Huis > H > Hoe Verwijder Ik Skype Van Mijn Mac?

Hoe verwijder ik Skype van mijn Mac?

Eerst moet u Skype afsluiten door op Skypete klikken en vervolgens Skype afsluitente selecteren. Open de map Toepassingen en sleep uw exemplaar van Skype naar de prullenbak. Open Finder en zoek naar "Skype" met behulp van de zoekfunctie in Mac OS X. Verplaats alle resultaten terug naar de prullenbak.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Daarvan, hoe lang blijven skype berichten bewaard?

Type ItemTijdsduur Beschikbaar
BerichtenBepaald door gebruiker*
Chat titelsBepaald door gebruiker*
Video'sBepaald door gebruiker* Opmerking: video's groter dan 100 MB worden opgeslagen als bestanden en zijn 30 dagen beschikbaar.
AfbeeldingenBepaald door gebruiker*
Kun je Skype gesprekken terugkijken? Open Skype voor Bedrijvenen in de lijst met contactpersonen met de rechtermuisknop op de persoon waarvan u een eerder gesprek moeten kunnen bekijken. Klik op Zoeken naar eerdere gesprekken.

Hoe lang blijft Skype nog bestaan?

Er is geen zeker antwoord op deze vraag, aangezien de levensduur van Skype afhangt van een aantal factoren, waaronder de financiële stabiliteit van het bedrijf, de populariteit van concurrerende producten en veranderingen in de algemene markt. Skype bestaat echter al meer dan tien jaar en vertoont geen tekenen van vertraging, dus het is redelijk te verwachten dat het nog minstens enkele jaren zal bestaan. Dit in overweging nemend, hoe kan ik een chat verwijderen? Aangenomen dat je bedoelt hoe je een chat op de website kunt verwijderen:
1. Klik in het hoofdscherm op de chat die u wilt verwijderen in het linkerpaneel.
2. In de rechterbovenhoek van de chat klikt u op het pictogram met de drie puntjes.
3. Er verschijnt een uitklapmenu. Klik op "Chat verwijderen".
4. Er verschijnt een pop-up waarin u wordt gevraagd uw beslissing te bevestigen. Klik nogmaals op "Chat verwijderen".

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Hoe verwijder ik een app op mijn tablet?

Geïnstalleerde apps verwijderen

  1. Open de Google Play Store-app .
  2. Tik rechtsboven op het profielicoon.
  3. Tik op Apps en apparaten beheren. Beheren.
  4. Tik op de naam van de app die je wilt verwijderen.
  5. Tik op Verwijderen.
Welke apps kun je verwijderen Android? Ongebruikte apps

Je kan in de instellingen bij het onderdeel 'Apps' gaan kijken maar dat is best omslachtig. Files by Google maakt dat proces een stuk makkelijker. Deze app zoekt namelijk ongebruikte en dus overbodige apps op je telefoon op zodat jij kan besluiten welke van deze apps verwijderd kunnen worden.

En nog een vraag, waarom doet mijn microfoon het niet op skype?

Skype heeft je toestemming nodig om toegang te krijgen tot de microfoon en camera van je mobiele apparaat. Bekijk de volgende artikelen over het verlenen van machtigingen aan Skype voor het gebruik van je microfoon en camera in iOS en Android. Controleer je microfoon, luidsprekers en koptelefoon. Dus, waar kan ik mijn skype naam zien? Om uw Skypenaam te zien, opent u Skype en meldt u zich aan. Uw Skypenaam wordt bovenaan het hoofdvenster van Skype weergegeven.

Waar vind ik mijn Skype wachtwoord?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, omdat de locatie van het Skype-wachtwoord afhangt van het besturingssysteem en de versie van Skype die u gebruikt. Enkele algemene tips die kunnen helpen zijn:
-Het vakje "Onthoud mij" aanvinken bij het inloggen op Skype
-Kijken in de map met Skype-applicatiegegevens (deze bevindt zich meestal in de map "AppData" of "Application Data" in uw gebruikersmap).
-Het controleren van de Skype-opties of het instellingenmenu

Door Agnella Torreblanca

Vergelijkbare artikelen

Hoe verwijder ik Skype van mijn tablet? :: Heb je een Microsoft-account nodig voor Skype?
Handige links