Huis > H > Hoe Gebruik Je Stembediening?

Hoe gebruik je stembediening?

Met stembediening is het mogelijk om een app te bedienen met je stem. Er verschijnt een raster op het scherm met allerlei cijfers of labels. Door deze cijfers of labels uit te spreken kun je bepaalde acties uit voeren. Op Android toestellen is Voice Access te installeren om apps via je stem te bedienen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe gebruik ik GPX bestanden?

Je kunt gpx gebruiken als je een fiets of wandel gps apparaat hebt. Je kunt het bestand openen met een app nadat je het hebt gedownload. De meeste apps zijn gratis.

Hoe haal je stembediening weg?

Google Assistant uitschakelen op je Android smartphone

Ga naar de instellingen van je smartphone en kies (of zoek) 'Google'. Zet het schuifje bij 'Google Assistent' uit.
Hoe zet je spraakbediening uit op iPhone? Stembediening uitzetten

Je kunt stembediening weer uitzetten via de Instellingen app. Tik op 'Toegankelijkheid', tik op 'Stembediening', zet de schakelaar uit.

Dienovereenkomstig, hoe laat je siri iets voorlezen?

Er zijn een paar manieren om Siri iets hardop te laten lezen. Eén manier is om Siri te vragen een specifiek stuk tekst te "lezen", zoals een e-mail, bericht of document. Siri leest dan de tekst hardop voor. Een andere manier is om Siri te vragen een algemeen stuk tekst "voor te lezen", zoals een webpagina of document. Siri geeft dan een samenvatting van de tekst en geeft de optie om deze voor te laten lezen. Ten slotte hebben sommige apps, zoals iBooks, een voorleesfunctie die kan worden geactiveerd door Siri te vragen "de huidige pagina voor te lezen" of "de volgende pagina voor te lezen". Men kan zich ook afvragen: waarom gaat siri zomaar aan? Men kan zich afvragen: waarom gaat Siri zomaar aan?
Siri is een spraakassistent die wordt geactiveerd door stemcommando's. Zodra Siri is ingeschakeld, blijft het ingeschakeld en luisteren naar commando's totdat het wordt uitgeschakeld. Siri is ontworpen om altijd aan te staan en beschikbaar te zijn om te helpen wanneer je het nodig hebt.

Gerelateerde artikelen

Waar gebruik je PNG voor?

Het is geschikt voor logo's, iconen, afbeeldingen met tekst en tekeningen. Wanneer u geen compromissen wilt sluiten over bepaalde details in een afbeelding, en wanneer u een transparante achtergrond nodig hebt, gebruikt u PNG.

Je kunt ook vragen hoe doe je siri aan?

'Hé, Siri' configureren om Siri te helpen uw stem te herkennen

  1. Ga naar 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Siri en zoeken'.
  3. Schakel 'Luister naar 'Hé, Siri'' uit en vervolgens weer in.
  4. Wanneer het scherm 'Configureer 'Hé, Siri'' verschijnt, tikt u op 'Ga door'.
  5. Spreek de commando's uit die u op het scherm ziet.
  6. Tik op 'Gereed'.
Hoe zet je spraakbediening uit op Samsung? Stappenplan. 1 Druk op de menu-knop van je afstandsbediening. 2 Navigeer naar 'Systeem' en kies voor 'Spraakbediening'. Daar kun je het in- of uitschakelen.

Waarom werkt stembediening niet?

Voor stembediening hebt u iOS 13 of hoger of iPadOS nodig. Voordat u de stembediening kunt gebruiken, moet u eerst een bestand downloaden. Zodra de download is voltooid, hebt u geen wifiverbinding meer nodig om stembediening te gebruiken. Hoe zet je VoiceOver uit? Om VoiceOver uit te schakelen, opent u de app Instellingen en tikt u op "Algemeen" en vervolgens op "Toegankelijkheid". Tik op "VoiceOver" en zet de schakelaar bovenaan het scherm op "Uit".

Hoe geef je een iPhone een harde reset?

Er zijn twee manieren om een iPhone een harde reset te geven. De eerste manier is om de Slaap/Wektoets en de Home-toets tegelijkertijd minstens 10 seconden ingedrukt te houden, totdat het Apple-logo verschijnt. De tweede manier is om naar Instellingen > Algemeen > Reset > Wis alle inhoud en instellingen te gaan.

Door Franckot Castenanos

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt stembediening iPhone? :: Hoe maak je je stem onherkenbaar?
Handige links