Huis > H > Hoe Werkt Stembediening Iphone?

Hoe werkt stembediening iPhone?

Stembediening inschakelen

Dit werkt als volgt: Ga naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid. Tik op Zijknop (of Thuisknop, als je een iPhone met Touch ID hebt. Zet een vinkje bij Stembediening.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom lukt het niet om foto's van iPhone naar PC?

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met dezelfde Apple ID die u gebruikt voor iCloud voor Windows. Klik op 'Opties' als u iCloud voor Windows wilt openen. Sta 'Mijn fotostream' toe. Als u het weer wilt openen, sluit het dan voor Windows.

Daarvan, hoe gebruik je stembediening?

Met stembediening is het mogelijk om een app te bedienen met je stem. Er verschijnt een raster op het scherm met allerlei cijfers of labels. Door deze cijfers of labels uit te spreken kun je bepaalde acties uit voeren. Op Android toestellen is Voice Access te installeren om apps via je stem te bedienen. Hoe schakel je stembediening uit iPhone? Selecteer onder 'Houd ingedrukt om te spreken' een van deze opties:

  1. 'Siri': Siri reageert als u de thuisknop ingedrukt houdt.
  2. 'Klassieke stembediening': klassieke stembediening reageert als u de thuisknop ingedrukt houdt. Hiermee schakelt u ook Siri uit.
  3. 'Uit': als u de thuisknop ingedrukt houdt, volgt er geen reactie.

Wat is voice control iPhone?

Spraakbesturing is een functie op de iPhone waarmee gebruikers het toestel met hun stem kunnen bedienen. Hiermee kunnen telefoongesprekken worden gevoerd, tekstberichten worden verstuurd en andere taken worden uitgevoerd. Waarom gaat Siri zomaar aan? Er zijn een aantal redenen waarom Siri zomaar kan worden ingeschakeld. Een mogelijkheid is dat de gebruiker per ongeluk de functie "Hey Siri" heeft ingeschakeld, waarmee Siri kan worden geactiveerd door "Hey Siri" te zeggen in plaats van op een knop te drukken. Een andere mogelijkheid is dat de gebruiker Siri heeft ingeschakeld in het instellingenmenu, waardoor Siri wordt ingeschakeld zodra de gebruiker het apparaat aanzet. Ten slotte is het ook mogelijk dat de gebruiker Siri heeft ingeschakeld in de toegankelijkheidsinstellingen, waardoor Siri wordt ingeschakeld wanneer de gebruiker de toegankelijkheidsfuncties op het apparaat activeert.

Gerelateerde artikelen

Hoe open ik een bijlage op mijn iPhone?

Als u een e-mail met een bijlage ontvangt, kunt u deze openen nadat u de bijlage naar uw computer hebt gedownload.

Hoe doe je Siri aan?

'Hé, Siri' configureren om Siri te helpen uw stem te herkennen

  1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Siri en zoeken'.
  3. Schakel 'Luister naar 'Hé, Siri'' uit en vervolgens weer in.
  4. Wanneer het scherm 'Configureer 'Hé, Siri'' verschijnt, tikt u op 'Ga door'.
  5. Spreek de commando's uit die u op het scherm ziet.
  6. Tik op 'Gereed'.
Hoe kan je je telefoon openen met je stem? Ga hiervoor naar Instellingen (dit is een app op het beginscherm met een raderwieltje) en tik op 'Siri en zoeken'. Op telefoons en tablets met Android als besturingssysteem kunt u Google Assistent assisteren. Deze werkt ook op iPhones.

Kan ik Siri spreken?

Open de instellingen op je telefoon; Ga naar 'Siri en zoeken' en dan 'Siri'; Zet de schakelaar aan bij 'Typ vragen aan Siri'; Activeer Siri en het toetsenbord verschijnt. Hoe zet je Voice Over uit? Om VoiceOver uit te schakelen, drukt u op Command-F5.

Vervolgens, hoe haal je stembediening weg?

Er zijn een paar manieren om spraakbesturing van uw apparaat te verwijderen. De eerste manier is om naar het instellingenmenu te gaan en de optie spraakbesturing te vinden. Zodra u de optie voor spraakbesturing hebt gevonden, kunt u deze vanaf daar uitschakelen. Een andere manier om stembesturing te verwijderen is om de app die de stembesturingsfunctie biedt te verwijderen.

Door Tolliver Barran

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak ik een poll in Outlook? :: Hoe gebruik je stembediening?
Handige links