Huis > H > Hoe Kan Ik Mijn Muziek Afspelen Op Sonos?

Hoe kan ik mijn muziek afspelen op Sonos?

Via je draadloze wifi netwerk stuur je gemakkelijk muziek van een apparaat naar de Sonos speaker. Het maakt niet uit of de nummers op je smartphone, tablet, computer of NAS staan. Zolang ze maar met hetzelfde netwerk verbonden zijn. Open de Sonos app en blader door al je opgeslagen muziek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een CBR bestand op mijn iPad?

U kunt de ComicFlow app vinden op file sharing. Klik er op. U kunt door de bestanden op uw computer bladeren. Klik op de knop in de ComicFlow-app op de iPad.

Is Sonos radio gratis?

Sonos Radio is een gratis dienst van Sonos zelf. Het merk heeft 60.000 verschillende radiostations ter wereld samengebracht in één dienst. Dus, heb je voor sonos een spotify account nodig? Muziekliefhebbers kunnen vanaf dinsdag gebruikmaken van de gratis versie van Spotify op Sonos-speakers. Voorheen was een betaald abonnement van de muziekdienst nodig in combinatie met de luidsprekers. De vernieuwing wordt met een software-update bij alle gebruikers doorgevoerd.

Welke radiozenders Sonos?

Sonos is een radiobedrijf dat verschillende radiomodellen produceert. Enkele van hun meest populaire modellen zijn de Play:1, Play:3 en Play:5. Met deze radio's kun je muziek streamen van verschillende bronnen, waaronder Pandora, Spotify en iHeartRadio. U kunt ook luisteren naar AM/FM-radiozenders, podcasts en audioboeken. Hoe muziek iPhone afspelen op Sonos? Om muziek van je iPhone op Sonos af te spelen, moet je je apparaat via AirPlay met het Sonos-systeem verbinden. Ga hiervoor naar het Control Center op je iPhone en selecteer het pictogram "AirPlay". Vanaf hier zie je een lijst met compatibele apparaten waarnaar je kunt streamen, inclusief alle Sonos-speakers in je huis. Selecteer de luidspreker waarop je je muziek wilt afspelen en de muziek zou automatisch moeten beginnen te spelen.

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik een dvd op mijn harde schijf?

Koop een extern DVD-station als uw computer geen ingebouwd station heeft. VideoSolo is een DVD ripper en importer. Open de dvd-ripper nadat u deze hebt geïnstalleerd. Stap 3. U kunt het formaat kiezen voor het rippen van dvd. Stap 4. Het is tijd om dvd naar uw harde schijf te rippen.

Kan niet afspelen verbinding met Spotify verbroken?

Start de Spotify-app opnieuw op. Log uit en log daarna weer in. Zorg ervoor dat de app up-to-date is. Sluit apps die je niet gebruikt af. Hoe krijg ik radiozenders op Sonos? Via 'Beheer' kan je 'Radiostation toevoegen'. Mocht dit niet lukken, post gerust de link hier dan kunnen we kijken waarom het niet werkt. Handmatig toegevoegde stations vindt je vervolgens onder 'Radio door TuneIn' en 'Mijn Radiostations' terugvinden.

Hoe krijg ik Grand Prix radio op Sonos?

Via de app van gp radio kan je zorgen voor vertraging van het geluid waardoor het beeld en geluid synchroon loopt. Via de app kan je echter geen verbinding met de Sonos apparatuur, dus moet het via een aparte Bluetooth box. Met een iPhone zou je GP Radio moeten kunnen Airplayen. Wat kost een Sonos systeem? Een Sonos-systeem begint meestal bij ongeveer 350 dollar voor één luidspreker. De prijs kan echter oplopen afhankelijk van het aantal luidsprekers en de inbegrepen functies. Een systeem met vijf luidsprekers en een subwoofer kan bijvoorbeeld meer dan 1000 dollar kosten.

Je kunt ook vragen kan je met meerdere accounts op sonos?

Ja, je kunt meerdere accounts gebruiken op Sonos. U kunt voor elke persoon een nieuw Sonos-account aanmaken of hetzelfde account voor meerdere personen gebruiken. Als u hetzelfde account voor meerdere personen gebruikt, moet u voor elke persoon een nieuwe gebruiker aanmaken.

Door Matty Belski

Vergelijkbare artikelen

Hoe verbind je Sonos met Spotify? :: Welke app downloaden voor Sonos?
Handige links