Huis > H > Hoe Zet Je Spellingscontrole Aan Bij Documenten?

Hoe zet je spellingscontrole aan bij documenten?

Spelling controleren

  1. Open een document in Google Documenten.
  2. Klik linksboven op Spellingcontrole. . Er wordt een vak geopend in de rechterbovenhoek. Klik op Wijzigen als je een voorgestelde spelling wilt gebruiken. Klik naast Wijzigen op de pijl-omlaag.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 Word documenten vergelijken?

Klik op Documenten vergelijken wanneer u in het menu Extra op Wijzigingen bijhouden wijst. Het oorspronkelijke document kan worden geselecteerd in de lijst met oorspronkelijke documenten. Klik op OK als u naar de andere versie van het document bladert.

Dienovereenkomstig, hoe zet je de spellingscontrole aan in word?

Klik in het Word-menu op Voorkeuren > Spelling en grammatica. Schakel in het dialoogvenster Spelling en grammatica onder Spelling het vakje Spelling controleren tijdens typen in of uit. Schakel onder Grammatica het selectievakje Grammatica controleren tijdens typen uit. Is het spellingscontrole of spellingcontrole? Het is allebei juist.

Daarvan, hoe verander je de taal in gmail?

Klik in Gmail op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en selecteer "Instellingen" in het keuzemenu. Klik vervolgens op het tabblad "Algemeen". Selecteer in het gedeelte "Taal" de gewenste taal in het dropdownmenu en klik op "Wijzigingen opslaan" onder aan de pagina. Waar vind ik de spellingscontrole? De spellingcontrole bevindt zich in het menu "Extra" bovenaan het scherm.

Gerelateerde artikelen

Hoe kun je 2 Word documenten samenvoegen?

Klik op de tekst uit bestand wanneer u het object selecteert. De bestanden moeten worden samengevoegd in het huidige document. Om meer dan één document te selecteren, houdt u de toetsen ingedrukt. De documenten worden op volgorde gezet in de bestandslijst.

Waarom doet mijn spellingscontrole het niet?

Dit probleem kan één van de volgende oorzaken hebben: Taalprogramma's zijn niet geïnstalleerd. De spellingcontrole-invoegtoepassing NL-NL (of het equivalent voor uw taal, bijvoorbeeld: ES-ES, FR-FR, JA-JP, CH-ZN, enz.) is uitgeschakeld. Het selectievakje Spelling of grammatica niet controleren is ingeschakeld. Hoe spellingscontrole aanzetten in Word op Mac? Spelling en grammatica controleren

  1. Spelling controleren: Kies 'Wijzig' > 'Spelling en grammatica' > 'Controleer document nu'.
  2. Grammatica controleren: Kies 'Wijzig' > 'Spelling en grammatica' > 'Controleer grammatica tegelijk met spelling' (een vinkje geeft aan dat de functie is ingeschakeld).

Wat dit betreft, hoe kun je beter worden in spelling?

Tip 1: stap voor stap spelling oefenen

  1. Stap 1: lees het woord hardop.
  2. Stap 2: dek het woord af met een papiertje of je hand.
  3. Stap 3: hak het woord in stukjes.
  4. Stap 4: wat is het spellingprobleem (welke spellingregel hoort daarbij?).
  5. Stap 5: schrijf het woord op.
  6. Stap 6: controleer of het woord goed geschreven is.
Hoe spellingscontrole aanzetten in Outlook? Klik in Outlook op het tabblad Bestand.
Klik in het tabblad Bestand op Opties.
Klik op Mail in het linker navigatiedeelvenster.
Scroll naar beneden naar de sectie Berichten opstellen en klik op de knop Spelling en autocorrectie.
Zorg ervoor dat de selectievakjes Spelling controleren tijdens het typen en Verkeerd gespelde woorden markeren tijdens het typen beide zijn ingeschakeld.
Klik op de knop Ok om uw wijzigingen op te slaan.

Men kan zich ook afvragen: wat betekent spellingscontrole?

Spellingcontrole is een functie die in de meeste tekstverwerkingsprogramma's is ingebouwd. Het controleert de spelling van woorden in een document aan de hand van een woordenboek en markeert woorden die niet in het woordenboek voorkomen.

Door Pardoes Metzinger

Vergelijkbare artikelen

Is het hebt of heb? :: Hoe taal controleren in Word?
Handige links