Huis > W > Waar Vind Ik Bestand In Excel?

Waar vind ik Bestand in Excel?

Het tabblad Openen in het menu Bestand bevat een lijst met bestanden die u onlangs hebt geopend, alsook koppelingen naar locaties waar u recent bestanden hebt opgeslagen. De lijst Recent bevat de bestanden die u onlangs hebt geopend vanaf een van uw apparaten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Dit in overweging nemend, is excel gratis?

Het rekenprogramma Excel Online is een onderdeel van het gratis pakket Office Online. Alles werkt via internet. U moet dus online zijn om het programma te gebruiken. Daarvan, hoe kom ik aan gratis excel? Hoe helemaal gratis werken met Microsoft Office?

  1. Stap 1. Ga online. Ga naar de site van Windows die u gratis toegang geeft tot Office Online-apps.
  2. Stap 2. Klik op app. Kies de app van het programma waarmee u wilt werken: Word, Excel, Skype, PowerPoint, E-mail, Agenda,...
  3. Stap 3. Registreer.
  4. Stap 4. Meld u aan.

Wat is consolideren in Excel?

Gegevens consolideren in Excel is het combineren van gegevens uit meerdere bronnen in één spreadsheet. Dit kan handmatig worden gedaan door gegevens uit elke bron te kopiëren en te plakken in één spreadsheet, of door de consolidatiefunctie van Excel te gebruiken. De consolidatiefunctie van Excel kan automatisch gegevens uit meerdere bronnen combineren in één spreadsheet, en kan ook koppelingen maken tussen de gegevensbronnen, zodat wijzigingen in de gegevens van één bron automatisch worden weerspiegeld in de geconsolideerde gegevens. Dit in overweging nemend, hoe kan ik waardes op verschillende werkbladen gebruiken? Om waarden uit verschillende werkbladen te gebruiken, moet u verwijzen naar de werkbladnaam, gevolgd door de celverwijzing. Als u bijvoorbeeld de waarde in cel A1 op een werkblad met de naam "Blad1" wilt gebruiken, verwijst u naar deze cel als "Blad1!A1".

Gerelateerde artikelen

Hoe zip-bestand openen op tablet?

Er verschijnt een nieuw venster als u met de rechtermuisknop op het zip-bestand klikt. Klik om het uit te pakken.

Welke formule gebruiken in Excel?

Excel

Gegevens
FormuleBeschrijvingResultaat
=A2+A3Telt de waarden in de cellen A1 en A2 op=A2+A3
=A2-A3Trekt de waarde in cel A2 af van de waarde in A1=A2-A3
Daarvan, hoe is excel ontstaan? Excel is niet het eerste rekenbladprogramma van Microsoft. Microsoft had in 1982 reeds een rekenblad, MultiPlan, op de markt, maar dat programma brak nooit echt door en werd in 1985 door Excel vervangen. De marktleider in 1985 was het programma Lotus 1-2-3. Excel werd daar de grote concurrent van.

Wat is de laatste versie van Excel?

Update van mei 2021

Dit is wat er nieuw is in versie 2105 (14026.20246). Nieuwe gekoppelde gegevenstypen bevatten feiten en gegevens over honderden onderwerpen, waarmee u uw doelstellingen rechtstreeks in Excel kunt bereiken.
Hoe duur is Excel? De prijs van Excel varieert afhankelijk van de versie en het type licentie. De basisversie voor thuis en studenten begint bij $120, de versie voor thuis en bedrijven begint bij $220, en de professionele versie begint bij $430. De prijs varieert ook naargelang u een enkele licentie of een pakket met meerdere licenties koopt. Een pakket met vijf licenties voor de Home en Student versie kost bijvoorbeeld 500 dollar.

Mensen vragen ook: hoe spreadsheet invullen?

Aangenomen dat u vraagt hoe u een spreadsheet invult:
Om een spreadsheet in te vullen moet u de cellen vullen met gegevens. Dit kan door handmatig gegevens in te voeren, gegevens uit een andere bron te kopiëren en te plakken, of door een gegevensinvoerformulier te gebruiken.
Als u gegevens handmatig invoert, klikt u gewoon op de cel die u wilt vullen en begint u te typen. Om gegevens te plakken gebruikt u de sneltoets Ctrl+V (Windows) of Cmd+V (Mac), of u klikt met de rechtermuisknop op de cel en selecteert Plakken uit het menu.
Om een gegevensinvoerformulier te gebruiken, moet u het eerst activeren. Dit doet u door naar het tabblad Gegevens te gaan en Gegevensinvoer te selecteren in het lint. Zodra het formulier is geactiveerd, kunt u gewoon beginnen met het intypen van de gegevens die u wilt invoeren.

Door Meredeth

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een Excel spreadsheet? :: Hoe werkt een spreadsheet?
Handige links