Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Pukcode Vinden?

Hoe kan ik mijn pukcode vinden?

1. Je kunt de pukcode van je simkaart vinden op de kaart waar je de simkaart hebt uitgedrukt. 2. Wanneer je de pukcode niet meer kunt vinden, kun je deze opvragen via MyYoufone onder 'Abonnement'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Dienovereenkomstig, waar vind ik de puk code van mijn samsung?

De PUK-code staat op het kaartje dat bij je simkaart kwam, waar ook de eerste pincode van de simkaart op staat. Je kunt hem ook opvragen bij je provider. Kijk daarvoor op de website van je provider. Mensen vragen ook: waar vind ik de puk code van mijn iphone? Je pukcode invoeren als de SIM van je iPhone geblokkeerd is

Deze Personal Unblocking Key wordt gevraagd nadat je drie keer de verkeerde pincode hebt ingevoerd. Je pukcode ontvang je samen met je simkaart van de netwerkaanbieder bij wie jij een abonnement hebt afgesloten.

Daarvan, wat moet je doen als je simkaart is vergrendeld?

Als uw SIM-kaart geblokkeerd is, moet u contact opnemen met uw serviceprovider om deze te deblokkeren. Is Simkaartnummer hetzelfde als pukcode? Een SIM-kaart (Subscriber Identity Module) is een kleine geheugenkaart die in een telefoon wordt geplaatst om de internationale mobiele abonnee-identiteit (IMSI) op te slaan. De IMSI is een uniek nummer dat een abonnee op een mobiel netwerk identificeert. Het nummer van de SIM-kaart verschilt van de IMSI.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe ontgrendel ik mijn simkaart op mijn iPhone?

Heb je per ongeluk het venster weg geklikt om de iPhone sim pin in te voeren, doorloop dan de volgende stappen:

  1. Open de Instellingen-app;
  2. Tik op 'Mobiel Netwerk';
  3. Scroll naar beneden en tik op 'Simpincode';
  4. Tik op wijzig pincode om de code te wijzigen of de schakelaar om de code aan en uit te zetten.
Wat dit betreft, welke code als simkaart vergrendeld? Gelukkig kun je dan wel nog voor de optie kiezen om het toestel te vergrendelen met een code. Als je toestel aan geeft dat de sim vergrendeld is, vraagt je telefoon om de pincode van je simkaart. Als je deze niet gewijzigd hebt, is dat 0000.

Hoeveel cijfers heeft een Simcode?

Deze bestaat uit vier cijfers. De pincode beveiligt de gegevens op je simkaart en smartphone. Als je een nieuwe simkaart hebt is de code meestal vier keer nul. Bij sommige providers is de code anders, deze vind je dan op het kaartje dat bij de simkaart wordt geleverd. Waar staat Simkaartnummer op simkaart? Het SIM-kaartnummer staat als volgt op de SIM-kaart gedrukt:
Het nummer kan ook worden gevonden door deze instructies te volgen:
1. Tik in het beginscherm op Telefoon.
2. 2. Tik op de menutoets.
3. Tik op Instellingen.
4. Tik op Belinstellingen.
5. Tik op SIM-beheer.
6. Het SIM-kaartnummer staat onder het ICCID-veld (Integrated Circuit Card Identifier).

Trouwens, wat kan ik zien wat er op mijn simkaart staat?

Er zijn een paar manieren waarop u de inhoud van uw SIM-kaart kunt bekijken. Als uw telefoon een SIM-kaartlezer heeft, kunt u de SIM-kaart in de lezer plaatsen en de inhoud op uw computer bekijken. U kunt ook uw telefoon op uw computer aansluiten en de inhoud van de SIM-kaart bekijken via de bestandsverkenner van de telefoon. Ten slotte kunt u de SIM-kaart uit uw telefoon verwijderen en de inhoud op een andere telefoon of een SIM-kaartlezer bekijken.

Door Yorker Licerio

Vergelijkbare artikelen

Waarom werkt mijn nieuwe simkaart niet? :: Hoe kom ik achter mijn puk code KPN?
Handige links