Huis > W > Waarom Werkt Mijn Nieuwe Simkaart Niet?

Waarom werkt mijn nieuwe simkaart niet?

Het kan ook een kwestie van geduld zijn, want wanneer je een nieuwe simkaart hebt kan de activatie even duren. Het kan tevens helpen om de simkaart schoon te blazen, opnieuw in het toestel te doen en je telefoon opnieuw op te starten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waarom doet mijn nieuwe simkaart het niet?

Haal je simkaart voorzichtig uit je telefoon en maak deze schoon met een zachte, droge doek. Plaats de simkaart daarna op de juiste manier terug in je toestel. Plaats je simkaart ter controle eens in een ander toestel; als je simkaart dan wel werkt, is je simkaart niet defect. Waarom simkaart vergrendeld? Om te zorgen dat anderen uw simkaart niet kunnen gebruiken voor telefoongesprekken of mobiele data, kunt u een simpincode instellen. Als u dan uw apparaat opnieuw opstart of de simkaart verwijdert, wordt de simkaart automatisch vergrendeld en ziet u 'Sim vergrendeld' op de statusbalk.

Wat te doen als je je PUK-code niet meer weet?

Als u uw PUK-code niet meer weet, moet u contact opnemen met uw mobiele serviceprovider om deze opnieuw in te stellen. Dit in overweging nemend, hoe kan ik mijn sim ontgrendelen iphone? Er zijn een paar manieren waarop u uw SIM iPhone kunt ontgrendelen:
1. U kunt contact opnemen met uw provider en een unlock aanvragen. De meeste providers zullen uw iPhone ontgrendelen als u een huidige klant bent met een goede reputatie en aan uw contractverplichtingen hebt voldaan.
2. U kunt ook een dienst van een derde partij gebruiken om uw iPhone te ontgrendelen. Er zijn veel gerenommeerde bedrijven die deze dienst aanbieden, en ze zullen meestal een kleine vergoeding vragen.
3. Je kunt je iPhone ook jailbreaken en software gebruiken om hem te ontgrendelen. Dit is een geavanceerde methode en wordt niet aanbevolen voor beginners.
4. Tot slot kun je je iPhone ook een fabrieksreset geven en hem vervolgens herstellen vanaf een back-up. Dit zal al je gegevens wissen, maar het zal ook de SIM lock verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is Simkaartnummer hetzelfde als pukcode?

Iedere simkaart heeft een eigen nummer, een zogeheten ICC-ID (Integrated Circuit Card ID). Dit nummer bestaat een reeks van zo'n 13 cijfers, letters en tekens. Het nummer valt te herkennen aan de eerste vier cijfers, namelijk '8931'. Een simkaartnummer is dus niet hetzelfde als een pukcode of een pincode. Hoe vind ik mijn pukcode terug Proximus? 4 reacties

  1. Open de MyProximus-app.
  2. Tik op Producten.
  3. Scrol naar beneden en tik op je gsm-nummer.
  4. Scroll naar beneden en tik op Simkaartnummer en pukcode.
  5. Je ziet nu de pukcode voor dit nummer.
  6. Geef de pukcode in op de geblokkeerde gsm en kies een nieuwe pincode.

Hoe pukcode invoeren Vodafone?

Je vindt de pukcode in My Vodafone. Hiermee activeer je je simkaart weer als deze geblokkeerd is door 3 x de verkeerde pincode in te voeren. Klik op onderstaande button om direct naar de pagina van jouw pukcode te gaan. Je vindt deze bovenaan de pagina in het witte veld onder het rode kopje “Toestel, sim en diensten". Hoe kan ik mijn telefoon activeren? Er zijn een paar manieren om uw telefoon te activeren. De eerste manier is om contact op te nemen met uw serviceprovider en hem de telefoon voor u te laten activeren. De tweede manier is om de telefoon zelf te activeren door naar het instellingenmenu te gaan en de activeringsoptie te selecteren. De derde manier is om een activeringsdienst van een derde partij te gebruiken.

Waarom kan mijn telefoon niet verbinden?

Er zijn een paar redenen waarom uw telefoon geen verbinding kan maken. Het eerste wat u moet controleren is of uw telefoon in vliegtuigmodus staat. Als dat zo is, schakel hem dan uit en probeer opnieuw verbinding te maken. Als dat niet werkt, probeer dan je telefoon opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, ligt het probleem misschien bij je simkaart. Controleer of je simkaart er goed in zit en niet beschadigd is. Als dat niet werkt, ligt het probleem misschien bij je provider. Neem contact met hen op om te zien of er problemen zijn met uw account.

Door Selinski

Vergelijkbare artikelen

Welke simkaart past in mijn telefoon? :: Hoe kan ik mijn pukcode vinden?
Handige links