Handige links