Huis > H > Hoe Maak Ik Een Aanvinkvakje In Excel?

Hoe maak ik een Aanvinkvakje in Excel?

1. Selecteer een cel waarin u een vinkje of een selectievakje wilt invoegen, klik op Invoegen > Symbool. 2. In de Symbool dialoog, onder Symbolen tabblad, typ Wingdings in doopvont tekstvak en scrol omlaag om het vinkje en het selectievakje te vinden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Wat is Wisselknop?

Met wisselknoppen wordt een ingeschakelde of uitgeschakelde status aangegeven wanneer op de knop wordt geklikt. Vervolgens, hoe checkbox in word? Een checklist maken die u kunt afvinken in Word

  1. Maak uw lijst.
  2. Plaats de cursor aan het begin van de eerste regel.
  3. Ga naar het tabblad Ontwikkelaars en klik op Selectievakje.
  4. Als u een spatie na het selectievakje wilt gebruiken, drukt u op Tab of de spatiebalk.

Vervolgens, hoe maak je een afvinklijst?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om een checklist te maken hangt af van de specifieke taak of het doel dat u probeert te bereiken. Hier zijn echter een paar tips die nuttig kunnen zijn:
1. Begin met het brainstormen van een lijst van alles wat gedaan moet worden om de taak te voltooien of het doel te bereiken.
2. Zodra u uw volledige lijst hebt, begint u met het groeperen van soortgelijke items. Als je bijvoorbeeld een checklist maakt voor een autorit, kun je alle zaken die te maken hebben met het inpakken van de auto groeperen, zoals benzine in de tank doen en een verbanddoos inpakken.
3. Zodra je je items hebt gegroepeerd, begin je met het toekennen van prioriteiten. Als je bijvoorbeeld een checklist maakt voor een autorit, zou het inpakken van benzine en een verbanddoos een hoge prioriteit hebben, terwijl het inpakken van een zak snacks een lagere prioriteit zou hebben.
4. Zodra je prioriteiten hebt toegekend, begin je met het overbrengen van je items naar een fysieke of digitale checklist. Zorg ervoor dat je voor elk item deadlines of streefdata opneemt, indien van toepassing.
5. Zorg er ten slotte voor dat je je checklist regelmatig bekijkt en zo nodig bijwerkt. En nog een vraag, hoe maak je een keuzelijst in excel? Er zijn een paar stappen nodig om een keuzelijst in Excel te maken. Eerst moet u een lijst maken met items waaruit u gebruikers wilt laten kiezen. Dit kan worden gedaan door een lijst te maken in een kolom op een Excel-werkblad. Vervolgens moet u een keuzelijst maken met behulp van de gegevensvalidatiefunctie in Excel. Hiervoor selecteert u de cel waarin u de vervolgkeuzelijst wilt laten verschijnen, gaat u naar het tabblad Gegevens op het Lint en klikt u op de knop Gegevensvalidatie. Selecteer in het dialoogvenster Gegevensvalidatie de optie Lijst onder Toestaan, klik vervolgens in het vak Bron en selecteer het cellenbereik dat de lijst met items bevat die u in de vorige stap hebt gemaakt. Klik tenslotte op de knop OK om het dialoogvenster te sluiten en de vervolgkeuzelijst te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe maak ik een KML file?

Ga naar batchesgeo.com en plak je gegevens in een grote doos.

Hoe vervolgkeuzelijst maken Excel?

Een vervolgkeuzelijst maken

Klik op het lint op GEGEVENS > gegevensvalidatie. Stel in het dialoogvenster Toestaan voorlijst in. Klik in Bron,typ de tekst of getallen (gescheiden door komma's, voor een lijst met komma's) die u wilt gebruiken in de vervolgkeuzelijst en klik op OK.
En nog een vraag, wat is een activex besturingselement? ActiveX-besturingselementen zijn kleine bouwstenen waarmee toepassingen worden gemaakt die worden uitgevoerd op internet via webbrowsers. Voorbeelden hiervan zijn aangepaste toepassingen voor het verzamelen van gegevens en het weergeven van bepaalde bestandstypen en animaties.

Wat is een besturingselement?

Besturingselementen zijn de onderdelen van een formulier of rapport die u gebruikt om gegevens in te voeren, te bewerken of weer te geven. Kan ontwerpmodus niet inschakelen? Als u Internet Explorer gebruikt, zou de ontwerpmodus beschikbaar moeten zijn onder het menu "Beeld". Als u het menu "Beeld" niet ziet, controleer dan of de menubalk is ingeschakeld (onder "Extra > Werkbalken"). Als u een andere browser gebruikt, raadpleeg dan de documentatie van die browser om de ontwerpmodus in te schakelen.

Men kan zich ook afvragen: hoe maak je een kruisje in word?

Om in Microsoft Word een kruis te maken, kunt u het lettertype Wingdings gebruiken. Typ daarvoor de letter "t" terwijl het lettertype Wingdings is geselecteerd.

Door Rosenblatt Boppre

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik ontwikkelaars in Word? :: Hoe selecteer ik meerdere rijen in Excel?
Handige links