Huis > H > Hoe Stl-Bestand Openen?

Hoe STL-bestand openen?

Programma's die een STL-bestand ondersteunen

  1. 3D Object Converter.
  2. CATIA.
  3. Geomagic Explorer.
  4. GOM Inspect.
  5. TurboCAD.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Waar staat STL voor?

STL staat voor 'stereolithografie', maar heeft meerdere backroniemen zoals Surface Tessellation Language of Standard Triangle Language. Een STL-bestand beschrijft alleen de oppervlaktegeometrie van een vorm, alsof deze betegeld is met vlakke driehoeken. Welke soorten bestanden heb je nodig om 3D te printen? Om te kunnen 3D printen is een digitaal 3D model nodig. Dit bestand moet afkomstig zijn uit een 3D teken- of CAD-pakket, en worden opgeslagen als STL. Deze STL-files zijn direct geschikt om naar de printer te sturen.

Trouwens, wie kan er 3d printen?

De mogelijkheid om te 3D-printen is niet beperkt tot een bepaald type persoon of beroep. In het algemeen kan iedereen met toegang tot een 3D-printer en de nodige software een 3D-geprint object maken. Het vermogen om hoogwaardige, ingewikkelde 3D-geprinte objecten te maken vereist echter een bepaald niveau van vaardigheid en ervaring. Dit in overweging nemend, wat is de afkorting van mv? De afkorting van mv is "minuten video".

Gerelateerde artikelen

Wat is een BIN bestand openen?

CD-, DVD- of Blue-Ray-beelden worden geassocieerd met BIN-bestanden. Door hun formaat kunnen ze worden gebruikt als schijven. Ze kunnen worden omgezet in een ISO-bestand, dat kan worden gebruikt om bestanden uit te pakken.

Wat zijn 3D bestanden?

Een 3D object kan je in de computer modelleren in veel verschillende programma's een hiervan in bijvoorbeeld fusion 360 van Autodesk. Wanneer je in dit programma je bestanden opslaat, staat hij dit op als een . f3d bestand. Dit bestandsformaat kan alleen geopend worden door hetzelfde programma, waar het in gemaakt is! Hoe maak ik een ontwerp voor een 3D printer? Het maken van een 3D print begint dan ook met een 3D print ontwerpen. Hiervoor is speciale 3D printer software noodzakelijk. In deze 3D print software wordt een CAD model gemaakt van het te printen 3D object, waarna dit model geëxporteerd wordt naar een STL bestand.

Men kan zich ook afvragen: hoe duur is het om iets te laten 3d printen?

Wat kost 3D printen in Nederland? De prijs om 3D te printen is vanaf € 0,10 per cm3. Deze prijs wordt berekend op basis van boundingbox en we durven gerust te melden dat we momenteel de laagste prijs hanteren in Nederland. Dienovereenkomstig, hoeveel kost het om 3d te printen? De kosten van 3d printen hangen af van verschillende factoren, zoals het type printer, de kwaliteit van de print en de grootte van de print. Over het algemeen variëren 3d printers in prijs van $200 tot $5000. De kosten van het filament (het materiaal dat wordt gebruikt om te printen) is ook een factor, en filamenten kunnen in prijs variëren van $10 tot $100 per kilogram.

Wat dit betreft, waar staat mv voor natuurkunde?

In de natuurkunde wordt de letter "mv" gebruikt om momentum weer te geven. Momentum wordt gedefinieerd als de massa van een voorwerp vermenigvuldigd met zijn snelheid. Het is een vectorgrootheid, wat betekent dat het zowel grootte als richting heeft.

Door Abba

Vergelijkbare artikelen

Waar kan ik iets 3D laten printen? :: Hoe werf je chauffeurs?
Handige links