Huis > H > Hoe Maak Ik Een Nieuw Wachtwoord Aan Voor Hotmail?

Hoe maak ik een nieuw wachtwoord aan voor Hotmail?

Uw wachtwoord wijzigen

  1. Ga naar account.microsoft.com en als u nog niet bent aangemeld, meldt u zich aan met de gebruikersnaam en het huidige wachtwoord voor het account dat u wilt bijwerken.
  2. Selecteer Beveiliging in de navigatiekop.
  3. Selecteer op de tegel Wachtwoordbeveiliging Mijn wachtwoord wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar staat BMP voor?

Er is een bestandsformaat voor afbeeldingen. Het wordt gebruikt door het grafische subsysteem van Microsoft Windows.

Wat is pwned?

("Pwned" betekent dat je gehackt bent of je digitale veiligheid is geschonden – mocht je niet bekend zijn met de term.) Wat moet je doen als je gehackt bent? Heeft u het vermoeden heeft dat uw computer of een van uw accounts gehackt is? Als u nog kunt inloggen bij uw account, verander dan direct uw wachtwoord. Zorg voor sterke wachtwoorden, bijvoorbeeld met hulp van een wachtwoordmanager. Controleer ook alle instellingen en gegevens.

Bovendien, hoe weet je of je gegevens zijn gelekt?

Er zijn een paar manieren om te zien of uw gegevens gelekt zijn:
1. Controleer of uw wachtwoord is gewijzigd: Als u denkt dat uw account mogelijk is gecompromitteerd, is het eerste wat u moet doen controleren of uw wachtwoord is gewijzigd. Als dat zo is, dan is het waarschijnlijk dat uw account is gehackt en dat uw gegevens zijn gelekt.
2. Controleer op ongewone activiteit op uw account: Als u ongewone activiteit op uw account opmerkt, zoals nieuwe aanmeldingen vanaf onbekende IP-adressen, dan is het mogelijk dat uw account is gecompromitteerd en uw gegevens zijn gelekt.
3. Controleer of uw persoonlijke gegevens zijn gewijzigd: als een van uw persoonlijke gegevens, zoals uw e-mailadres of telefoonnummer, is gewijzigd zonder uw medeweten, dan is het mogelijk dat uw account is gehackt en uw gegevens zijn gelekt.
4. Controleer of je vreemde e-mails of oproepen ontvangt: Als je vreemde e-mails of telefoontjes begint te ontvangen van mensen die je niet kent, dan is het mogelijk dat je persoonlijke gegevens zijn gelekt en dat iemand je probeert op te lichten.
Als u denkt dat uw gegevens zijn gelekt, is het belangrijk om uw wachtwoord te wijzigen en tweefactorauthenticatie op uw account in te schakelen om verdere toegang te voorkomen. U moet ook contact opnemen met het bedrijf waarvan de gegevens zijn gelekt en het hen laten weten zodat ze passende maatregelen kunnen nemen. Welke wachtwoorden in 2020 in Nederland vaak voorkwamen? Volgens het Nationaal Cyber Security Centrum waren de meest voorkomende wachtwoorden in Nederland in 2020 "123456," "123456789," "12345678," "1234567," "wachtwoord," "qwerty," "abc123," "111111," en "123123".

Gerelateerde artikelen

Hoe maak je van CSV een Excel?

Ga naar het tabblad data, blok get external data en kies From text om een nieuw document in excel te openen.

Waar vind ik mijn wachtwoorden op mijn iphone?

Tik op 'Instellingen' en selecteer 'Wachtwoorden'. Selecteer in iOS 13 of lager 'Wachtwoorden en accounts' en tik vervolgens op 'Wachtwoorden'. Gebruik Face ID of Touch ID wanneer hierom wordt gevraagd of voer uw toegangscode in. Selecteer een website om het wachtwoord ervoor te zien. Heb ik een sterk wachtwoord? Het allerbelangrijkste van een wachtwoord is de lengte van het wachtwoord. Daarom adviseren we ook vaak om een wachtwoordzin te gebruiken. Verzin een wachtwoord(zin) van tenminste 12 tekens. Een wachtwoord wordt sterker als je andere tekens gebruikt (cijfers, leestekens) maar lengte is altijd belangrijker.

En nog een vraag, wat is een sterke pincode?

Dat blijkt de combinatie "8068" te zijn die slechts 0,000744 percent voorkomt. Maar, o ironie, meteen wordt ze door de publicatie van het onderzoek ook een van de meest onveilige, hackers kunnen immers ook lezen. DataGenetics beveelt mensen die deze pincode gebruiken aan om ze zo snel mogelijk te wijzigen. Wat is een 4 cijferige code? Een 4-cijferige code is een code die bestaat uit vier cijfers. Dit type code wordt vaak gebruikt als veiligheidsmaatregel, omdat hij moeilijker te raden is dan een kortere code.

Dienovereenkomstig, hoe veilig is een pincode?

Er zijn een paar verschillende manieren om deze vraag te beantwoorden, maar uiteindelijk hangt het af van hoe de PIN wordt gebruikt. Als een PIN bijvoorbeeld wordt gebruikt om een apparaat te ontgrendelen, zoals een telefoon of een computer, dan is hij slechts zo veilig als het apparaat zelf. Is het apparaat goed beveiligd, dan is de PIN veilig. Is het apparaat echter niet goed beveiligd, dan is de PIN mogelijk niet veilig.
Een andere manier om deze vraag te beantwoorden is te kijken hoe de PIN wordt opgeslagen. Als de PIN bijvoorbeeld wordt opgeslagen in een beveiligde database, dan is hij zeer veilig. Wordt de PIN echter opgeslagen in een tekstbestand, dan is hij niet veilig.

Door Drucy Spycher

Vergelijkbare artikelen

Is Mew de sterkste Pokémon? :: Hoe maak je een sterk wachtwoord?
Handige links