Huis > H > Hoe Kun Je Zoeken In Een Pdf-Bestand Macbook?

Hoe kun je zoeken in een PDF-bestand macbook?

Open een pdf-document in de browser van Google Chrome.

Op een Mac met maar één muisknop kun je tegelijkertijd Control ingedrukt houden en met twee vingers tegelijk op het touchpad klikken of tappen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

En nog een vraag, hoe kan je een pdf-bestand draaien?

Meld je aan nadat Acrobat de PDF online heeft geüpload. Markeer de miniatuur van een specifieke pagina of een reeks pagina's die je wilt roteren. Klik in de bovenste werkbalk op het pictogram Rechtsom roteren of Linksom roteren. Klik op Opslaan en geef je nieuwe PDF-bestand een andere naam. Hoe zoeken in pdf op iPad? Zoek vervolgens het pdf-bestand in de Finder of op uw bureaublad en sleep het bestand naar de bibliotheek. Uw pdf is nu beschikbaar in de Boeken-app op elke iPhone, iPad, iPod touch of Mac zolang u bent ingelogd met dezelfde Apple ID en iCloud Drive hebt ingeschakeld voor Boeken.

Hoe kan je zoeken in een PDF bestand?

Er zijn een paar manieren om een PDF-bestand te doorzoeken:
1. Als u het PDF-bestand in een PDF-viewer hebt geopend, kunt u meestal zoeken door op CTRL + F (of Command + F op een Mac) te drukken. Dit opent een zoekvak waarin u een zoekterm kunt invoeren. De PDF-viewer markeert dan alle gevallen van die term in de PDF.
2. U kunt ook naar PDF's zoeken met een zoekmachine zoals Google. Typ gewoon "zoekterm + PDF" (zonder de aanhalingstekens) in de zoekbalk van Google. Als u bijvoorbeeld wilt zoeken naar PDF's over katten, typt u "cats + PDF" in de zoekbalk. Dit zou een lijst met PDF's over katten moeten opleveren die u vervolgens kunt aanklikken en openen.
3. Als je tenslotte een PDF op je computer hebt staan die je wilt doorzoeken, kun je die openen in een tekstverwerkingsprogramma zoals Microsoft Word. Is de PDF eenmaal geopend in Word, dan kunt u naar termen zoeken met dezelfde CTRL + F sneltoets (of Command + F op een Mac). Bovendien, waar kan ik mijn pdf bestanden vinden? Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u kunt zoeken naar PDF-bestanden op uw computer, afhankelijk van hoe ze werden opgeslagen en waar u ze verwacht.
Als u de naam weet van het PDF-bestand dat u zoekt, is de eenvoudigste plaats om te controleren de map Downloads op uw computer. Dit is meestal de standaardlocatie voor bestanden die van het internet zijn gedownload, dus als u zich herinnert dat u de PDF hebt gedownload, staat hij waarschijnlijk hier.
Een andere plaats om te kijken is in de map Documenten, of een andere map waar u gewoonlijk bestanden opslaat. Als u zich herinnert dat u de PDF op een specifieke locatie hebt opgeslagen, kijk dan eerst daar.
Als u niet zeker weet waar de PDF is opgeslagen, of als u zich niet kunt herinneren dat u hem hebt opgeslagen, kunt u proberen hem te zoeken. Open de zoekbalk van File Explorer (in Windows) of Spotlight (op een Mac) en typ de naam van het PDF-bestand in. Dit zal uw hele computer doorzoeken naar het bestand, en alle resultaten opleveren die overeenkomen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Vervolgens, hoe zoeken in document op mac?

Je kunt met Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties woorden zoeken en vervangen in een document, spreadsheet of presentatie. Je kunt ook de sneltoetsen Ctrl + f (⌘ + f op een Mac) gebruiken om binnen een bestand te zoeken. Dus, hoe kun je zoeken in een tekst? Als u het deelvenster Zoeken wilt openen vanuit de bewerkingsweergave, drukt u op Ctrl+F of klikt u op Start > Zoeken. .

Hoe zoek je op Mac?

Iets zoeken

  1. Klik op de Mac op het Spotlight-symbool in de menubalk (als dit symbool wordt weergegeven), druk op Command + spatiebalk of druk op.
  2. Typ in het zoekveld wat je zoekt en er worden direct zoekresultaten weergegeven.
  3. Voer in de resultaten een of meer van de volgende stappen uit:
Trouwens, hoe kun je een pdf bijsnijden? Er zijn een paar manieren om een PDF bij te snijden. Eén manier is om de PDF te openen in een programma als Adobe Acrobat en de ingebouwde tools te gebruiken om de PDF bij te snijden. Een andere manier is om een PDF-editor van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende PDF-editors beschikbaar, dus u moet er een kiezen die aan uw behoeften voldoet. Hebt u eenmaal een PDF-editor, dan kunt u het bijsnijdgereedschap gebruiken om de PDF bij te snijden.

Bovendien, waar kan ik de downloads vinden op mijn ipad?

Er zijn een paar verschillende plaatsen waar u downloads kunt vinden op uw iPad. Eén plaats is de map Downloads in de app Bestanden. Hier worden bestanden opgeslagen die u hebt gedownload van internet of e-mailbijlagen. Een andere plek waar je kunt kijken is de app waarvan je het bestand hebt gedownload. Als u bijvoorbeeld een afbeelding hebt gedownload uit de Safari-webbrowser, wordt deze opgeslagen in de Foto's-app.

Door Macario

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je Caps Lock uit op Chromebook? :: Hoe doe je een pijltje naar beneden?
Handige links